365 poze   3285 vizite
Albume
01x take me everywhere with you   the god himself AdamNoahLevi   the god himself DavdCorenswet   the god himself GeraldErlGillum   the god himself HarryEdwStyles   the god himself IanJoSomerhal   the god himself PaulTomWesley   the god himself RichardClBaker   the god himself RossShorLynch   the god himself SebastianDoherty   the goddess herself BellaHadid   the goddess herself ElizabGillie   the goddess herself EvEverleigh   the goddess herself GigiHadid   the goddess herself IrCampbll   the goddess herself JosSkriver   the goddess herself KristLevine   the goddess herself LAPinnock   the goddess herself LcyBoynton   the goddess herself MadPetsch   the goddess herself NinaDobrev   the goddess herself SelGomez   the goddess herself TaylorHill02x love me until the end of time   king needs his privacy ChrisWoo   king needs his privacy ClsnBaker   king needs his privacy DCrnswet   king needs his privacy GerGillum   king needs his privacy HrryStyles   king needs his privacy IanSomerh   king needs his privacy PalWesley   king needs his privacy RoLynch   king needs his privacy SeDoherty   queen needs her privacy BHadid   queen needs her privacy DovCam   queen needs her privacy HEvrligh   queen needs her privacy ICmpbll   queen needs her privacy JSkriver   queen needs her privacy LBynton   queen needs her privacy LGillies   queen needs her privacy LPnnck   queen needs her privacy MadPets   queen needs her privacy NDobrev   queen needs her privacy SGomez   queen needs her privacy TaylHill03x life will always keep us together   S01XE01 - always will be together

