459 poze   3062 vizite

SasuKarin

Favoriții mei ca și cuplu am mai spus că sunt "SasuNaru" deoarece ei sunt cei mai reali de acolo și după "SasuNaru" vine "SasuIno" pentru că s-au întâmplat lucruri ce puțini au băgat de seamă între SasuIno ♥︎.
Dar însă pe parcursul Animeului după cum bine știm Sasuke și-a format echipa "Team Taka " pe care by the way o ador foarte mult ♥︎ din toate punctele de vedere.
De când Sasuke și-a format echipa "Team Taka " și de când a făcut conexiune cu Karin de atunci s-au întâmplat multe .Mulți fani toxici i-au criticat dar puțini au văzut povestea Karinei din spate și tot ce s-a petrecut între Sasuke și Karin este adevărat.
Nu poți frate să muști o persoană de piept , sâni, picioare, gât și să nu faci nimic .Mai ales Sasuke a salvat-o pe Karin de când a fost mic .Nu a folosit-o cum au dorit unii invidioși să spună. Nu e adevărat ! În legătură cu asta doar invidioșii vorbeau că vedeau ceva ce își doreau să facă asta Sasuke cu altcineva dar mnah... nu s-a putut :)))Dar nu vreau să dau nume că nu am chef.

Dar da , Karin a dorit asta, să fie de folos pentru că Sasuke a fost singura persoană ce nu a făcut abuz de ea așa cum a făcut persoanele din trecutul ei care au fost și sunt niște scârboși. Silly what can I say . Sasuke s-a informat despre Karin, i-a ascultat și povestea și a rămas impresionat. De asta și-a adunat oamenii corespunzători ca să facă echipa " Team Taka " din cauza poveștii lor .
Pentru că până la urma urmei Sasuke are și el un trecut trist după cum bine știți și el nu a făcut decât să-i elibereze de acel trecut urât și sinistru ca să îi puie pe fiecare să la teste și să își arate fiecare valoarea și puterea specială pe care o au fiecare și să și-o folosească până la urma urmei în diferite scopuri și misiuni pe care le avea ei împreună.Multe teste .
Team Taka a fost echipa pe care Sasuke și-a creat-o singur , analizandu- le la fiecare poveștile lor și a știut sigur că acele persoane sunt baza lui ,sunt camarazii pe care se poată baza și merge mai departe . Așa a fost pe tot parcursul Animeului.
Deci TeamTaka a fost echipa ce Sasuke si-a făcut-o și a ales-o ca să fie împreună. De aia al treilea cuplu preferat al meu e SasuKarin pentru că s-a întâmplat multe lucruri între ei doi și plus că pe Karin o ador ♡ ca dovadă, Sarada Uchiha e fiica lor pe care ei doi a conceputo împreună cu adevărat, nu cu altcineva . Pentru că dacă nu era așa, atunci Kishimoto nici nu și-ar mai fi bătut capul ca să complice așa pentru nimic între povestea cu Karin, Sasuke și Sarada . Pentru că nu ar fi avut de ce . Pentru că el decidea cum să fie Sarada până la urmă și nu așa. Dar a știut el ce face . Că el a mers pe un sâmbure de adevăr, dar cine știe, știe. Cine nu știe, va trăi așa pe veci . Deci îi ador mult pe SasuKarin♡
♥︎♡❤

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.