1 poze   207 vizite
Albume
Merry Christmas !

membru din 8 decembrie 2020

Merry Christmas !

Sărbători Fericite!

▪︎ Santa Claus Secret ▪︎

Bun venit 2022

Dacă totuși am intrat în plină Iarnă și suntem în luna Decembrie adică a sărbătorilor și a Crăciunului, eu nu vreau decât să vă transmit doar asta : Îmi doresc ca fiecare om să fie fericit, împlinit, sănătos, să aibe pace ,liniște și sănătate multă. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare și să vă umple de toată lumina pe care o aveți nevoie atât în sufletele noastre , cât și în mintea noastră.
Îngerii să vă ducă până la nori și când o să pășiți, pășiți pe acei nori pufoși ca să vă vindece picioarele umblate, prăfuite și obosite. Stelele să vă îndrume drumul pe care doriți să îl pășiți. Aș dori să vă mai transmit la fiecare om împarte atât aici cât și de departe , să fim mai buni unii cu alții și să nu uităm că Dumnezeu Ne-a lăsat toată iubirea ce Ne-o poartă nouă, iar noi în continuare să ducem asta mai departe ca să simțim ce frumos este să lași mai departe acest lucru valoros și prețios pe care Ne-a Lăsat-o nouă Dumnezeu și Ne-o dăruiește pretutindeni. Tot luna Decembrie aș dori să va pierdeți în magia ei . Pentru că se apropie sărbătorile de Iarnă și deja suntem în unele .
Aș dori să vă bucurați în fiecare zi de momente frumoase și să vă pierdeți în basme și să trăiți clipa .Așa că eu vă urez să fiți fericiți, împliniți, împăcați cu voi înșișivă și să trăiți clipa și momentele frumoase. Trăiască copilăria și toată familia să vă înconjoare doar de iubire. Iubiți-vă între voi , să ne iubim între noi și să ducem mai departe Ceea ce Ne-a Lăsat Dumnezeu. Iubirea , dragostea față de semenii noștrii și de tot ceea ce noi avem în jurul nostru. Iubirea, Respectul,Onestitatea, milostenia și sinceritatea este cel mai bun scut împotriva a tot ceea alții vor să distrugă. Dar noi dacă suntem uniți și ne ajutăm unul pe altul nimic nu ne va distruge pentru că noi Îl avem pe Dumnezeu cu noi , aici mereu și Veșnic. Să nu ne deslipim de asta , să purtăm în suflet mereu ce este important și să învațăm să trăim frumos .
Cu drag Crăciunița♥︎
Vă iubesc, vă ador și vă doresc Un Crăciun ca în basme, că în povești! Fiți fericiți și apreciați tot ce aveți lângă voi.
❤❤❤☕☕☕❤❤❤☕☕☕
24 Decembrie!
Moș Crăciun!

Moș Crăciun cu plete dalbe
A sosit de prin nămeți
El aduce daruri multe
La fetițe și băieți .

Moș Crăciun, Moș Crăciun!
Moș Crăciun, Moș Crăciun!

Din bătrâni se povestește
Că-n toți anii negreșt
Moș Crăciun pribeag sosește
Niciodată n-a lipsit.

Moș Crăciun, Moș Crăciun!
Moș Crăciun, Moș Crăciun!

Moș Crăciun cu plete dalbe
încotro vrei s-o apuci
Ți-aș cânta Florile Dalbe
De la noi să nu te duci .

Moș Crăciun, Moș Crăciun!
Moș Crăciun , Moș Crăciun!
▪︎
25 Decembrie!

Astăzi S-a Născut Hristos !

Astăzi S-a Născut Hristos,
Mesia Chip Luminos !
Lăudați și cântați,
Și vă bucurați!
Lăudăm și cântăm,
Și ne bucurăm.

Mititel, înfășetel ,
În scutec de bumbăcel,
Laudăți și cântați,
Și vă bucurați!
Lăudăm și cântăm,
Și ne bucurăm.

Vântul bate, Nu-l răzbate,
Neaua ninge, Nu-l atinge,
Lăudați și cântați,
Și vă bucurați!
Lăudăm și cântăm,
Și ne bucurăm.

Și de acum până-n vecie,
Mila Domnului să fie,
Lăudați și cântați,
Și vă bucurați!
Lăudăm și cântăm,
Și ne bucurăm.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.