33 poze   584 vizite

your vagabond shoes - they are longing to stray - FOREWORD

       » Într-o zonă mai ferită din New York, undeva la o margine de oraș, câțiva tineri sunt chiriași ai unei case puse la dispoziția lor de către un om de afaceri. Aceștia au diferite profesii, fie sunt studenți. Pe bandă se va intra pe încredere, dacă nu am destulă vă adaug colaboratori, fără supărare. Jucați în numele personajului. Dacă vreți să modificați ceva la descriere, sunteți liberi să o faceți. BANDA ESTE REFĂCUTĂ, LA ALBUMELE CU PERSONAJELE SUNT VEDETELE CARE ERAU ALESE înainte. Le schimb când se aleg altele, dacă se aleg altele. Pwp.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
     ● Amanda Hall → → O tânără din Regatul Unit, venită în New York pentru a evada din orăşelul în care trăia şi pentru a avea parte de noi aventuri, de oportunităţi de a-şi contrui un viitor ca şi avocat. La cei 21 de ani ai săi, Amanda este destul de serioasă şi directă, ştiind să lupte pentru drepturile ei. Are însă momentele ei de nebunie în care tot ce vrea e să se distreze, fără să se gândească la urmări, acest lucru părând a fii posibil alături de noii ei vecini. Deşi tinde să fie reţinută în preajma persoanelor noi, încearcă să nu lase acest lucru să se vadă. FC: Gigi Hadid.
     ● Alexander Moore → → 23 de ani, născut în Massachusetts, student la facultatea de ştiinţe penale şi criminalistică, Alex este mai degrabă un tip dinamic şi spontan decât atent şi calculat, cu toate astea, nimeni nu-i poate nega abilităţile de bun criminalist. Deşi studiază pe această filieră, el duce o viaţă dublă, învârtindu-se între tendinţa de a continua cu afacerile ilegale legate de droguri, dar şi de a studia pentru a conduce un birou de criminalistică. FC: .
     ● Maira Johnsson → → 21 de ani, născută în Suedia, din tată american şi mamă suedeză, Maira şi-a trăit primii ani din viaţă în Suedia, ca mai apoi să se mute cu familia ei în New York. Obişnuită cu viaţa de noapte, cu împuşcăturile, drogurile, ajunge să nu se mai teamă din orice. În ciuda caracterului tare de care dă dovadă, Maira are sensibilitatea ei, care de multe ori o împinge spre lungi perioade de nostalgie şi singurătate. Consideră că se cunoaşte foarte bine pe ea însăşi, aşa că doreşte să-i ajute şi pe ceilalţi să se controleze, dând la facultatea de psihologie. FC:
     ● David Walker → → 23 de ani, student la facultatea de arhitectură, David este o fire destul de echilibrată şi care-şi ia în serios responasbilităţile, cel mai mare vis al lui fiind să devină un arhitect de succes şi să preia firma tatălui său, fără să-l dezamăgească. Lucrurile se schimbă când acesta se îndrăgosteşte treptat de o fată care "nu e de ţeapa lui", şi începe să-şi contrazică tot mai des tatăl şi să acționeze în pofida voinței acestuia. FC:
     ● Carter Lightwood → → Cea mai mică dintre locatari, Carter e în vârstă de 19 ani, dar asta nu o opreşte să se integreze foarte rapid în mai toate grupurile. Abilitatea ei este de a se face plăcută oricui, însă este uşor feministă, având o ură împotriva bărbaţilor încă de când tatăl său le făcuse viaţa un calvar ei şi fratelui mai mic. Carter este deosebit de atentă cu cei ce vin din familii despărţie, ştiind foarte bine ce înseamnă suferinţa, şi putând să o ascundă, refugiindu-se adesea în ştiinţă, având o pasiune pentru chimie. FC:
     ● Joshua Thompson → → 24 de ani, unul dintre cei mai zvăpăiaţi vecini, adoră tot ce ţine de adrenalină, de la sărit din avion la cursele de viteză. Provine dintr-o familie cu un tată bogat şi o mamă extrem de frumoasă, dese ori comportamenul lui tinde spre aroganţă. Studiază la facultatea de geografie, adevăratul său vis fiind să-şi deschidă un centru turistic undeva la munte, care să pună la dispoziţia fiecărei persoane, nenumărate căi de a-şi testa adrenalina. FC:
     ● Nathalie Dupont → → La cei 20 de ani ai săi, Natalia, sau Nati, originară din Franţa, este o persoană extrem de energică şi înţelegătoare, urăşte când cei din jurul său se ceartă, dar nici nu suportă să o calci pe coadă. Studiază jurnalismul şi i se potriveşte de minune, fiind şi curioasă din fire. Doreşte să experimenteze tot ce e nou, şi adoră vacanţele. Defectul ei, însă, este faptul că se ataşează extrem de uşor de cei din jurul său, ajungând dese ori să se înşele sau să fie rănită. FC:
     ● Bryan Smith → → Bryan este persoană pe care te poţi baza oricând, des uită de problemele lui doar ca să-şi ajute prietenii, însă lui nu-i place să fie ajutat. Se descarcă prin muzică şi dans de orice energie negativă. Este un tip destul de prentenţios şi adesea de neclintit în deciziile sale. E greu să îl câştigi, dar foarte uşor să îl pierzi. Apreciază fetele care ştiu ce înseamnă să fie "feminine", deşi deseori tine să le arunce într-o confuzie adâncă. FC:
Screenshot_2018-04-24-22-55-50
Screenshot_2018-04-24-22-55-50
bscap (35)
bscap (35)

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.