73 poze   120 vizite
Albume
Demons stuck inside our blood

membru din 30 august 2020

Demons stuck inside our blood

Okey, am reveni cu o altă bandă. Mi-e lene să fac o descriere la ora asta, dar cum mi-am dat demisia nu mai am ce face cu viața mea și am zis să fac o bandă cu un mic scenariu.

Deeeci avem ceva facultate privată cunoscută, dar în realitate ea fiind condusă de copiii celor ce investesc cel mai mult în această instituție. Aceștia sunt niște rebeli cărora ar trebui să li se facă cunoștință cu o bătaie soră cu moartea ca aerele de șefi să le dispară din căpușoarele acelea frumoase. Fiecare dintre cei ce vor lua parte la acțiunea acestei benzi va avea o trăsătură specifică. De exemplu, fetișoara mea va fi cea care va spune tot ce gândește și simte în fiecare secundă fără să îi fie frică de părerile voastre.

Acțiunea propriu zisă va avea loc în campusul universității. În campus aveți cantina, un mic restaurant, o cafenea, căminele (normal, vasii, lasă glumele), un club unde putem să ne pierdem nopțile și probabil un cabinet cu un medic ce ar trebui să facă pe doctorul dacă hotărâți că vreți să dispăreți din peisaj (ce amuzantă mă cred câteodată).

E o mică idee de ansamblu, nu un scenariu propriu zic. Fiecare e liber să fie inventiv, să provoace vâlvă și să iasă în evidență cum dorește și știe mai bine.

Mai e puțin până începe școala/facultatea. Hai să ne distrăm cât mai avem timp.

E liber să intre oricine dorește, dar cu o mică condiție. Să știu că este de încredere și că n-o să mă trezesc cu banda ștearsă. Nu am pretenții la poze sau la numărul de personaje jucate. Dar aș prefera ca pentru început să fie măcar fată-băiat dacă doriți mai multe personaje.

Dacă dorești să mi te alături în această aventură aștept mesajul tău cu numele celebrității și a personajului pe care vrei să îl interpretezi, vârsta și dacă este cu bursă sau nu; dar nu uita, te rog, să precizezi și ce trăsătură de caracter este evidențiată de personajul tău.

Lista de personaje:
1. Emyna Ackerman - Sonia Ammar (19) - sinceritatea o va omorî într-o bună zi.
2. Esamii Ackerman - Adelaide Kane (21) - șefă de promoție aka a real nerd.
3. Jakor Hezimo - Brenton Thwaites (21) - tipul care o dormit toată facultatea.
4. Matias Reyes - Andrew Garfield (20) - the junkie who pisses off everyone but is actually nice.
5. Lexie Stryder - Jenna Coleman (20) - the goody two shoes who's a mastermind with a deadly secret.
6. Hardin Russel - Cody Fern (23) - always the ideal crush, too busy to fool around, then reject everyone.
7. Severus Visser - Francois Arnaud (23) - he just wants to have fun and leave right after & the quiet type.
8. Marie Wiley - Emma Mackey (21) - nice & stubborn, looks soft but you can't control her
9. Josie Haaseth - Sandra Ezenva (21) - gentle & kind, always there to make you feel good around her.
itsnotsonia_100725216_236967580932860_700902323272946147_n
itsnotsonia_100725216_236967580932860_700902323272946147_n
━ ❞râd prea des, mă îndrăgostesc prea repede, beau prea mult❞ (3152)
━ ❞râd prea des, mă îndrăgostesc prea repede, beau prea mult❞ (3152)

Comentarii album • 2
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.