6 poze   95 vizite
Albume

membru din 17 iunie 2021

Pay for pay !

colaboratori: NoRules inolovesasu
▶️Pe faptul ca eu am tăcut, am trecut cu vederea pentru ca eu am spus ca e suficient cât am răspuns, cât am dat replica înapoi, pentru mine a fost suficient. Dar ea poate gândește ca nu i-am raspuns .NU ȘTIU POATE A FOST OARBA :))) .

▶️Dar din momentul în care ea a vazut acest cont înseamnă ca a vazut ceea ce ma mulțumește. ◀️


▶️ Acum sa trecem la subiectele cu pricina în care ea tot aruncă acuze la adresa mea , ca e copiată, ca numai ea are dreptul sa aibe anumite nume si atât, etc .Lista continuă.Ea se crede Regina pe aici dar i deschid eu ochii din somnul morții ca sa numai viseze atât. ◀️

◇ APROPO ! Regina a crinului este nu a pus-o nimeni șefă peste arta a altcuiva ! . ◇

▶️ Dar ca sa înțelegeți despre ce vorbesc! ◀️
●○
⏭ Dacă cineva de ex:Are nume de flori ! Cum ar fi : Crin ,Lily ( care în engleză înseamnă tot Crin ),Lalea ,Crina,Macrina, Macrin,Trandafira,Trandafir,sau ( Nume de flori ) , ea spune repede , că se simte copiată, furată și ca ea este de înaintea a altcuiva aici ( mai precis de mine eu care am 11 ani aici) ... și profita permanent doar de tema asta!
PS: Atenție!!!!! Ea , fiind de doi ani aici ,ea face acuze mie ,care timp de 11 ani eu sunt aici si am avut toate numele de flori ,pe lumea asta și fel si feluri de combinații, caractere ,caractere de nume si clanuri, de toate felurile , una ca ea s-a găsit să vină și să îmi reproșeze mie ,să spună că eu de exemplu, nu am voie ca să am nimic din genurile astea de nume ca acestea ,că cică ,EU ,o copiez pe una de doi ani care e aici . ( DOAMNE ca îmi vine sa o badjocoresc) ( SA MAI SPUNEȚI VOI DE CE NU SUNT POLITICOASA)

I-AUZI ! O plagiata,o mincinoasă, o cerșetoare dupa faimă care si-a facut pe spatele meu ,una ca ea vine sa îmi tie MIE MORALĂ!!!!!!!! Una care are două conturi de nimic ,nule practic, plagiate ,0 barard ,care sunt datorită mie ,ce are ea acum , ( i donT give a f**k by the way) , care a făcut faimă la greu ,de pe ambele conturi, pe spatele meu !!!!!!!!!! Atenție!!!!! ea care ma copieaza într-una ,ea care îmi fura cuvintele de la mine ,expresiile , ideile, poeziile mele ,nerușinata care este ea , face descrieri la greu despre mine, albume ,a furat poze de la mine ,pe care ea si le ascundea cand vedea ca-i dau pe față dovezile pe care TOT ea spunea ca le are fața de mine si venea la mine și ma acuza aiurea si se băga în seamă cu mine,
nerușinata care este ea ,și cauta ceartă, motive,pretexte de doi bani pe care le are si acum in momentul de față, ea care a facut abuz si furt si faima pe spatele meu .EA SĂ AIBA TUPEUL ASTA CA EA SA SI-O TOT CAUTE CU MINE !!!!!!! ◀️

▶️ Atenție !!!!!! ea susține că are OC si de aia nu are voie nimeni sa aibe aceste nume !!!! Ea mai susține ca daca se întâmplă ca cineva sa fie cu conturi noi, ea susține tare si răspicat, ca sunt false ,ca sunt toate de la ea luate ,de la nume si flori !!!!!!! Atentie !!!!!!! Lara Croft e luată pentru ca ea spune asta !!!!! Deși nu e personajul ei ,dar interzice oamenilor ce nume sa își puna conturilor !!! Ce culori sa ne placă, ce flori sa ne placa,ce nume sa ne placă, ce caractere sa ne placa !!!!!!! Atentie ! Ea spune ca e cea mai veche ,in fața mea cu contul ei de doi ANI!!!!!!! IN FATA MEA CU CONTUL MEU DE 11,ANI!!!!!!!
PE BAZA ASTA EA SE SIMTE COPIATĂ!!!!!! EA FACE RAPORTURI FALSE CA SA LE VADĂ STERSE LA CONTURILE NOI !!!!!!!!!!!! EA SE CREDE ȘEFĂ PE AICI CA I-AM PERMIS MULTE ! DAR ACUM NU!
SA NU spuna cineva ca nu am fost bună si am dat avertizare! . ◀️
●●●
▶️ Atentie !!!! ea se crede Regina crinilor albi și nimeni nu are dreptul sa mai aibe aceste nume ca sa ne înțelegem.
■ ◀️

