131 poze   1259 vizite

EP01 l Back to the good old days

— Noah trecuse printr-o dramă. O tragedie, din punctul său de vedere. Faptul că fusese; lăsat de dragostea vieții lui - în cauză, Dua Lipa, pe care habar nu are cum să o regăsească - devenise criteriul pentru care dramatiza la fiecare pas. În regulă, avea să își revină,
— Noah trecuse printr-o dramă. O tragedie, din punctul său de vedere. Faptul că fusese
— dar momentan, avea nevoie de acel răstimp prin care să își jelească amarul. Perioada; respectivă avea să fie marcantă, indiferent de situațiune și prin ea, avea să ajungă la un consens: femeile nu erau ceea ce păreau. Degeaba femeile declarau un război al genului pe
— dar momentan, avea nevoie de acel răstimp prin care să își jelească amarul. Perioada
— valorile morale, căci Epoca de Piatră era răpusă, iar bărbații acum erau în dezavantaj.; Mișcarea feministă contemporană era un BS, asta credea Noah și... uite cum suferea din cauza unei femei construită în așa mod. Ajuns la capătul treptelor, observând o liniștie
— valorile morale, căci Epoca de Piatră era răpusă, iar bărbații acum erau în dezavantaj.
— înmormântală cum cuprindea casa, Noah se simte ușor îngrijorat, ʿUnde dracului a dispărut; toată lumea?ʾ, șușotește prin dentiția sa perfectă, sprâncenele groase și brunete încruntându-i-se până aproape că se unesc într-un punct.
— înmormântală cum cuprindea casa, Noah se simte ușor îngrijorat, ʿUnde dracului a dispărut
─ *mi-e lene să scriu* 'Nă seara?!
─ *mi-e lene să scriu* 'Nă seara?!
─ * youtube.comwatch?v=DAfPYVlgKFk *
─ * youtube.comwatch?v=DAfPYVlgKFk *
— Mă trezisem foarte dimineață, atât de dimineață că avusesem timp să servesc micul; dejun, dar și să plec la cumpărături, așa că în momentul de față, întoarsă acasă cu câteva plase pline, dorind să aprovizionez frigiderul cât și dulapurile de aici cu tot ce este
— Mă trezisem foarte dimineață, atât de dimineață că avusesem timp să servesc micul
— necesar. Imediat ce pătrund în incinta casei, pornesc spre bucătărie odată ce îmi las; încălțările la intrare, iar atunci când plasele ajung lăsate pe blaturile înalte, încep să plasez fiecare lucru la locul său, sperând să fac acest lucru cât de cât bine și corect.
— necesar. Imediat ce pătrund în incinta casei, pornesc spre bucătărie odată ce îmi las
─ Eram pe canapea de ieri seară, nu avusesem somn, ce e drept. ❛Ay. Bună dimineața, -; s-a trezit dulceața?❜
─ Eram pe canapea de ieri seară, nu avusesem somn, ce e drept. ❛Ay. Bună dimineața, -
— După ce termin cu aranjatul produselor, îmi iau unul dintre batoanele de ciocolată,; ca la auzul unei voci masculine, să mă întorc în living în timp ce desfac respectivul ambalaj, mușcând din capătul batonului. „S-a trezit dulceața de mult... Bună, ce faci?”
— După ce termin cu aranjatul produselor, îmi iau unul dintre batoanele de ciocolată,
─ ❛Aaa, să înțeleg că se aplică treaba cu trezitul de dimineață - ajunsul departe?❜, râd -; la finisarea propoziției, ca apoi, vârful limbii să îmi treacă peste dinții superiori, într-o manieră ceva mai obraznică, realmente.
─ ❛Aaa, să înțeleg că se aplică treaba cu trezitul de dimineață - ajunsul departe?❜, râd -
— „Să știi că da... am făcut foarte multe lucruri de când m-am trezit!” Spun în timp ce mă; așez pe canapea, lăsând un oftat să îmi plece de pe buze odată ce fac contact cu salteaua moale. „La tine, despre ce este vorba? O zi proastă? O seară proastă, că văd că ești cam supărat...”
— „Să știi că da... am făcut foarte multe lucruri de când m-am trezit!” Spun în timp ce mă

Comentarii album • 12
Reverberence 2 martie 2021  
m ai simtit bine...
Raportează
Reverberence 2 martie 2021  
dintotdeauna ceee
Raportează
Reverberence 2 martie 2021  
=))))))))))))))))))))))) așa brioșe dansatoare chiar nu știe Hailey să facă
Raportează
Reverberence 2 martie 2021  
așa vreau... totul sau niic
Raportează
breatheme 2 martie 2021  
si eu vr bratara frate :@
Raportează
heavy 2 martie 2021  
sho :|
Raportează
heavy 3 martie 2021  
ne-am desp -.-
Raportează
Reverberence 2 martie 2021  
Îți dau și ție :}
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.