732 poze   1804 vizite

SayMyName x KILLIANforbes

             Killian Forbes

     ◆. Actor name ─ Nathaniel Buzolic.
     ◆. Job ─ Detectiv.
     p e r s o n a l i t a t e ─ Killian Forbes este curajos, grijuliu și plin de compasiune. Nu este pretențios, ci simplu. Mai mereu se simte inconfortabil, conștient pe sine și serios în situațiile care necesită concentrare maximă și seriozitate. În acest sens, Killian era foarte opusul fraților lui. Rareori era mândru, crezându-se fără prea multe realizări, deși mereu spera să-i facă pe părinții săi, de acolo de sus, mândri de el. Când a împlinit optsprezece ani, a fost mândru că mătușa lui i-a permis să se ducă să își viziteze sora mai mare. Parțial din cauza educației sale, oferite de sora lui mai mare, și a credințelor, el a fost arogant și condescendent uneori, și a avut inițial mici certuri cu celelalte persoane, deși acest lucru s-a schimbat în cele din urmă când viața sa a devenit atât de interconectată cu mulți dintre ei. Killian este, de asemenea, sarcastic, cu un simț al umorului dur, mușcător, în special în remarci îndreptate spre oameni pe care nu se simte deosebit de dornic să îi cunoască. El nu ar face nici un efort să-și ascundă sentimentele rele față de ei, arătându-le în mici moduri subtile, cum ar fi ignorarea deschisă a acestora sau ignorarea opiniilor lor. El poate fi, de asemenea, destul de nesigur și gelos, când vine vorba de realizările sale. Forbes se îndreaptă spre decizii mai prudente și practice, cu excepția, poate, atunci când vine vorba de bunăstarea celor pe care îi iubește. De asemenea, nu-i place să-i vadă pe cei dragi în durere și este la fel de rănit când nu poate face nimic pentru a le ușura durerea. El ar alege chiar să sufere cu ei în loc să se gândească chiar la lăsarea lor în urmă.
     p o v e s t e ─ Familia lui era o familie simplă din Spania care se ocupa cu negoț. El era mezinul familiei sale. Părinții lui i-au învățat tot ce ar trebui să știi - ca să te descurci - pe frații mai mari, șase la număr, dar pe el nu au mai apucat. Când avea vârsta de șase anișori părinții lui au fost asasinați. Mătușa lui, Emeraude, l-a luat în casa lui, crescându-l pe Killian și pe încă trei frați de ai lui, de parcă ar fi copiii ei. Dar ca să ajungă detectiv, a trebuit să fie crescut și înconjurat de iubirea familiei surorii sale. Aceasta fiind căsătorită cu un polițist, l-a atras pe Killian în lumea dreptății. Acum, la vârsta de treizeci de ani este un detectiv devotat meseriei lui și a profitat de concediu, venind la hotelul Marbella.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.