RETETA:1piept de pui gatit(la gratar,rotisor)500g ciuperci,4oua fierte tari,1ardei kapia rosu,mustar,sare piper,usturoi,ulei parafina,1cutie exquisa 0,2%,marar,patrunjel. Cum procedam:fierbem ouale,tocam pieptul de pui,calim ciupercile fara apa in tigaie,cratita cu teflon.Scoatem ciupercile le lasam sa se raceasca,tocam ardeiul,verdeata,adaugam ciupercile fara zeama, pastram 2 galbenuse fierte pt maioneza,taiem cle 2 oua intregi si cele 2albuse le punem peste celelalte ingrediente.Facem o maioneza din cele doua galbenuse pastrate ,punem 2lingurite mustar,2 linguri ulei parafina,exquisa,amestecam adaugam cateva linguri cu iaurt,sare,piper usturoi pisat.Amestecam cu celelalte ingrediente. Pofta buna !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.