18 poze   98 vizite
Albume
Diferența dintre entertainment și bullyingPregătiți ceaiul torțele și furcile

membru din 7 iunie 2020

Pregătiți ceaiul torțele și furcile

    Acest album are rolul de a fi un rezumat a acestui cont. Din mai multe motive, voi prefera să îmi păstrez anonimatul și tocmai de aceea mă aștept să nu mă întrebați cine sunt. Îmi puteți spune Nissa, dacă doriți. Vreau în primul rând să spun că nu am nicio afiliere cu conturile dramaalert și stopdrama, cu toate că sunt la curent cu cele întâmplate pe cele două conturi și controversele create.
    Scopul acestui cont este de a-mi expune opinia asupra mai multor aspecte ale acestei platforme, exceptând desigur categoria oamenilor care nu au nicio treabă cu cealaltă jumătate pentru care este folosit SunPhoto. Iar aici mă refer la persoanele care sunt crescători de animale, vând flori ș.a.m.d. Pentru că, așa cum știți și voi, acest site se împarte în două emisfere. Prima, a oamenilor ce își promovează afacerea (crescători de porumbei, cei ce vând flori, iubitori de animale în general și mulții alții) sau pur și simplu oameni ce folosesc platforma pentru scopurile sale de bază. Și a doua, tinerii ce folosesc acest site ca pe un blog, unde inițiază diverse jocuri și albume creative și/sau chiar benzi de tip role-play.
    Evident, voi vorbi despre cea de-a doua părticică a Sun-ului, căci este și cea în care am copilărit și eu, asemenea vouă. Îmi amintesc și acum zilele de odinioară pe Sun. Mulți dintre noi încă învățam și experimentam cu editarea pozelor. Existau bloguri de tip design, unde majoritatea își comandau texte png frumos decorate cu porecla sau numele contului lor. Benzile luau amploare, de la cele simple, cu vedete, la cele cu o anumită tematică din filme sau cărți până la cele supranaturale. Vă spun foarte sinceră că în acea vreme acest site devenise principala mea atracție pe Internet, alături de Secretele lui Lovendal. Și îmi este dor. Îmi este foarte dor de acel SunPhoto unde ne distram cu toții. Acum observ că am mai rămas câțiva din ”veterani”. Unii, asemenea mie, s-au întors după câțiva ani de absență și poate că nu îmi împărtășiți nostalgia pe care o simt acum, dar sunt mulțumită de faptul că această comunitate nu a dispărut. Suntem în număr mai mic față de acum câțiva ani, însă încă suntem aici. Și iubesc asta.
    Pentru că deja am lungit-o prea mult, o să trec direct la subiect. Nu am aere de jurnalistă eminentă și nici nu mă consider o scriitoare dată nai^bii. Am creat acest cont cu scopul de a-mi împărtăși opinia despre această comunitate. De ce? Sincer, mă plictisesc. Și sper că prin acest cont vom reuși să purtăm discuții împreună, cu toții, asupra subiectelor pe care le abordez. Nu am nicio intenție de a aduce ură sau a jigni. Voi încerca să îmi expun părerea într-un mod cât mai ok, astfel încât să nu atac pe nimeni în mod involuntar. Dar dacă totuși aveți impresia că vorbele mele par prea dure sau că duc într-o direcție proastă, vă spun de pe acum că nu aceasta este intenția mea. Și spun acest lucru pentru că știu foarte bine cât de greu este să împaci și capra și varza. Cum am spus anterior, sunteți bine veniți să îmi lăsați comentarii sau mesaje în private, fie că vorbim despre un răspuns la o anumită temă, sau idei pentru temele pe care le voi aborda.
    Ce intenționez să scriu pe acest cont? Mai întâi aș vrea să acopăr teme care observ că aduc multe discrepanțe în comunitate. Voi scrie totodată și despre întâmplările mai ”picante” și dramele petrecute pe această platformă. Tocmai de aceea țin să menționez din nou, scopul meu nu este de a denatura sau de a jigni pe cineva în mod specific sau din propria mea voință. Așa cum am spus mai sus, dacă aveți idei și vreți să oferiți informații sau să discutăm despre un anumit subiect, fie discutat deja sau nu, vă aștept atât în secțiunea de comentarii cât și în dm. Dacă doriți să rămâneți anonimi în cazul în care doriți ca spusele voastre să apară într-un anumit album, vă voi respecta dorința. Iar dacă doriți să vă păstrați anonimatul într-un mod mai precaut, puteți să vă creați un cont nou pe platformă, diferit față de cel pe care îl folosiți în mod uzual. Sau îmi puteți scrie aici: tellonym.me/SunTea572

Comentarii album • 2
kidrauhlox 7 iunie 2020  
când vrei să faci un fel de revistă pe sunphoto, dar nu prea le ai cu editatul complex :) =)))))
glumesc, e o idee drăguță indeed și cine știe, poate lumea chiar o să interacționeze și o să dezbată!
Raportează
SunTea 7 iunie 2020  
Într-un fel, cam așa e. =))
Da, așa sper și eu. :)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.