▶️Si DIN NOU : Nu ai voie sa o ai pe Lara Croft !!!!!! care nu îi aparține!!!!!
De ce ?
Ca doar ea are doi ani de cand e aici !!! Si e deînaintea SOARELUI DE PE CER !!!Ca sa numai spun altceva . ◀️

▶️ Deoarece ea se află de doi ani, aici ,Tu practic care ai venit aici si vrei sa iti faci un cont nou ,NUMAI AI VOIE ! CA NUMAI ÎȘI INCAPE IN EA AERELE DE NEW YORK!!!!!

Pentru ca una două, sunt eu ,una doua ea susține ca e dinaintea ta aici,și nu mai ai voie sa ai un caracter original ,idei,etc. !!!! Ea spune ca cei ce au conturi noi sunt conturi false ! De ce ? Pentru ca se simte ea copiata ,ca e mare smecheră. Ea care fura la greu înțelegeți? Okay . ◀️
●●●●●●●●
▶️Dar Lily Queen îmi amintesc prea bine de acel film pe care eu l-am văzut de când eram micuța si îmi amintesc prea bine ca Lily Queen îmi place mie si ca ea doar si-a modificat numele ,pe care ea si-a permis sa mi-l împingă mie pe gât. Ca ceva gen eu sa observ personajul ei ,ca sa il vad si sa il știu.Adica ceva gen sa își facă reclama .Ca si conturile ei de asemenea . ◀️
Pe care eu nici macar nu eram si nici nu sunt interesata, sau ce face altii . ◀️


▶️Ex :Mie îmi plac Îngerii, Îi iubesc foarte mult ,alb îmi este drag ca e lumina ,crinul îmi place ca e Îngeresc, e ceresc, e normal ! Ca orice om sa se regăsească. Asta vine si pune ea interdicție!!!!!!! Ca cine se creeeze DITAMAI TELENOVELA, DRAMA SI FAIMA PE SPATELE ALTORA ,DECÂT EA !!!!!

Ea se trezește sa îmi interzica mie ce sa îmi placa ,ce sa imi pun ,ce nume de cont sa imi dau etc .◀️
▶️De ce ? Totul din cauza a comentariului care ea s-a simțit ofensata pe care eu l-am lăsat în urmă cu doi ani din respect. Dar ea asta a așteptat. De aia a si venit pe pagina mea.Sa scorneasca scandaluri. Etc . ◀️
▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️◀️
Acum sa vedem : Ea i-a la rost toate conturile care sunt noi si se lauda ca ea e de înaintea lor .Dar eu de înaintea cui sunt? Am conturi vechi de care ea s-a agățat aiurea spunea ca sunt conturi false ,iar cand a vazut ca acele conturi îi bate obrazul si ca nu are legătură cu ea s-a lasat !
●●●●●●●●●●●●●●●●
Așa ca se i-a acum de toate conturile noi si în special dacă vede nume care seamănă între ele ,apoi deduce ca totul se rezuma la ea .Ca e furată, copiată etc. Apoi ca sa se aigure ca face faima iară din nou ,se rezumă la mine frații mei .Păi stai ca-i dau acum sa o doară la propiul .Ca sa simta si ea cum sa pierzi din minca pe care eu am depus-o. ▶️◀️


▶️ Eu am peste 20 de caractere cu toate florile ,asta ca sa ne înțelegem. ◀️

▶️Vine ea una ca ea aici,face ea pe șefa. ÎI ARĂT EU CINE-I SEFA si ce înseamă in primul rând respect ! ◀️▶️ Știți de ce face asta ? Ca moare după vizite, popularitate, si băgare în seamă, cerșind atentie .◀️

