29 poze   124 vizite

01x01 - Our love is like a thunder

➳ gεcυțα┊
ღνιℓℓαιитιиα
L͓̽a͓̽ M͓̽u͓̽ñe͓̽c͓̽a͓̽ ♛
A͓̽w͓̽e͓̽s͓̽o͓̽m͓̽e͓̽
✧c҉h҉o҉i҉c҉e҉s҉
...........................……………...........................……………...........................………………………
L͓̽a͓̽ M͓̽u͓̽ñe͓̽c͓̽a͓̽ ♛ Astăzi, este ziua în care prințesa Jasmine o să-și întâlnească +; prințul promis. Jasmine stătea în camera ei, alături de slujnica ei, Evelina. Aceasta, îi pieptăna cosițele brunetei, fiind mai încântată decât prințesa de această întâlnire.
L͓̽a͓̽ M͓̽u͓̽ñe͓̽c͓̽a͓̽ ♛ Astăzi, este ziua în care prințesa Jasmine o să-și întâlnească +
ღνιℓℓαιитιиα [cl] Îi pieptăna părul, zâmbitoare. ↳ În sfârșit o să-ți; cunoști alesul. Ești așa norocoasă, prințesă! Ai tot ce poate să-și dorească o femeie...
ღνιℓℓαιитιиα [cl] Îi pieptăna părul, zâmbitoare. ↳ În sfârșit o să-ți
✧c҉h҉o҉i҉c҉e҉s҉   Alerga de colo colo, încercând să nu-i iasă din cuvânt regelui. +; Era o zi foarte importantă și nu voia să-l supere, căci abia se măritase și ea și nu voia să-și piardă locul de muncă și practic... casa.
✧c҉h҉o҉i҉c҉e҉s҉ Alerga de colo colo, încercând să nu-i iasă din cuvânt regelui. +
➳ gεcυțα┊Încerca să țină pasul cu toată mâncarea de pe foc+; căci se apucase de 5 feluri și nu a terminat absolut niciunul. Era stresantă pentru ea această muncă, dar nici că voia să se întoarcă acasă.
➳ gεcυțα┊Încerca să țină pasul cu toată mâncarea de pe foc+
➳ gεcυțα┊Era în fața oglinzii, pregătindu-se pentru întâlnirea cu prietenul ei. +; Era o zi specială pentru ei, făceau trei ani de relație. Și-a luat una dintre rochiile sale bune, și-a buclat părul, ultimul pas fiind să se machieze.
➳ gεcυțα┊Era în fața oglinzii, pregătindu-se pentru întâlnirea cu prietenul ei. +
➳ gεcυțα┊După ce și ultimul task este terminat, coboară scările și+; își încalță sandalele recent achiziționate. Primește mesaj de la Archie că a ajuns și imediat se repede spre ușă.
➳ gεcυțα┊După ce și ultimul task este terminat, coboară scările și+

Comentarii album • 1
modernfamilyfriends 25 august 2019  
Rochia buna auzi
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.