3042 poze   1191 vizite
Albume

membru din 16 octombrie 2019

she is dancing with her demons - Katerina Hale

   Nume: Katerina Brianna Hale
   Vârstă: 22
   FC: Katherine McNamara
   Ocupație: model
   Poveste:
Katerina este o persoană publică destul de cunoscută, cel puțin pe la americani, deși faima ei a pătruns și prin Europa și alte zone a lumii. Însă ceea ce o pune în lumina reflectoarelor nu se datorează numai jobului său, cât și a vieții sale ”extravagante”, în care fata petrece non-stop, abuzând de dro.guri și alcool și făcând tâmpenii, de trecutul său misterios cât și a relațiilor sau aventurilor sale cu diverse vedete de la Hollywood.
A fost adoptată de către nașii ei la vârsta de 13 ani, fata ajungând din start într-o familie de bogtătași și astfel, ajungând să beneficieze de la început de anumite beneficii. Nimeni nu știe motivul pentru care a intrat în acea familie sau ce s-a întâmplat cu părinții săi. Iar dacă Katerina își amintește, preferă să nu discute despre asta cu nimeni.
   Caracter: Este o fire spontantă, care își schimbă deciziile ca pe șosete, iar uneori trece de la o stare la alta atât de repede încât nu știi dacă te iubește sau te urăște. În fața camerelor de filmat este o femeie cu sex-appeal, îndrăzneață și amabilă. În realitate...este mult mai complicat.

La 13 ani, Katerina și-a ucis părinții incendiind apartamentul în care toți 3 locuiau. Principalul motiv a fost abuzurile fizice, emiționale și chiar se.xuale pe care le îndura fata de mică. Nașul său a acoperit fapta, având influențe puternice în poliție și pe la judecători, astfel decesul soților Hale fiind clasificat drept un accident provenind de la o țigară lăsată aprinsă. Kat își amintește foarte bine acea zi și nu regretă deloc fapta comisă. Totuși, lucrurile se complică când o copie a raportului medico-legal al cadavrelor se află pe un stick, iar în raport se evidențiază faptul că victimele s-au luptat sa iasă din imobil și au opus rezistență, ceea ce indică a fi mai mult crimă și nu un accident.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.