7916 poze   176 vizite
Albume
Quedarme con ti hasta el amanecerxS02EP07 Dealing w- inner demons

membru din 26 decembrie 2020

xS02EP07 Dealing w- inner demons

Pe măsură ce ființele noastre supranaturale află că Emily a ajuns în Prison World, tensiunile dintre ei cresc tot mai mult. De ce? Pentru că unii o protejau pe vrăjitoare, conștientizând că e unica lor șansă de a ieși de acolo sau pur și simplu pentru că știau ce-i poate pielea lui Jonathan și că Emily e doar o adolescentă folosită ca pion pentru ca marele hibrid să-și atingă țelurile. Ceilalți? Eh, ceilalți voiau să se răzbune pentru ce au îndurat în ultimii doi ani din cauza ei.
     Astfel, conflicte numeroase vor apărea între cele două tabere formate.

De asemenea, pe lângă cele două tabere, Emily va forma o alianță cu Thea și Alex, protecția ei la schimbul locației unde se aflau desicați ceilalți frați ai lor.
Frank se întoarce în oraș după ce a fost plecat mai bine de un an și va face tot ce-i stă în putință să obțină ceea ce vrea. Șantajele-s în toi, destinele celor din oraș atârnă de un fir de ață, acesta având un pumnal trimis de Jonathan și Alicia, pumnal cu care poate omorî definitiv ființele supranaturale din Lumea-Închisoare, nemairevenind la viață, cum se întâmpla de obicei. Folosește asta ca un atuu în a se răzbuna pe ambii frați Davis și în sezonul acesta, Frank alături de Amélie și George, Emma, Nathaniel și Erica vor conduce Hazardville. Haosul se va instala, până când... Amélie va realiza că trebuie să-l oprească pe Frank din ceea ce face.
Ce anume o va face să realizeze că s-a aliat cu răul în persoană? Faptul că i-a omorât una dintre cele mai bune prietene folosind acel pumnal, pentru a-i demonstra lui Celeste că pumnalul funcționează, momentul în care Amélie va afla asta va fi momentul de cotitură în care se va pune de partea eroilor noștri și în a realiza un plan pentru a scăpa de Frank și gloata lui de răufăcători.


          ꧁Characters꧂


   ●Danielle Rose Russell ━ Emily Brown ll witch.
   ●Joseph Morgan ━ Jonathan Miller ll original hybrid.
   ●Chris Wood ━ George Fell ll vampire.
   ●Sebastian Stan ━ Christopher Brown ll vampire.
   ●Jensen Ackles ━ Alexander Jones ll vampire.
   ●Danielle Campbell ━ Olivia Jones ll witch.
   ●Nina Dobrev ━ Thea Jones ll vampire.
   ●Matthew Noszka ━ Carter Jones ll vampire.
   ●Jared Padalecki ━ Sam Jones ll vampire.
   ●Colin O`Donoghue ━ Killian Jones ll vampire.
   ●Phoebe Tonkin ━ Hayley Stewart ll werewolf.
   ●Ian Somerhalder ━ Damian Black ll vampire.
   ●Riley Voelkel ━ Emma Monroe ll witch.
   ●Adelaide Kane ━ Nora O Conner ll werewolf.
   ●Nathaniel Buzolic ━ Aaron Miller ll original vampire.
   ●Candice King ━ Rosalie Meyer ll vampire.
   ●Michael Malarkey ━ Mason Forbes ll vampire.
   ●Paul Wesley ━ Andrew Gilbert ll vampire.
   ●Gerald Earl Gillum ━ Lewis Davis ll werewolf.
   ●Rami Malek ━ Mike Davis ll werewolf.
   ●Claire Holt ━ Christina Gomez ll vampire.
   ●Sam Underwood ━ Nathaniel Abraham ll warlock.
   ●Lili Reinhart ━ Celeste Evans ll witch.
   ●Elizabeth Gillies ━ Amélie Yvette Morgan ll vampire.
   ●Gage Golightly ━ Erica Reyes ll werewolf.
   ●Dylan Sprayberry ━ Liam Dunbar ll werewolf.
   ●Abel Tesfaye ━ François Tremblay aka. Frank ll werewolf.
   ●Adam Huber ━ Jake Wolfskin ll werewolf.
   ●Katerina Graham ━ Alicia Grey ll witch.
   ●Deepika Padukone ━ Meera Pandit ll werewolf.
   ●Keneti James Apa ━ Archie Andrews ll warlock.
   ●Camila Mendes ━ Veronica Lodge ll witch.add here your character


》Some other facts - Numele barului este OldPhoenix. Vrăjitoarele au creat după un an de captivitate niște inele pentru toți vârcolacii, dar nu pentru a-i proteja pe vampiri (mușcătura unui vârcolac este mortală pentru un vampir - dar cum știm, nimeni nu putea muri, deși încercaseră de nenumărate ori să se omoare între ei sau să se sinucidă), ci pentru a-i ajuta să nu se mai transforme în fiecare zi, durerea fiind inimaginabilă. Aveau astfel opțiunea de a se transforma doar dacă doreau. În fiecare zi era lună plină din pricina fenomenului celestial ales de Emily Brown în noaptea în care i-a închis aici. Casele din tot orașul sunt la dispoziția lor, stând cum voiau, unde voiau.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.