50 poze   224 vizite

Atentie citește și retine

colaboratori: LaraCrowft inolovesasu
Partea 2 ! REPLICA


Okay stiu ca am mai făcut un anunț în legătură ca cineva s-a găsit sa se i-a de mine .Si i-am avertizat persoanei respective anumite lucruri dar vad ca nu a înțeles.

Asa ca ma voi repeta!

Este ultima oara când mai fac descrieri pentru ca official cine se i-a de inolovesasu se i-a de mine, si cine se i-a de mine inolovesasu o sa va învârtesca de par ,asa cum o sa fac și eu de asemenea.


Official m-am saturat de persoana asta de pe aici care se tot invarteste în jur sa vadă cam ce face fiecare .

Ea spune ca e corecta și ca ea nu se i-a de nimeni și ca toți au ceva cu ea .


Okay tin sa precizez ca ea a început totul .


- Știu ca ti-ai creat tu imaginatii prea multe despre mine ,despre contul meu ,despre inolovesasu .Pentru ca tu ai avut o problema cu ea . Si nimeni nu e vinovat ca ti-a dat la cioc .Din cauza ca ai ciocul mare tu practic ,un pic ti-l mai inlacatezi .

-

Inainte sa încep!

Țin sa subliniez ca tu ești cea mai enervanta persoana pe care am vazut-o și nu te suport deloc .Esti cea mai toxica persoana pe care am vazut-o și care poate toxica pe toată lumea cu aburerile tale .

Nu fa tu pe altul toxic .TU ești o toxica cu T mare .Esti ignoranta care nu pricepe nimic .O MUCOASA și nesimtita pe deasupra .Și esti o inculta ca nu știi sa citești.

Aaaa și mai e o faza cu inspiratia .

Am observat ca faci speculatii în legătură cu lucrurile astea și tin sa te întreb de când ai tu toată aceasta glorie și de când nu mai are voie ,ca nimeni sa facă unele lucruri din cauza ta .
-
Tu nu inspiri pe nimeni și nu te mai flata singura și iti da atatea aere ...ca nu are nimeni ce sa i-a de la tine ,un incendiu. Mai bine spus ,ca tu copii pe toată lumea și iti place sa fii bagata in seama si toata milogita și de atentie nu mai zic cat ceri .SI mai un lucru! Ce tot bolborosesti acolo fiinta? Ca ai pronuntat ca s-a inspirat nu știu cine din postările tale .CE POSTĂRI AI TU ,ca sa se inspire cineva de la tine ?AI TU ASA ceva?Keep calm și nu iti mai emana prostia mai mult decat ai facut-o deja .Mai bine spus, tu te inspiri din postările altora si din numele altora si din ideile altora .SI cand te simți ,faci circ și scandal cu toată lumea asta faci . NICI MACAR NU AFECTEAZA PE NIMENI DACA TE SUPERI .SA RAMAI CU EA ÎN CONTINOARE !CA NU AFECTEAZA PE NIMENI !

SI daca zici ca nu e vorba de asa ceva de ce mai pronunți! Si dupa cum am spus și ma repet. Cea care este ,cea mai toxica persoana esti tu !!!!! si te amăgești singura ca deja ești invadata cu prostie .Keep calm .!

Si în legătură cu aceeasi persoana de care tot zici .

Nu te freacă pe tine grija de noi ,de ce suntem noi ! Ramai doar în banca ta, ca pana sa te iei tu de Numele meu, Lara Crowft, nu avea nimeni nimic cu tine ...si nici de demonstrat ceva .TU pur și simplu ai simțit nevoia sa te bagi in seama atata tot .CA în rest nimic nu s-a întâmplat... asta pana a te baga tu pe fir ...asa cum ai facut la inolovesasu... pentru un simplu comentariul ... și de acolo,de atunci ,tot tu ai facut descrieri despre ea ,și despre toată lumea .Nimeni altcineva nu a facut asta ,în afara de tine.Esti doar o invidioasa ca altul poate și tu nu .Ca dacă nu erai nu mai faceai descrieri aiurea. ..ca sunt bune sau nu ,tu doar le torni ca o găină. ..cotcodacita care esti ... și dacă aveai dreptate numai le modificai pe lângă asta . Stai ca o sa vina și rândul la asta... și o sa iti dau și dovada ca tu ești o mincinoasa și falsa .Asa ca mai stai tu în banca ta nițel ca nu esti Sfânta pe aici și altul este în fel și chip .
-
Aaaa încă mai o chestie pe care trebuie clarificata !!!!!

