20 poze   208 vizite

Comandă și Livrare

Cum comand ?

După ce ați vizionat colecțiile și doriți să comandați produsele care vă plac, vă rog să trimiteți un e-mail pe adresa accesoriipentrupar@yahoo.com, care să conțină următoarele date: Nume și Prenume, adresa exactă unde doriți să fie trimise produsele, denumirea produselor, codurile acestora ( codurile sunt necesare pentru a evita complicațiile ulterioare legate de natura și culoarea produselor), numărul de bucăți dorite și prețul acestora. În cazul în care doriți livrare prin curierat rapid, vă rog să treceți un număr de telefon la care vă poate contacta curierul.

Modalitate de Plată și Livrare
Plata produselor se face anticipat în contul bancar indicat prin e-mailul pe care o să-l primiți după lansarea comenzii.
Produsele vor fi livrate prin intermediul Poștei Române. La cerere, produsele pot fi livrate și prin curierat rapid.
Taxa de expediere este cuprinsă între 5 și 30 lei, în funcție de mărimea plicului/coletului și modalitatea de expediere.
Termen de expediere: 1 - 7 zile.
shopping-clipart-clp154806
shopping-clipart-clp154806
panel-delivery-truck-clipart-017
panel-delivery-truck-clipart-017
delivery-person-with-parcel-in-hand
delivery-person-with-parcel-in-hand

Comentarii album • 0
Nume:Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.