Se oparasc foile de vita in apa clocotita pentru 2-3 minute. Separat intr-un vas se amesteca carnea tocata cu ceapa, orezul, ouale, o legatura de marar, sare si piper. Se invelesc sarmalele si se asaza in cratita. Intr-o oala se caleste o ceapa in putin ulei si se adauga apa, 3-4 linguri bulion, o legatura de marar tocat, sare si piper. Sosul se pune peste sarmale. Se lasa pe foc pana acestea sunt fierte.
Sarmale in foi de vita
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.