Preparare: Icrele proaspete se tin intr-un borcan cu sare la frigider pentru cel putin trei saptamani. Intr-un castron se pun feliile de paine inmuiate in apa si stoarse cu doua linguri de icre proaspete. Adaugam zeama de lamaie si amestecam usor cu furculita pana la omogenizare. Apoi se bat la mixer, adaugand treptat uleiul. Cand sunt gata, se adauga ceapa taiata marunt.
Icre cu ceapa
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.