1147 poze   284 vizite
Albume
Tryna find the one that can fix me x

membru din 14 iunie 2020

Tryna find the one that can fix me x

              ● S̠i̠c̠i̠l̠i̠a̠,̠ ̠1̠9̠9̠8̠

 Marco Antonio Monacelli, un DJ de renume în Sicilia, care a fugit toată viața sa de afacerile tatălui său, Francesco Andrea Monacelli, dispare într-o manieră misterioasă, lăsându-i în urma sa pe fiul său ce abia se născuse și pe soția lui, Arianna Lucia, o femeie extrem de frumoasă.
 Arianna înnebunește complet în urma acestui eveniment, căzând în patima drogurilor și a băuturii, lucru ce-i ușurează planurile lui Francesco - acela de a i-l lua pe Alessandro. Reușind asta, Alessandro este crescut de bunicul său, alături de verișorul lui, Massimo Vittorio, verișoara sa, Antonia Giuliana, unchiul lui, Matteo și mătușa sa, Sofia.

              ● S̠i̠c̠i̠l̠i̠a̠,̠ ̠2̠0̠2̠0̠

 Având un fiu dispărut de mai bine de 22 de ani, iar celălalt nevoind să aibă de-a face cu afacerile sale, Francesco îl lasă la conducere pe nepotul său mai mic, știind că totul va fi pe mâini bune. Boxer, bodyguard-ul familiei Monacelli încă de când avea 20 de ani, îi jură acum credință noului său șef.
 Oliver Henry Morgan alături de cele trei femei importante din viața sa, soția lui, Yvonne și fiicele sale, Selene și Amélie, sosesc în Sicilia, unde aveau să stea multă vreme. Tatăl lor vrea să-și lărgească lanțul hotelier și cazino-ul de renume din Statele Unite și în Sicilia, astfel că, ajunge la reședința Monacelli însoțit de zeițele sale pentru o conversație de afaceri, vrând să cumpere pământuri de la aceștia pentru a-și începe construcțiile. Francesco și Alessandro însă au alte planuri, dorind să primească și ei acțiuni din viitoarele clădiri ce vor fi construite pe pământurile lor.
 Secrete-bombă ale familiei Monacelli sunt pe cale să iasă la iveală, unele destrămând, altele întărind relațiile membrilor familiei. Însă cireașa de pe tort va fi momentul în care se află că Marco Antonio a fost ucis și îngropat la două ore distanță de reședința sa, într-un loc pustiu, un mini-deșert. În tot acest timp cu toții au fost lăsați să creadă că Marco a fugit, iar această veste îi va da pe toți peste cap. După ani întregi în care l-au urât, familia Monacelli, mai ales Alessandro, vor căuta răspunsuri și nu se vor lăsa până nu vor afla cine este vinovatul.

              ꧁Characters꧂


      ● Alessandro Giuliano Monacelli is played by Christopher Charles Wood.
      ● Selene Victoria Morgan is played by Danna Paola Rivera Munguía.
      ● Jacob Noah Brown is played by Miguel Bernardeau Duato.
      ● Amélie Yvette Morgan is played by Nikolina Kamenova Dobreva.
      ● Massimo Vittorio Monacelli is played by Ian Joseph Somerhalder.
      ● Yvonne Valeria Morgan is played by Salma Hayek Pinault.
      ● Oliver Henry Morgan is played by Robert John Downey Jr.
      ● Matteo Roberto Monacelli is played by Grant Alan Show.
      ● Sofia Maria Monacelli is played by Ana Brenda Contreras.
      ● Antonia Giuliana Monacelli is played by Elizabeth Egan Gillies.
      ● Lorenzo Marino aka. Boxer is played by Nuno Miguel Pereira Lopes.
      ● Francesco Andrea Monacelli is played by Robert Anthony De Niro Jr.
      ● Arianna Lucia Monacelli is played by Mädchen Elaina Amick.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.