740 poze   1899 vizite

Z Jurnaul unei fete mistice z

Jurnalul unei fete mistice
Data : 14 April/04.2022
• °•°•°•°•°•°•°•°•

• Era o fată Mystică care avea visuri .Avea visuri mari și extreme .
Era pasionată de multe lucruri, cum ar fi: fotografiatul,desenatul,compusul și cititul .
Acestea sunt printre puținele lucruri pe care le-am putut desluși deoarece ea are un pachet mare și imens de multe,multe altele lucruri ce îi plăcea ei să facă...doar că fata respectivă nu prea se gândea la ea și punea pe alții pe primul loc.
Prin neștiință, ea a amânat visurile ei pentru alții...și nu realiza că zilele continua să zboare și să se trezească, mâine poimâine atât de înaintată dar totuși nu atât de realizată... În fine ...ea cu timpul căzuse într-o depresie în care gândea că nu o să mai poată face nimic ,că nu o să mai poată să recupereze ceva din ce-i plăcea. Ea a avut un trecut destul de sumbru și pot să zic că copilăria ei nu a fost atât de okay. A fost batjocorită,umilită de către toți. A tăcut din gură până la o anumită vârstă. A ajuns până la o anumită vârstă în care ea a jurat să numai dea șanse la nimeni și să-i urască pe toți din jurul ei ... așa că a hotărât să numai vorbească cu nimeni și să numai ia contact cu nimeni șia ales să se închidă în ea. Dar cu toate acestea încerca să-i înțeleagă pe cei ce trecea prin diferite cazuri care suferea de depresii și de altele de genul acesta de asemănări. Cu toate că s-a răcit față de toată lumea și și-a creat lumea ei pe virtual .
Dar nu a putut să evolueze prea mult deoarece ceva, tot o bloca și nu a mai putut să continue cu unele lucruri. Nu a avut parte așa mare de unele cazuri de care să se bucure de ceva . Greșeala ei a fost că nu a realizat din timp ce se întâmplă și nu a putut să gestioneze niște chestii la timp pe care se putea rezolva la momentul ăla.
În schimb a mai trecut o bucată de timp și deabia la un moment dat a realizat cât demult a contat perioadele alea. Așa că ea a încercat să repare cât a putut din unele lucruri pe care le avea și nu a lăsat niciodată să treacă timp,de când a constatat cât de importantă este viața. Ea știe că acum a înaintat odată cu timpul... dar ce poate să facă este acum decât să fie optimistă și să meargă înainte chiar dacă și-a pierdut copilăria, adolescența, majoratul și o parte din anii care erau mai importanți la momentul ăla respectiv. Deși toată viața e importantă,atâta timp cât Dumnezeu ți le-a dat să le trăiești pe pământ. Doar că omul nu prea își dă seama. În fine ...Problema e că, cu toate acestea, fata Mystică care e secretoasă,
misterioasă, rece și care a trecut prin multe lucruri, totuși cu timpul și-a mai reglat un pic gândurile pe care niciodată nu găsea o cale de ieșire, să fi ieșit din unele momente care se declanșa asupra ei ca o bombă cu ceas și venea ca o avalanșă și se simțea foarte sufocată și constrânsă și numai putea să se gândească la nimic în afara faptului că suferea și numai știa ce să facă la acel timp. Dar Dumnezeu a avut grijă să nu se piardă și a îndrumat-o spre o cale mai luminată și că niciodată nu e prea târziu dacă e să facă ceva să încerce . De când și-a revenit fata mystică, a început să aprecieze tot mai mult lucrurile, care contează cel mai tare .
A hotărât la un moment doar să privească și să asculte, dar în același timp , ascultată și privită, dar nu foarte. Să fie acolo pentru cei ce au nevoie dar în același timp ca ea să fie bine și împăcată cu dânsa însuși.
Va mai continua
Va mai continua

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.