38 poze   1798 vizite

She got an ass like her mama EP01

 
       1st episode on KeepTheFaith.
      ︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿︿
      ↳ Soundtracks ► Noah Cyrus - July.
   Add your favorite song ► Halsey - Without Me.
          ► Anders - Diamonds
- Îmi îndrept atenția spre Elsa, care revine din bucătărie și o salut zâmbind " Heey ! Uhm,; ba cam eram pe aici. Dar e okay, înțeleg, când lovește foamea, nu mai vezi/ auzi nimic. " râd ușor și mă las pe spate, sprijinindu-mă de spătarul fotoliului.
- Îmi îndrept atenția spre Elsa, care revine din bucătărie și o salut zâmbind " Heey ! Uhm,
☙ Rare ori reușesc să dorm până în mieul zilei, așa cum făcusem astăzi, dar nu mă plângeam.; După un duș rapid îmi îmbrac doar short-ul, tricoul aruncându-l pe unul din umeri și-mi părăsesc camera, azvârlindu-mi ambele mâini în buzunarele pantalonilor, îndreptându-mi pașii către -
☙ Rare ori reușesc să dorm până în mieul zilei, așa cum făcusem astăzi, dar nu mă plângeam.
☙ scările pe care le și cobor, arungând în doar câteva secunde la parter. Trec în revistă; activitățile din living și ridic o mână în semn de salut către cei prezenți, după care direcția mea este fix bucătăria, în căutarea unei băuturi care să mă satisfacă și totodată răcorească.
☙ scările pe care le și cobor, arungând în doar câteva secunde la parter. Trec în revistă

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.