Tu când spui ce a făcut de data asta unul și altul ,sa te pui pe tine în primul rand și descriete cat vrei ,și nu mai purta grija la altul de ce face altul .

Exemple !

1. În primul rand ...țin sa te informez ca tu ești cea mai mare copiatoare... și ca Lara Crowft de care tot mi-l specifici, nu are nici o legatura cu amaratul tău de cont secundar .Inițial asta ,tu poate o faceai și încă o faci. Copiezi pe altul și tot le întorci. NU MAI ÎNCERCA SĂ LE ÎNTORCI .Scorpie care esti.

■》 Iar expresiile ,ideile de albume și postările cu tot cu Nume, pe care tu insinuezi ca eu ti le-as fi luat ,mai bine chioraste ochii aia bolditi pe care ii ai .Ca sa vezi si tu despre ce este vorba .EU nu ti-am copiat nimic fraierica. Alea de care zici tu ,sunt postarile mele pe care îmi place sa le fac .Acolo pozele și postările despre care tot vorbesti,sunt ale mele .Ca eu le-am fotografiat cu telefonasul meu .
● Florile ,animalele și natura și tot ce vezi ,sunt de mine făcute și în nici un caz nu ai venit tu cu ideea de a spune cuiva ca tu ești inspiratia ,ca tu ai avut nu știu ce albume . Tot ce vezi inclusiv nume ,sunt create de mine .Asa ca Jet OCEANIC si nu te mai agata de munca mea ,de tot ce este al meu ca te sparg în doua .
■》 Astea le-am avut dedinaintea ta .Nici macar nu am nevoie de postările tale ca imi este scarba de ele și sunt atât de urate, ca tu le uratesti ! de aia sunt urate... ca tu ești o umplutura de aia .Si nu am nevoie ca sa iti dau eu tie explicatii in legatura cu asta.Pentru ca fac ce vreau ,pun ce vreau .Si ce imi place mie nu te priveste .Asa ca de aia conturile tale nu sunt de un succes .Din cauza atitudenei tale copilărești. Aaaa apropo .NU esti numai tu singura fiinta de pe Pamant care are pasiuni, hobby-uri ,ca sa spui tu cu tupeul asta ca cineva te-a copiat .Daca vorbim de copiat care a cersit vizite și popularitate, tu ești aceea care copie tot și esti moarta după ele .Asa ca dispari cu fitele din fata mea ! +cine pana mea este interesat de conturile tale de tot nimicul .Despre ce vorbim aici !!!!!

Aaa si sa îmi specifici când am făcut ceva contra ta, ca de exemplu ...ca te fac sa minti sau ca inolovesasu face asta ca sa te facă pe tine mincinoasa în legătură cu lucrurile astea.CA asa și esti oricum .CA tu faci asta ,nu face nimeni asta .Din momentul în care tu le-ai gândit ,cred ca asa și faci cu siguranta .CA te simți luata! de-aia. Invidia nu are cum sa ajungă departe, de asta tot continui sa arunci minciuni peste minciuni și sa te crezi Sfânta. Dar nu iti merge .CA ti-ai gasit NASUL. Asta e diferenta .

Acest cont nici macar nu l-am făcut pentru tine, ci pentru mine ca sa îmi pun ceea ce imi place .Cine naiba te crezi tu sa spui toate acestea din moment ce eu nici măcar nu te-am pronuntat !!!!!
-


Acum sa revenim !


Eu am cam lămurit ce am avut de lămurit în legătură cu contul meu dar o sa ma repet pentru toți idioții care nu înțeleg.


