Intr-o cratita se pun la fiert dovleceii in apa cu sare, curatati si taiati cubulete. Separat se caleste ceapa in putin ulei, adaugand din cand in cand putina apa. Se adauga rosiile si se lasa la fiert. Cand dovleceii sunt aproape fierti, se adauga ceapa si rosiile, piperul. Cand sunt gata, se stinge focul si se pun usturoiul pisat, mararul si patrunjelul.
Tocanita de dovlecei
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.