Intr-o oala se pun la fiert aripile. Se spumuieste si se adauga legumele taiate marunt, se adauga sare. Cand aripile si legumele sunt fierte, se adauga fideaua. Se lasa inca 10 min, apoi se toarna bors in functie de preferinta (eu o fac mai acra). Se decoreaza cu patrunjel taiat marunt.
Ciorbita din aripi de curcan
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.