48 poze   2147 vizite

EP01x My mama always told me

 
        │› Majesty∙s Royal Palace: Anne∙s Place.
     Vom începe din momentul în care Matthew împreună cu colegii săi intră ilegal
     în curtea palatului. Aceștia trec de gardieni și încep să exploreze împrejurimile.
     Ceasul este aproape de ora 00:00 atunci când fantoma ar trebui să-și facă apariția.
     Aceasta totuși se lasă așteptată, timp în care personajele noastre sunt cu ochii în
     patru după alte indicii. Orice improvizație care se potrivește cu scenariu este binevenită.
》*Se uită către Jordan* Oh, da? Ce plan ai urmat tu mai exact? *Ridică o sprânceană apoi+; se uită în jur, fixându-l într-un final pe Kevin cu privirea* Blondina unde e? Ea cum intră?
》*Se uită către Jordan* Oh, da? Ce plan ai urmat tu mai exact? *Ridică o sprânceană apoi+
━ „Da mă, că eu sunt prost să-ți dezvălui așa ușor strategiile mele.” pufnesc în râs și; mă mai uit puțin prin jur, în căutarea celorlalți membrii ai grupului și bineînțeles a lui Reyna care speram să fie la fel de isteață și să nu atragă atenția.
━ „Da mă, că eu sunt prost să-ți dezvălui așa ușor strategiile mele.” pufnesc în râs și
━ Ocolisem puțin ce-i drept, ca să nu dau de bănuit în fața gardienilor, urmând să mă lipesc; de gard în locul stabilit cu ceilalți. Aud șușoteli de pe partea cealaltă a gardului, semn că eram acolo unde trebuie, așa că încep să mă cațăr. „Puțin ajutor aici?! Și mai ușor cu vorba!!” șoptesc.
━ Ocolisem puțin ce-i drept, ca să nu dau de bănuit în fața gardienilor, urmând să mă lipesc
›oɔǝɐu✦єуєѕ; Îmi între-deschid buzele cu intenția de a-i răspunde Amandei, dar vocea; Reynei vine ca un răspuns. „Chiar aici.” îmi curbez buzele într-un râset. Prind mâinile blondinei și o ajut să sară gardul mai repede.
›oɔǝɐu✦єуєѕ; Îmi între-deschid buzele cu intenția de a-i răspunde Amandei, dar vocea
━ Mai lipseau doar două minute până când ceasul să arate ora 00:00, așa că deja încep; să mă uit prin jur, în căutarea acestei Anne care cică s-ar arăta doar după 12 noaptea. Eram undeva la mijloc, nici nu credeam, dar nici nu spuneam că nu există, eram doar curios să văd ce se întâmplă
━ Mai lipseau doar două minute până când ceasul să arate ora 00:00, așa că deja încep
━ Mă agăț imedait de Kevin, mai ales că eram convinsă că o să-mi rup gâtul mai devreme; sau mai târziu. Chiar dacă mă dezechilibrez, lăsându-mi astfel toată greutatea pe el, reușește să-și țină echilibrul, lucru care mă miră puțin. „Oo, cineva a mers la sală.”
━ Mă agăț imedait de Kevin, mai ales că eram convinsă că o să-mi rup gâtul mai devreme
━ Un nou caz îmi fusese redirecționat cu câteva ore în urmă și, astfel, ajunsesem să fiu; blocată la secție. Cum am terminat pe ziua de azi, am încălecat motocicleta și am apăsat accelerația spre palat. Opresc motorul în apropierea acestuia pentru a nu atrage atenția
━ Un nou caz îmi fusese redirecționat cu câteva ore în urmă și, astfel, ajunsesem să fiu
━ polițiștilor. Mă îndrept cât de silențios pot spre locul prin care ar trebui să sărim și ofticată,; îmi dau joc botinele pentru a le arunca pe deasupra. Îmi iau un avânt de câțiva pași și mă prind de marginea aspră a gardului. Sar cu atenție jos, aterizând în picioare. Chicotesc când îmi dau seama
━ polițiștilor. Mă îndrept cât de silențios pot spre locul prin care ar trebui să sărim și ofticată,
━ că am sărit ca o ne bună în rochie un gard. Îmi scutur praful de pe rochia mulată pe care; o purtam și mă încalț cu botinele pentru a nu mai simți iarba care îmi gâdila picioarele. Îi privesc pe cei ajunși și întreb rânjind jucăuș. ❞Ce am pierdut, dragilor?❞
━ că am sărit ca o ne bună în rochie un gard. Îmi scutur praful de pe rochia mulată pe care
━ Aproape tresar când aud vocea Elissei din spate pentru că nu mă așteptam să-și facă; apariția atât de silențios. „Uite cum ne înmulțim. Poate vă grăbiți și voi că vine doamna Anne și ne omoară pe toți.”
━ Aproape tresar când aud vocea Elissei din spate pentru că nu mă așteptam să-și facă
━ „Nu fii tâmpit, Powell!!” îi dau una peste cap pentru că eu eram complet speriată de; ceea ce se întâmplase cu Alice și chiar credeam pe bune ceea ce-mi spusese Matthew în legătură cu fantoma Reginei Anne. „Credeți că o să apară?”
━ „Nu fii tâmpit, Powell!!” îi dau una peste cap pentru că eu eram complet speriată de
━ Chicotesc amuzată când îi văd reacția Reynei la întrebarea lui Jordan. Eram intrigată; de ce se întâmpla aici, Matthew reușind să mă convingă să vin la palat cu ei. ❞Să sperăm că apare pentru că eu nu am venit să îmi pierd timpul aiurea pe aici.❞ Mă sprijin plictisită de gard.
━ Chicotesc amuzată când îi văd reacția Reynei la întrebarea lui Jordan. Eram intrigată

Comentarii album • 2
QuietNights 16 august 2019  
VASII VERIFICĂ AN PLM WAPP-UL ĂLAAA :)
Raportează
QuietNights 16 august 2019  
ups, imediat =)))))))
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.