1721 poze   1157 vizite
Albume

membru din 8 martie 2020

devilish heaven by Charlotte ofYork

      Ṇạṃẹ: Charlotte of York, don;t make her say her full title, you;ll fall asleep
            Ạḷṭẹṛ: 25 Jahre alt
            F̣C̣: Madelaine Petsch
          Ḅẹṛụf̣:̣ ̣Other than being a princess?

   Ịḥṛẹ ̣G̣ẹṣc̣ḥịc̣ḥṭẹ:̣
Charlotte dintotdeauna a dus o viață liniștită alături de familia ei, niciodată nu a avut probleme cu nimeni și a fost educată impecabil, să respecte pe oricine și să nu iasă niciodată din tiparul perfect pe care avea să îl prezinte lumii. Fuseseră cel mai așteptat copil al familiei regale, așa că a fost tratată ca atare. Cu toate acestea, nimic nu i s-a urcat la cap, iubind oamenii și vrând cât mai mult să fie de ajutor. Dar toată viața ei perfectă se schimbă în secunda în care îl întâlnește pe rusul Demyan Pyotr la o petrecere selectă unde aceasta fuseseră invitată. S-ar putea spune că a fost dragoste la prima vedere, căci cei doi imediat s-au conectat și de atunci erau inseparabili. La început totul a fost exact ca într-un basm, dar ce nu știa fata e că deși ea începuse să se îndrăgostească până peste cap de rusul cu ochi schimbători, ea era pentru el doar un mod de a-și lua gândul de la persoana pe care el o iubea cu adevărat, și anume Alicia. Treptat, bărbatul începuse să își arate adevărata față și devenise violet, posesiv, gelos. Urmele lăsate de Alicia se vedeau clar în comportamentul lui pentru că mereu o controla pe Charlotte: unde merge, ce face, cu cine e, ce vorbește, cu cine și tot așa. Charlotte, deși îl iubea, începe să realizeze că lucrurile nu merg atât de bine și își atinge limita în momentul în care fusese la o gală a familiilor regale iar Demyan nu putea fi prezent din motive evidente. În acea seară, când fata se întorsese acasă, a fost pentru prima oară abuzată și fizic de Dem, nu doar verbal. Decide că vrea să pună punct relației lor pentru că nu era un lucru sănătos pentru niciunul dintre ei, mai ales pentru ea, dar aia îi fusese greșeala supremă, căci odată auzite acele vorbe, Demyan își pierduse tot cumpătul și-o atacă mai rău pe fată, lăsând-o într-o baltă de sânge cu pulsul atât de mic încât nici nu mai puteai spune că este în viață. Ca să nu dea de bănuit, cu ajutorul lui Dimitri, Demyan o lasă pe Charlotte într-o pădure, acoperind-o cu frunze și pământ ca să nu fie descoperită. Dar după toate acestea, Charlotte nu a renunțat la viață, s-a agățat de ultima ei speranță iar în cele din urmă se trezise din coșmarul pe care îl trăise alături de Demyan și ajunge acasă la familia ei. Deși Demyan i-a făcut atâta rău, nu îl denunță familiei ei, căci nu voia să îi plătească cu aceeași monedă. Nu voia să răsplătească răul cu rău, atât de bună era.
Peste ceva timp, ca printr-o magie, Dimitri află că fata este în viață și o cheamă în biroul lui, să aibe o discuție. Ceea ce nu știa ea, e că Dimitri de fapt voia să își protejeze verișorul și să termine cu ea ceea ce începuse. Se ivise o ceartă între cei doi iar fata scapă ca printre urechile acului de mânia bărbatului. Oare să fi fost ea cea care i-a luat viața lui Dimitri în acea seară în semn de auto-apărare?

Totuși, când credea că viața ei ar putea reveni la normal, era măcinată de amintiri și se decide să se întoarcă în clubul groazei pentru o ultimă dată. Acolo îl întâlnește pe Sebastian, iar în acele momente parcă l-ar vedea pe bărbat pentru prima oară. Îi află secretul și, în ciuda faptului că alți oameni s-ar îndepărta, Charlotte s-a apropiat și mai mult de el. Bărbatul o înnebunea, o făcea să simtă lucruri pe care nu le simțise niciodată alături de Demyan și se simțea mai puțin prințesă și mai mult ea. În tot timpul petrecut alături de Seb, începe să se cunoască și mai mult pe ea iar el îi intră din ce în ce mai mult în suflet, alungând toată suferința pe care i-o provocase rusul și transformând-o în... iubire.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.