20 poze   1282 vizite

EP01 Why try to change me now ?

͡[ℳ͡]༺  ͡.ṣǝ̣͡ʌoๅ̣ǝ̣ɥ̣.⚘‹ℊ›ₘₛ.: Își găsi șezământ în fotoliul roșu, confecționat din lemn de fag; și tapițat cu velur; recte piesa centrală care conferă acestui salon o notă distinctivă și Retro. Tacticos, își rotește metalul din jurul articulațiilor, parcă nemulțumită de ceva. Vă întrebați
͡[ℳ͡]༺  ͡.ṣǝ̣͡ʌoๅ̣ǝ̣ɥ̣.⚘‹ℊ›ₘₛ.: Își găsi șezământ în fotoliul roșu, confecționat din lemn de fag
͡[ℳ͡]༺  ͡.ṣǝ̣͡ʌoๅ̣ǝ̣ɥ̣.⚘‹ℊ›ₘₛ.: ce o dezolează pe dânsa ? Păi, reevaluând piesa Polly, de la; Nirvana, după un deceniu de la ultima ascultare, prezumă că, compoziția are drept subiect cardinal o întâmplare funestă. Și care nu istorisește despre o pasăre oarecare, așa cum își aminti ea.
͡[ℳ͡]༺  ͡.ṣǝ̣͡ʌoๅ̣ǝ̣ɥ̣.⚘‹ℊ›ₘₛ.: ce o dezolează pe dânsa ? Păi, reevaluând piesa Polly, de la
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; Acest personaj cobora scările cu nasul în telefon, și dacă nu ar; fi beneficiat de un narator umil care să îi etaleze cu semeție caracterul în toată somptuozitatea sa, probabil ați fi trăit cu impresia că personalitatea acestuia e superficială și de-a dreptul
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; Acest personaj cobora scările cu nasul în telefon, și dacă nu ar
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; searbădă. Însă, tânărul era neatent la treptele șubrede căci; atenția îi fu ademenită de arhiva bibliotecii din Geneva, care a numerizat mai multe cicluri de fotografii realizate de Fred Boissonnas. Erau captivante și, după cum se poate observa, el era captivat.
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; searbădă. Însă, tânărul era neatent la treptele șubrede căci
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; Personajele grecești homerice îl ancorau într-o odisee perpetuă; a plăsmuirii. Mai târziu, modernul personaj homeric (aici; aluzie la Harry) pășea (după studiul pozelor) pe parchetul rece în picioarele dezgolite, cu gândul la propria sa himeră (deci, neatent.
❮ ⋅ℳẹ́ṃọịṛẹ✩d❜une O⃝deur› ⋅.; Personajele grecești homerice îl ancorau într-o odisee perpetuă

Comentarii album • 5
Vorfreude 12 noiembrie 2019  
te cunosc??
Raportează
Anchor 12 noiembrie 2019  
dupa sandale
Raportează
Maktub 8 noiembrie 2019  
sincer nu ne intrebam
Raportează
Vorfreude 8 noiembrie 2019  
ma intreb daca crezi ca mi pasa
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.