6161 poze   2243 vizite

do you wanna come play in my twisted games

         24 01 2020 │ `` {...} ℛead⌯ℬelow.
         ・・・・⍒【⋆ℬạṇḍ↬ℛụḷẹṣ⋆】⍋・・・・
      {...} ❛Babygirl, you went to hell and came back with angel wings.❜
       s͟p͟e͟c͟i͟f͟y͟ : face-claim,name,age,hobby and the occupation.
       You C A N get two c̣ḥạṛạc̣ṭẹṛṣ with different sːx.The characters
       have to be active for 3⤳4 days on the week.When you can't be
       ọṇḷịṇẹ for a long time you must ̣ạṇṇọụṇc̣ẹ the admin.
       Please c̣ṛẹạṭẹ  for your characters their own p̣ẹṛṣọṇạḷịṭỵ.Give
         him/her ṃẹạṇịṇg̣ and c̶r̶e̶a̶t̶e̶ ̶a̶ ̶s̶t̶o̶r̶y̶ ̶b̶e̶t̶w̶e̶e̶n̶ ̶t̶h̶e̶m̶.
         ༆ ᴰˑ ᴹˑ  ɪғ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ ᴛᴏ ʙᴇ ᴀ ᴘᴀʀᴛ ᴏғ ɪᴛ. ༆

Nu trecuse mult de miezul nopții. Străzile umede ale Londrei se goliseră.Dar Heaven era încă plin. Dimitri Aleksandrov, ca în fiecare seară de vineri, și-a adunat cei mai dragi tovarăși la clubul unde chiar el era patronul. Li se spunea grupul de elită, iar el era piesa superioară. Bărbat înalt, masiv și autoritar numai cum un rus poate fi, Aleksandrov era iubit și invidiat de toată lumea. Femeile își doreau să stea la brațul lui și să-i umble în portofel, iar prietenii atât timp cât îi făceau pe plac, n-avea cum să nu le meargă și lor bine. Dincolo de club și alte mici afaceri, influența sa depășea cote înalte. De aici și invidia. Un rus să-și facă de cap printr-o lume Britanică, care nu-i aparține. Cu toate ăstea, nu se lăsa niciodată afectat și încerca pe cât posibil să-și vadă de treabă.
Până în acea vineri când Aleksandrov nu părea în apele lui. În timp ce juca poker cu prietenii lui și pierdea cam tot, își verifica neîncetat telefonul. Nimeni nu l-a întrebat nimic, căci toți știau că dacă ținea neapărat să-și împărătșească neliniștile o făcea voluntar. În acea seară, el s-a retras mai devreme ca deobicei, însă distracția s-a încheiat abia dimineața. Nimeni nu mai știa ce se întâmplase. Cine cu cine și în ce pat a sfârșit, iar de Aleksandrov au mai auzit abia după câteva zile.
Nu părăsise clubul. Se retrase într-o cameră rezervată cuplurilor sau celor care aveau de gând să-și facă de cap. Dar felul în care a fost găsit, avea să ridice prea multe semne de întrebare. Întins lângă pat, într-o baltă de sânge; cu un pistol lângă gură, chircit și o sticlă de Jack aproape goală, lângă el. Glonțul îi trecuse prin gură și-i încheiă cei 30 de ani de viață. Prima ipoteză s-a învârtit în jurul suicidului. Îl găsiseră plin de datorii, dar alte amănunte erau neclare. Modul în care glonțul i-a străpuns craniul. Câteva obiecte deranjate, ca și când avusese loc o luptă și o zgârietură proaspătă pe obrazul victimei.
Odată ce dosarul crimei lui Aleksandrov a fost deschis, viața grupului de elită a fost pusă în pericol. Multe secrete ascunse au început să iasă la iveală. Fiecare conexiune îi acuza și-i transforma în posbilii suspecți ai unei crime. Însă actul care dovedea că Dimitri plănuia sau știa că o să moară într-un fel sau altul, a ieșit și el la iveală. Întreaga sa muncă avea să rămână prietenilor. Să fi vrut ei să grăbească procesul îmbogățirii și să-l trădeze pe bunul lor tovarăș? Poate cineva n-a vrut să împartă toate ăstea. O mulțime de întrebări și date lipsă vuiesc în jurul unei crime, care pare că ar fi fost săvrâșită pentru „avere”, dar ale cărei trăsături sunt extrem de pasionale.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.