222 poze   290 vizite

1And I can feel it starts to change

﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.;  Coboară din camera ei și aruncă o scurtă o privire în jur cât încă era cl.; pe ultima treaptă. ❝Hei?❞
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; Coboară din camera ei și aruncă o scurtă o privire în jur cât încă era cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.;  #își ridică privirea spre ea și îi face cu mâna. hola!
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; #își ridică privirea spre ea și îi face cu mâna. hola!
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; Zâmbește la vederea ei și printr-o săritură scurtă de pe treapta unde cl.; se afla ajunge pe parchet, apoi se îndreaptă cu pași mici spre unul dintre fotolii. ❝Îmi era dor să te văd cu Taylor tbh.❞
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; Zâmbește la vederea ei și printr-o săritură scurtă de pe treapta unde cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.;  #așteaptă ca ea să se așeze pe fotoliu apoi o trage cl.; pe canapea lângă ea. daaaa, simt că e singura cu care mă simt în largul meu și-n apele mele... vine calu și-mi ia valu!
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; #așteaptă ca ea să se așeze pe fotoliu apoi o trage cl.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝And there she goes,❞ Râde scurt și se așează pe canapea lângă ea, cl.; întinzându-și picioarele pe măsuța de cafea ce era în fața lor. ❝Și după ce ți-l ia, ce faci? :)❞
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝And there she goes,❞ Râde scurt și se așează pe canapea lângă ea, cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.;  îl iau eu pe el ;) #ia telecomanda de pe măsuță și cl.; aprinde tv-ul. la ce să ne uităm???
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; îl iau eu pe el ;) #ia telecomanda de pe măsuță și cl.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.;  ❝Pe val??❞ Își întoarce privirea spre ea, apoi spre televizor, iar după cl.; din nou spre ea. ❝Nu știu, un film? Dar vreau și ceva de mâncare dacă tot...❞ Clipește des spre ea, afișând un zâmbet larg și inofensiv.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝Pe val??❞ Își întoarce privirea spre ea, apoi spre televizor, iar după cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.;  da, ce crezi! #caută un canal cu un film bun. eu nu-s cl; babysitter-ul tău, femeie...
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; da, ce crezi! #caută un canal cu un film bun. eu nu-s cl
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝Ah, dar nici nu mă gândeam la asta, doar la faptul că ești o prietenă cl.; extraordinară și ai putea să îmi faci ceva de mâncare. Dacă nu, să comandăm ceva...❞ Continuă să zâmbească, sperând că astfel o va convinge.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝Ah, dar nici nu mă gândeam la asta, doar la faptul că ești o prietenă cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; #o ignoră câteva secunde apoi se întoarce spre ea. vreau cl.; o pizza de-aia doar cu sos și nu știu câte feluri de brânză..
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; #o ignoră câteva secunde apoi se întoarce spre ea. vreau cl.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝Quattro formaggi?❞ Ridică dintr-o sprânceană în timp ce își ia telefonul cl.; din buzunarul pantalonilor de trening pe care îi purta, căutând prin agendă numărul unui restaurant care să le livreze cât mai repede mâncare.
﹏ ɢσldεπ♥͠ѕ͠o͠υ͠l.; ❝Quattro formaggi?❞ Ridică dintr-o sprânceană în timp ce își ia telefonul cl.
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; da, da.. #îi răspunde prea repede fiind concentrată la un cl.; film captivant. vreau și ceva de băut dacă tot faci cinste ;).
♥⌇.ᵃᵐᵉʳᶤᶜᵃᶰ͠q͠͠υ͠͠є͠͠є͠η͠.; da, da.. #îi răspunde prea repede fiind concentrată la un cl.

Comentarii album • 3
guccifyourself 11 martie 2018  
Eu ies afara. Vorbim mai tarziu. #ᴼ✦◦
Raportează
guccifyourself 11 martie 2018  
Okaay, bye ;3.
Raportează
guccifyourself 9 martie 2018  
Brb merg sa scap de jeg ;c #lily
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.