1.Pe mine nu ma intereseaza ce faci ,ce urmaresti ,ce Nume ai ,de când ești aici sau de ce naiba ai pus sau ai sters sau ce ai mai specificat tu pe acolo .
2.Daca te mai prind ca te iei de mine ,de altele persoane, o sa te fac eu sa mai taci .Mai ai tupeul sa iti ceri scuze în fata altor persoane .Dar cat de falsa esti ! Pe cine crezi ca păcălești cu minciunele tale manipulatoare de doi bani .Pe nimeni !
3.Contul meu Lara Crowft nu are de aface cu tine. Ma repet de un miliard de ori .Asa cum a spus inolovesasu ,nu esti nimeni , ca sa îmi spui tu mie cum sa îmi fac ceva si ce fac cu contul meu .Nu ma intereseaza de când ești tu de aici .NU te-a întrebat nimeni ce faci .NU te-a bagat nimeni în seama ca sa te comentezi si sa arunci în continoare speculatii .
4.EU m-am luat de tine ,ca întocmai ca tu ai specificat Numele meu de cont, pe pagina ta ,și ai spus ca eu as avea vre-o treaba cu tine si ai simțit nevoia sa faci referiri ca și cum eu ti-as fi copiat amaratul tău de cont ... ca dovada ,uite cum ai facut tu la descriere ...ai facut acuzații și multe speculatii false si mincinoase la care nu are nimeni nici o treaba ,nici o legatura .Ai simțit tu nevoia sa te afli in seama .Dar nu iti merge cu mine fatuco iti spun eu .
5.TU nu faci decât sa urmărești pe toată lumea ca sa iti creezi propiile idei dar nu ai decat... poți sa o faci în mod nelimitat ca nu ma impresionează.

6.TU când ai vizitat contul meu ,ai facut asta în mod intenționat. Ca ai urmărit tot ceea ce face inolovesasu și ceea ce vorbește. Pentru ca tu dacă nu urmăreai asta ,nici nu aveai tu cum sa descoperi acest cont. Iar acest cont a fost pur curat .Dar tu ai văzut ca am mers și am vorbit cu inolovesasu și inolovesasu a venit de fapt la mine si ne-am vorbit de ale noastre. Ai văzut prea bine asta .AI si văzut cea ce a postat ea,atat cat și am postat și eu .Și cand ai vazut toate astea ,ai vrut tu sa te razvratesti .AI vrut sa o faci mai devreme ,dar nu ai avut curaj .Asa ca tu ai creat mici descrieri despre inolovesasu și spuneai niște lucruri dar sa sune exact asa cum vrei tu .Apoi inolovesasu când a văzut asta ,SUPRIZA! A luat descrierea ta și a salvat-o! !!! Și acum în momentul de fata acolo unde te-ai luat de mine si ai specificat ca am nume ca al tău și ca vai Doamne sa nu te confunde nimeni, tu acum în momentul de fata ai modificat descrierea. Pe care tot zici tu ca nu ai spus nimic și ca ai "tacut".Ceea ce nu este adevărat. Ca tocmai ca nu ai tăcut ci te-ai luat de mine anumit ca sa ai tu ce vorbi în continoare .Vrei sa minti, dar pe mine nu ma poți minti. Vrei sa dai vina pe altcineva asa cum ai facut tu mai tot timpul .TU NU te iei de nimeni dar altul da... cam asa merge treaba la tine .De aia ai și facut tu descrierea asta .Anumit pentru asta .TU când ti-ai pus link-ul de care tot zici ,l-ai pus cu rea intenție. Pentru ca dacă nu era asa ,nu aveai de ce sa mai repeți odată asta și sa pronunți numele meu cu rea intenție.
7.SI nu mai spune tu ca e o tactica de manipulare pe cand tu faci toate astea .SI nu mai spune ca eu m-am luat de tine aiurea ,și ca am vorbit despre tine anumite lucruri .Pentru ca tu dacă nu pronuntai cu rea intenție numele meu nu mai era nimic .
DAR TU AI VRUT ASTA CA AI STIUT ASTA .ASA CA TU ESTI O MANIPULATOARE SI FOLOSEȘTI NARCISSISTIC Copy Cat!!!!Care apropo vrei sa convingi lumea cu din astea .Apropo tu ști ce inseamna cuvântul Narcisist? Sau iti place sa îl folosești doar ca sa te bagi in seama ca o murătura stricata .Cand vei ști ce inseamna toate aceste lucruri poate mai stam de vorba .Pana atunci sa iti tii vorbele în gura și sa nu le mai emani tu când ți se scoală ție. Si încă sa mai zici sa se informeze lumea de aceste lucruri .Nu intereseaza pe nimeni toate aceste lucruri .Poate pe tine te interesează din moment ce iti place sa le pronunți.

