22 poze   638 vizite
Albume
when you ready come and get ityou have every right to a beautiful life

membru din 11 aprilie 2021

you have every right to a beautiful life

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
ᴏʟᴀ, ᴄᴜᴛɪᴇꜱ ✨
       ╰Our queen once said❝You have every right to have a beautiful life❞ ꕥ- Selena Gomez-ꕥ
www.youtube.com/watch?v=MUbm2Ut-Qyw.- here you can see the evidence
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
m-am gândit ca acest album sa fie putin mai special, în ce sens? let's talk a little about what is happening in this world, right now.
cu toții cred ca ne-am plictisit sa stam atâta timp în casa, sa avem o viață monotona și sa nu prea mai avem pe unde ieși, nu-i așa?
din câte se aude prin universități, scoli, licee și chiar la televizor situația pare sa nu iei prea mai revină curând, așa ca ar prinde bine sa începem sa ne obișnuim așa. este trist, dar asta e noul mod al nostru de viață, mai ales al elevilor/studenților cu Online-ul..
urmărind multe interview-uri ale Selenei, am observat personalitatea sa puternica de care a dat mereu dovada. a trecut prin atâtea momente grele, atât cu sănătatea sa, cât și în relații, dar totuși nu și-a pierdut propriul zâmbet.
aceasta a declarat într-un interviu ca are o rutina destul de bine pusă la punct și organizata, iar lucrul acesta a ținut-o motivata.

       voi aveți o rutina a voastră?
lets give an example. dimineața sunt atatea modalitati pentru a ne începe ziua mai bine. eu, personal, sunt o persoana care imediat ce se trezește isi ia "cool mask-ul" din frigider, și-l pune pe ochi, da drumul la o scurta meditație sau se roagă. când mă trezesc cu mult mai devreme înainte de ore am timp sa fac și niște exerciții de Morning Qi Gong Practice, voi lasă un link mai jos.
       www.youtube.com/watch?v=TAHh8uPjlHU&t=329s ⚜ Qigong Routine⚜
Selena prefera alergatul atât dimineață, cât și mersul la sala. de când sălile s-au închis am rămas cu alergatul, mersul și Exercițiile în casa.
știm cu toții anul trecut ce furori făceau ex lui Chloe Ting, nu? sau ale Pamelei Reif.
       www.chloeting.com/program/ Chloe Ting Routine⚜
așa ca haideți sa ne facem propria rutina de dimineață, și sa ne schimbam modul de a începe ziua. sa fim din ce în ce mai activi!!
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ
♡bᵢᵤᵤₜ

Comentarii album • 3
LilyCrin 15 iunie 2021  
Bună!
Nu prea știu cu ce să încep. Dar când mă trezesc mă spăl pe față, fac curățenie, mă apuc de gătit, ascult muzică . După care beau o cafea sau un cappuccino. ♡ După ce îmi termin treaba și toate lucrurile de făcut, dau drumul la un film sau Anime la care printre timp,compun multe lucruri. ♡
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.