membru din 22 decembrie 2019

S01XE01 - always will be together

— -l-am mușcat de mână, îmi furase paharul cu șampanie. Mă acopăr mai bine cu pătura; și îmi las din nou privirea asupra televizorului. -Eu nu mă mai bag la împodobitul bradului, să fie clar.
— -l-am mușcat de mână, îmi furase paharul cu șampanie. Mă acopăr mai bine cu pătura
— Strict din dorința de a o enerva se trântește pe canapea lângă Selena și îi suflă în; față cât să simtă mai bine mirosul de băutură care era constant prezent în jurul lui. -Ai fi vrut tu să-l muști mai bine, dar era prea multă lume în jur. Rânjetul pervers dă de înțeles la ce
— Strict din dorința de a o enerva se trântește pe canapea lângă Selena și îi suflă în
— bătea el de fapt apropoul. -Ah, da? Și cam cât de cumsecade e mama ta? Arată tot; așa ca și tine? O scanează scurt pe Iris cu privirea și ia o altă gură din berea lui, bălăngănind ușor cutia apoi pentru a se asigura că mai are.
— bătea el de fapt apropoul. -Ah, da? Și cam cât de cumsecade e mama ta? Arată tot
— „5 Aprilie 2001, 18. Mulțumesc că mi-ați zis la mulți ani, oricum.” ținusem neapărat să; evidențiez faptul că nu mai eram minoră, așa cum se obișnuiseră ei. „O să te bagi, Sell, mâine sau poimâine când o să termine Paul de vorbit la telefon și o să reușească să bage bradul în;
— „5 Aprilie 2001, 18. Mulțumesc că mi-ați zis la mulți ani, oricum.” ținusem neapărat să
— casă.” îmi ridic picioarele pe măsuța de cafea. „Tu nu reușești să agăți una de vârsta; ta și întrebi de mama? E căsătorită și greu de sedus.” mă bufnește râsul, după care strâmb din nas, dând dintr-un subiect în altul, fără vreun motiv. „Mi-e foame.”
— casă.” îmi ridic picioarele pe măsuța de cafea. „Tu nu reușești să agăți una de vârsta
— La auzul replicii lui Iris izbucnesc într-un râs nebun și îmi duc imediat mâna la gură; atunci când observ privirea răutăcioasă pe care mi-o aruncă Colson. -Nu te uita așa la mine, să fim serioși acum... ce fată întreagă la cap s-ar încurca cu un drogangiu și bețivan așa
— La auzul replicii lui Iris izbucnesc într-un râs nebun și îmi duc imediat mâna la gură
— ca tine? Fetele din ziua de azi vor stabilitate și seriozitate, așa că acceptă adevărul; sau taci din gură. Transformasem discuția într-una ceva mai serioasă, dar într-adevăr Colson avea o problemă cu drogurile și alcoolul, iar la un moment dat avea să se distrugă.
— ca tine? Fetele din ziua de azi vor stabilitate și seriozitate, așa că acceptă adevărul
— Colson nu poate decât să își dea ochii peste cap la auzul celor spuse de cele două; și să ia ultima gură din bere ca apoi doar să mototolească doza în pumn și să o arunce la întâmplare prin încăpere și să ridice nonșalant din umeri. -Dacă o să dau vreodată de fata potrivită
— Colson nu poate decât să își dea ochii peste cap la auzul celor spuse de cele două
— o să mă schimb pentru că voi vrea asta, nu pentru că mă voi simți silit să o fac. Astfel; încheie el discuția și ia telecomanda din poala Selenei doar pentru a cauta ceva mai interesant de vizionat la televizor.
— o să mă schimb pentru că voi vrea asta, nu pentru că mă voi simți silit să o fac. Astfel
》#Intra in casa cu sacosele pline cu mancare si bautura si le lasa in bucatarie. Se intoarce apoi +; in living si se uita la Liz si Ian razand. O luase inaintea lor ca tot drumul Ian le-a facut de ras.
》#Intra in casa cu sacosele pline cu mancare si bautura si le lasa in bucatarie. Se intoarce apoi +
》#Intra in casa si-i inchide usa in nas lui Ian, dandu-si ochii peste cap, Fallon Carrington style. ; uita la Dobrev si incepe si ea sa rada. "Nu e amuzant, ne stiu acum toti vecinii de ciudati." #Merge cu ea in bucatarie sa scoata tot ce au cumparat si sa le bage prin camara si frigider.
》#Intra in casa si-i inchide usa in nas lui Ian, dandu-si ochii peste cap, Fallon Carrington style.
》#Deschide usa imbracat in spiridus, si cu urechi ascutite puse bineinteles, si le vede pe fete+`; cum se duc in bucatarie. Inchide usa dupa el si se arunca pe canapea, isi pune picioarele pe masa si urla. "Cand va intoarceti, aduceti si o sticla de bere." #Da drumul la tv.
》#Deschide usa imbracat in spiridus, si cu urechi ascutite puse bineinteles, si le vede pe fete+`

Comentarii album • 17
distance 29 decembrie 2019  
brb un pic.
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
》uită-te pe insta că ți-am scris, brb pwp
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
our playlist so far, dying!!
www.youtube.com/watch?v=nc9WpXSTcCE - kristina
www.youtube.com/watch?v=Dmp-tOJ7oBs - adam
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
avem ce ne trebuie, căsnicia perfectă =)))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
》Nu credeam că va sosi ziua în care să-i mai avem iar pe Adam cu Kristina, și invers e și mai caterincă!!!! =)))))))))))))))))))))))))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
mai spune-mi, Angelina și Bomer sunt mici copii pe lângă ăștia doi =)))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
》Daaaaa + O ai pe Taylor, mai lipește Dylan Sprayberry =)))))))))))))))))))))))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
nu-l mai poate ierta după ce s-a întâmplat la faza cu the purge =)))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
》Uitasem!!! =)))))))))))))))))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
Raspund in 5 minutele, ma duc sa imi scot câinele afara.
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
Nicio problemă.
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
Nu e Barbara .. E Thylane Blondeau :)) alias Iris după numele pe care i l-am dat eu :))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
Sryyyy :))
Raportează
distance 24 decembrie 2019  
se scuză :)))
Raportează
distance 23 decembrie 2019  
☾ Trebuie sa ies putin :((
Raportează
distance 23 decembrie 2019  
no prob
Raportează
distance 23 decembrie 2019  
》Brb =)))))))) mi am lasat telefonul la incarcat mai departe de mine si trebuie sa salvez poze in pc asta cu ian...
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.