Si da nu esti singua care ii place Lara Croft ca sa te pui tu stapana pe cineva .Asa ca nu mai comenta .

Din nou ma repet nu are nime nici o treaba cu tine .Sau sa caute ceva numai ca sa iti faca rau .TU ești singura care a facut asta și a așteptat și ai facut toate acestea pentru gălceava atata tot .Nimeni altcineva .Nu este nimeni de vina ca ești tu o obsedata de cineva .Dacă cazi rau în ochii lumii e vina ta nu e vina nimănui.
Aaa si daca tu te-ai certat cu toată lumea nu inseamna ca cineva are ceva cu tine .Dacă cineva are ceva cu tine inseamna ca ai cautat circ si scandal .Ceea ce inseamna ca o meriti.Chiar și cu mult timp în urma vad ca ai cautat-o. Asa ca asuma-ți faptele .
-
Despre permisiuni! !!!!!

De fapt nu ai permisiunea sa vorbesti asa despre oameni cum ți se școală ție, capish? Asa ca mai ușor cu SARCASMURILE, ca parca nu sunt ale tale .Parca nu iti vine din toată inima sa faci asta ,din moment ce stii tu ce ai făcut. ASA CA KEEP CALM! NU ITI MAI DA AERE FATUCO.

Revenind ! Despre speculațiile tale și despre innstiintarile tale și asa mai departe .


1.Chiar nu imi pasa ce stii tu si nu îmi pasa ce speculatii faci .NU te priveste viata altora .Poate sa faca fiecare ce vrea .
2.Daca repet ceva în mod constant care este problema .TU le repeți în mod nelimitat .CE te interesează cum vorbește oamenii. Si cea care are probleme cu limba și literatura romana esti tu .TU ești o inculta ,ai greșeli gramaticale .SI tu ești ultima persoana de pe Pamant care stie ce inseamna subiect predicat sau vre-un verb. Tu nici măcar nu stii sa citești, dapoi sa vorbesti tu despre astea .SI apoi tu inca mai ai tupeu sa vorbești despre altii cum vorbesc sau ce face .Tulburări de personalitate ai tu .TU SUFERI DE boala asta ca te manifești și cred ca ai stat printre oameni din aceștia ca vad ca le stii. Pentru ca ești în cauza.

ÎNCETEAZĂ SA MAI ARUNCI CU NOROI ÎN OAMENI SI NU MAI FRECA TU GRIJA ALTORA .DACA EXISTA GREȘELI ESTE CA SE MAI ÎNTÂMPLĂ. DAR NU CA TINE CARE GRESESTE ÎN MOD CONSTANT .COPIATOAREO CARE ESTI !✔

Ca din astea asa ca tine care venea pe aici și pe la inolovesasu, si se manifesta aiurea ,noi,am uns pe pâine. Sau ar trebui sa spun ca sunt tot eu. CA esti stupida și mai îmi e ca spui ca contul asta vorbeste de unul singur și ca el săracu nu mai are personalitate .SI ca nu tot este un om ,este o fantoma .Dar in cazul meu poti sa spui cum vrei ca ma doare in pl .de tine .POT sa fiu cine vreau .NU vad de ce ti-as da eu tie explicatii in cazul asta . CA atare,esti patetica.

Pentru modul în care gândești, în care le vorbesti .

3.CA sa te mai lamuresc și cu invitațiile pe care le specifici ca am făcut sau ca noi am făcut, nici macar nu s-a întâmplat niciodată asta .Esti asa o mincinoasa ca incat puti prea a hoit .Si tin sa iti mai spun ca tu nu ai de unde sa vezi cine iti vizitează contul ,pentru ca nu se vad .Asa ca nu iti mai emigra imaginatia aiurea în toate părțile și visa la cai verzi pe pereți. POATE AI VREA TU SA ITI VIZITEZ CONTUL SI SA AI INVITAȚIE. DAR NU AI TU NOROCUL ASTA .RAMAI DOAR CU VISELE ȘI ATAT TOT .✔✔✔✔✔✔✔

Asa ca ramai cu pofta și satisfacția doar.
|
Mai bine spus tu ești cea care a dat tarcoale de mult timp pe la toată lumea și ai inceput sa spui cate si mai cate doar ca sa te afli in seama si sa ai atentie .NU altcineva. Ca cine pana mea este interesat de tine .De o neimportanta pana la urma .


