67 poze   2172 vizite
Albume
- A RULES - REGULI !- Hello !   Ask me anything you want to know !- I Love Asia Romania Japan Korea China !   BTS BangTan      J-Hope      Rap Monster         Kim - Seok Jin         Suga         Park Jimin         Taehyung         JungKook         BTS Army         BTS Shipping each other         BTS fanart         BTS Shipp         YoonMin         YoonMin fanartKDrama   Korean Movies      Mini Drama         KPop         OST - Drama         KMusic         Chinese Drama         Chinese Movies         Chinese Music         Anime         Japanese Drama         Japanese Movies         JRock Visual Kei         JMusic         My Boys Korean         My Boys Chinese         My Boys Japanese         My Boys Asian         My Boys Anime         My Girls Anime         My Girls Korean         My Girls Chinese         My Girls Japanese         My Girls Asian         Korean Boys         Chinese Boys         Japanese Boys         Anime Boys         Asian Boys         Korean Girls         Chinese Girls         Japanese Girls         Anime Girls         Asian Girls         Korea         Japan         China         Romanian Serials         Romanian Movies         Music Romanian         My Boys Romanians         My Girls Romanians         Boys Romanians         Girls Romanians         Romania         Thailand Drama         My Universe My Planet My World My Place My Home My Work My Space         Croft 5 Minute         My Work My Little Relax         My Planet         Plays Game         Games         Game Virtual         My Favorite Anime         Anime Yaoi         Yaoi         Couples Yaoi         My Favorite Couples Yaoi         Yuri         Couples Yuri         My Favorite couples Yuri         Anime Couples Boy and Girl         Anime Couples         My Favorite Anime Couples         Heroins Anime         Heroes Anime         Characters Boys Anime         Characters Girls Anime         Cartoons - Desene Animate         Disney Classic- Desene Animate Clasice         ChildHood Cartoons - Desenele copilăriei         Serials         Movies         Telenovelas - Novelas         Serials Turkish         Indian Movies         My Boys Favorite         My Girls Favorite         Music         I Love Romania Japan Korea China         I Love Japan Korea China         I Love Romania         Zzz000Aa Se presupune ca aici e ultimul dar niciodata sfarsitul aA000zzZ

membru din 16 martie 2022

- Hello !

II.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆ Bună! Bine ați venit pe pagina mea ! ☆
☆ Konnichiwa Minna San ! ☆ ☆☆☆☆☆
☆ Annyeonghaseyo! ☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆
☆ Ni Hao ! ☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆ Hello ! ☆ Welcome on my page ! ☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


• Să vă spun câteva amănunte !

• Această pagină peste un al doilea cont care va avea de toate în el .Este unul alternativ pot să spun ,doar că îl voi face mai plin mai cu de toate‼️ ✔
• În mare parte ați citit regulile știți ce aveți de făcut. Eu una nu vreau decât să ne înțelegem și să existe înțelegere între noi ‼️✔
• Dacă aveți întrebări mă puteți întreba orice vreți să aflați,le veți afla aici . ✔
•Puteți să dați o notă contului meu ,vă puteți da cu părerea sau să vă lăsați o opinie. Dar asta fără să comentați urât.
• Putem să fim prieteni asta cine vrea .
• Pot și să vă fac un album special pentru voi ,asta cine îmi cere .
• Pot să vă pun câte o poză cu ce vreți și cu ce doriți. O să vedeți la cel puțin două albume .Unul pentru prietenie al doilea pentru plăcerile voastre cu ce vreți voi .
• O să aveți parte și de tot felul de povești, de trăiri la un album special pe care o să îl creez doar pentru discuție.
☆☆☆☆☆☆☆☆
• Ca să știți eu sunt veche dar am vrut să o iau de la cap aici,pe acest cont, să pun exact ce vreau ,că acolo unde a fost prima dată, nu a încăput și l-am privatat .Aici o să pun în continuare cam ce vreau.

• Cine vrea să colaboreze cu mine o să fac un album special pentru asta și vă voi adăuga.

• PS : Dacă vreți să mă ajutați la albume ,la a pune poze vă pot adăuga și la altele albume dar condiția este să existe coordonare și să nu existe la poze dubluri sau ca să se vadă urât poza/imaginea respectivă. Adică nu vreau la mișto să se pună imaginile .Asta e condiția, dacă vă place bine ,dacă nu mergem înainte.


▪︎ PS : Vreau să mai adaug o chestie personală ! Vreau să adoptez cel puțin 3 conturi/pagini de la persoane care nu mai au nevoie de ele . Cine este interesat, vă rog frumos să îmi trimiteți mesaj privat și acolo vă voi spune mai multe amănunte și ce anume trebuie ca să pot adopta un cont/pagină. ▪︎

• Altceva ce să mai spun ,voi adăuga pe parcurs dacă cumva mai trebuie ceva .

• La întrebări după cum v-am mai spus ! Vreți informații sau să aflați ceva ,mă întrebați că vă voi răspunde.

•°• Mulțumesc frumos pentru timpul acordat ! •°•

°•° ILoveAsiaRomaniaJapanKoreaChina °•°
Hello everyone! Welcome on my page !
Hello everyone! Welcome on my page !

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.