255 poze   1720 vizite

- Konnichiwa Minna San

Konnichiwa Minna san ! Welcome on my page !
-
Ino Yamanaka !

About Ino Yamanaka!
-
Name:Yamanaka Ino
Zodiac:Balanță
Month:September
Date:23
Clan : Yamanaka
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆▪︎☆


PS:Această pagină îi este dedicată Reginei Mele Yamanaka Ino !
Pentru că ea merită totul si pentru mine Ino Chan va fi mereu Eroina mea preferata. Ea este si va fi Super Woman Power stronger ! Ea este Super Woman ! Eroina mea ! :) She is the Qween -> World :)
-

Ino :Îmi pare rău că nu ți-ai dat seama cum sunt eu cu adevărat .Ști să mă critici doar pentru că vezi ceea ce vezi ..dar in adevăratul sens al cuvântului, stii doar să judeci cartea dupa copertă și atât .De fapt nu vrei să vezi cu adevărat REALITATEA : EU SUNT MAI BUNĂ DECÂT TINE SI DECÂT AI FOST TU VREODATĂ ! Fiindcă tu nu ai știut să mă prețuiești ! Așa că dacă cumva ai criticat ceva ,este ceea ce tu esti si râzi de tine însuți !
-
Ohayo !
Ohayo !
halloween_ino_yamanaka_by_uliyaisa_ddichy5-fullview
halloween_ino_yamanaka_by_uliyaisa_ddichy5-fullview

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.