Aaa apropo despre Numele meu !!!

4.Contul meu se Numeste Lara Crowft nu Lara Croft! Mai învață să scrii și sa socotești apoi vorbeste .SI cea care nu ști nimic despre Lara Croft ...ADEVĂRATA Lara Croft, esti tu! CA daca stiai ,nu iti mai dădeai atat de multa importanta!

+ Si daca am putut improviza cu contul meu ,bravo mie .CA pana la urma despre asta e vorba sa fii originala ...nu un copy paste asa ca tine .Tupeisto.

Si tu încă iti mai dai aere în vânt degeaba când spui ceva despre contul meu. Tu care esti un copy paste !!! Xerox care esti tu ! CA eu nu folosesc scuze jalnice asa ca tine. CA DA ! SUNT ORIGINALA ȘI IMAPCA-TE CU IDEEA!!!!!!!
Și cea care este făcută de umplutura esti tu ! CA tot ceea ce ai scris tu sunt de tot rahatul.
Nu mai comenta de altul aiurea.
Si cea care ascunde adevarul esti tu! nu altcineva. Asuma-ti ceea ce spui macar! și gândește înainte de a vorbi ceva .Esti de tot rasul oricum .

5.Auzi la asta faza cu copiatul pozelor... m-ai derutat un pic ..Cum adică eu ti-am copiat unele poze ? Care dintre ele ? Ce poze ti-am pus aici și nu știam? FAaaaa mumia drq. care esti .DUPA cum m-am specificat mai sus .Pozele pe care le vezi tu ,sunt toate făcute de mine cu manuta mea .AM pus florile din gradina mea, cățelușii,Natura,pomi cu flori,pomi si fel și feluri .SI INCA MAI PUN .IAR TU ESTI UN NIMENI CA SA IMI INTERZICI TU MIE ASTA .
FAAaaa parasutooooo în ce sens te-am copiat baga-mi-as pl. În capul tău de idioata care esti.Dar cum poți sa iti permiti tu asta sa spui chestiile astea. Un pic daca erai desteapta nu spuneai chestia asta în viata ta .
De ce?
Pai uita-te în PLM ce ai spus pana acum .
-
Si daca mai stiai un lucru despre pozele de pe sun .

1.Trebuia sa stii ca nu se poate descarca pozele de pe sunphoto ,dacă erai desteapta,stiai asta .
2.Trebuia sa stii ca fiecare face ce vrea și își pune hobby-urile care le palce .
3.NU esti singura care are poze, nici cu alea care le-ai folosit împotriva lui inolovesasu, nici cu nimic .Absolut nimic .

Esti un nimeni .Esti o idioata dacă îți imaginezi ca lumea se invarteste în jurul tău. ÎNCETEAZĂ SA TE MAI DAI DESTEAPTA .ÎNCETEAZĂ SA TE MAI IEI DE OAMENI ASA AIUREA ȘI SA CONTINUI SA ITI ARATI PROSTIA .CHIAR NU INTELEGI ?NU AVEM CE SA LUAM DE TINE .NU AVEM CE EXEMPLU LUA DE LA TINE .TU NU INSPIRI PE NIMENI .ÎN SCHIMB TU, DESPRE ALTUL? FURI CURENT PANA NU MAI POTI .IEI EXPRESII DE LA ALTII ,SI postări,și idei și cate și mai cate .Auzi ma .Esti Copiata. Ma scutești? Mai bine spus scorpipulata nu copiata in tot . Hai mai bine lasa tu vrajeala pe alții cu care visezi tu ca ți merge.Paște iarba pana atunci si fa pasi .Sictir!✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔

4.TU nu intelegi ?NU ma intereseaza ce ai făcut tu .Ce ai sters. CE ti-ai făcut. Macar când vrei sa minti ceva ,macar vino cu una mai buna .Dar nu veni tu cu din astea la mine si incerca tu sa ma prostești ca nu iti merge.Deci îmi pare rău să te dezamăgesc.SI fericire pentru mine :)))) . Dar contul Lara Crowft este foarte REAL .Si cea fake esti tu .
-