▶️◀️
Dati-va seama ! ȘI singuri!!!!
▶️◀️
Ca mai sunt si atât de periculoasă oameni buni ! Sa nu veniți la mine ca va iau datele personale si vedeți ca mi le bag undeva ,asta fac cu datele voastre !!!! Si sa nu va lăsați prostiți mai oameni buni ,mergeți la ea ,care fura poze personale de pe pagina a oamenilor si fura informatiile a oamenilor si ea care își ascunde fata dragii mei si nu isi pune fața la vedere ,la ea sa plecați, caci eu care ma prezint cine sunt si îmi arăt fața si nu am făcut aceste lucruri eu sunt falsa si ea e cea*reală * . EU CARE STIU SA OFER RESPECT SI SINCERITATE ,NU MA BĂGAȚI IN SEAMA !!!!!! CA VA CRAPĂ OBRAZUL !!! OKAY thanks !!!!!

No s**t !
▶️◀️

▶️Așa ca ea care face rapoarte false pentru a șterge conturile noi si cele care au dovezi asupra ei ,ea e în stare sa spuna asta.
◀️
Ea care minte pe diferite site-uri ca e mai bătrână si ca o cheama Mos Crăciun, ea care spune ca lucreaza la NASA frate ,ea nu minte pe toata lumea va-ti prins? După care cand i-am dat peste nas ,cu asta ca s-a agățat de mine ,spune ca a glumit, ca stai doar cine e sincera aici,cine se simte copiată, cine strigă in gura mare ca s-a luat toata lumea după ea !!! Cine-i mai da crezare, dar cine sa mai arate la lume ca ea e *Sfânta * pe aici ,daca nu ea !!!!! ◀️

▶️Da ma bucur ca va-ti prins .◀️


▶️Ca sa știți despre ce vorbesc imediat o sa si va arăt! ◀️

▶️Asta ca sa vedeti cine de fapt incepe prima cine si-o cauta .◀️


Și cam despre asta e vorba ,asta o macină pe ea ,prostia!

Dar cineva sa-i reamintesca ca mai demult
Si in ziua de azi, noi aveam caractere asemănătoare de aceeași culoare,nume asemănătoare si ca nu asta in aseamănă a copia ,nici a se lua cineva după ea .

Va rog frumos ca cineva sa-i reamintesca ca ce a facut ea se numește furt ca mi-a furat pozele mele personale si datele mele si ca alea nu sunt dovezi ci furt fara permisiunea cuiva ,va rog frumos sa-i reamintiți aceste-i persoane ce înseamă de fapt a copia ,a fura ,a face abuz ,a face bullying aiurea si a acuza asa aiurea .

Va rog frumos sa îi mai reamintiți ce însemna CA DACA DA RAPOARTE FALSE PENTRU A VEDEA CONTURI STERSE UNDE SE VA AJUNGE CU ADEVĂRAT. Va rog frumos .


Mulțumesc!
1 . Voi face eu dreptate asta e o promisiune ! Pers.de genu,nu le înghit nici o secundă.; Ăsta e si raspunsul meu back si pentru rapoartele pe care am averrizat-o sa se stăpânească.Pe care ea nu le-ascultat.Dar ce bine ca mi-a dat un puls .
1 . Voi face eu dreptate asta e o promisiune ! Pers.de genu,nu le înghit nici o secundă.
Enjoy !!! De aseară asta e noua ! Si-a refăcut descrierea despre mine din nou !; Motiv care eu nu suport pe acest specimen!
Enjoy !!! De aseară asta e noua ! Si-a refăcut descrierea despre mine din nou !
Te readuci de descrieri ca sa te bagi in seama? E okay !; Nu știu despre ce drq. vorbești dar ai bătut apropouri la mine si te iei de oameni aiurea  .
Cine puii mei e interesat de tine, cine ești tu fa sa ai tu toată atenția, hai falso! Si numai aburi lumea
Te readuci de descrieri ca sa te bagi in seama? E okay !
Ca sa se vadă cine de fapt striga ca e copiată, cine acuză prima etc.; I donT give a shit pentru ca i-am si raspuns.
Ca sa se vadă cine de fapt striga ca e copiată, cine acuză prima etc.
2. Încă asta e expirata
2. Încă asta e expirata

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.