Apropo de vechime ...nu iti mai da aere ca esti tu de inaintea contului meu Lara Crowft aici . Ca sunt alții care sunt mai vechi decat tine .Asa ca nu iti da aere degeaba .Ca nu ai tu valoarea mea niciodată. Bitch.✔
Ca sa ai ce comenta FUFO! ✔
Ca sa ai ce comenta FUFO! ✔

Comentarii album • 7
LaraCrowft 18 aprilie 2020  
Aaa apropo Lara mea are un făt frumos asa cum spune ea ca nu are nevoie .Sa te f--a Hades care are flăcări în cap și sa simți aroma lui se pitipoanca care esti .
Raportează
LaraCrowft 5 mai 2020  
de*
Raportează
inolovesasu 18 aprilie 2020  
Bine ai spus-o. Eu ti-am spus ca asa o sa reacționeze. Când vede chestia asta ca ea are ciuda .Acum dacă te uiți a modificat acolo după hateri clarificări și mincinna. ASTA CA SA CAPTIVEZE ATENTIA .

Si încă mai o chestie .Acolo stii unde am copiat link-ul ala ?cu descrierea ei făcută despre tine ? Pai a modificat-o. Acum sa vezi si tu ce cap are .Adică dacă ea avea dreptate de de își schimba pe zi ce trece descrierile? Pentru ca vede ca un oarecum ea se contrazice singura și ii se pare ca chiar ca ea s-a luat de noi aiurea. Asa cum a început de prima oara .


Si de asta eu i-am zis câteva ca făcea din astea .Si face în continoare. Dar sa se i-a și de tine mai ales cum a specificat specimenul asta de om chiar ca m-a enervat.Adică eu nu suport sa se i-a cineva de prietenii mei ,sau sa o f-ta pe ea grija cate conturi am sau unde anume mai am conturi sau ce vorbesc ,despre ce vorbesc sau ce facont, ce pun și ce creez .Adică nu vad eu f-----a ei de grija .


Adica ai observit cum a făcut descrierea? Ca eu am făcut asta ca sa o fac eu a creada ca se îndoiește de ea .ITI vine sa crezi cat de patetica e.


Si sti ce ?Iaca eu m-am enervat și pun totul ca sa o învăț eu minte ca eu chiar am cu ce .NU ea care inventeaza. MACAR NU M-AS FI SUPARAT dacă era în legătură cu subiectul ala de doi ani sti ?

Dar cande am avut ca ea umbla și la acest cont și ca ea spune ca vai Doamne aici s-a pus albumele ,postările exact asa cum avea ea .Apoi chiar m-am enervat. Ca cica ea și le-a sters .Exact. Ca pe mine ma doare în cot de Contul ei neimportant.Nici macar nu știu cum a arătat. Probail ca și le-a sters ca știa ca era patetic și de aia s'a luat de acest cont ca e super frumos .Dar uite despre ce e vorba .E diferenta intre cer și Pământ.


Dar nu șți-e ca sunt activa și vrea și ea ca sa se bage in seama sti ?SA își mai faca vizite ca nu i-a ajuns cat a facut .Încă mai vrea .

De asta a si spus ca e nepopulara și ca noi uram contul ei .CA nu are șanse.

Pai noi uram contul ei sau ce face ea pentru ca ea face sa ii spun cateva .CA sa înțeleagă ca nu ne interesează ce spun e ea .CE face ea sau ce a avut .


Sa își vadă de borșul ei ca nu a băgat-o nimeni în seama.
Raportează
LaraCrowft 18 aprilie 2020  
Da încă mai am ce ii spune o gramada nu a scăpat asa de ușor.


Asta știu și eu ca face descrieri peste descrieri aiurea și încă mai e și enervanta când spune ca tu ma controlezi asa cum ai facuto și data trecută. Saraca pierduta. Nu vede ca se face drq de ras .
Raportează
inolovesasu 18 aprilie 2020  
I-am zis destule mai da-o încolo. Ea acum tace .După iara sa vezi când e umpluta de umplutura sa vezi cum mai vorbește cate ceva asa cum a făcut și în celalalt cont .Deabia acum am aflat :)))))
Raportează
LaraCrowft 19 aprilie 2020  
Mai bine vorbim despre altceva ca nu am de gand sa o fac mai importanta :)))
Raportează
inolovesasu 19 aprilie 2020  
Exact vezi despre asta e vorba .Ca asa cere .Mai bine spray în ochi și gata.:))))
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.