129 poze   1311 vizite

CODUL ETIC-Expert Poligraf

Expert Poligraf CODUL ETIC si DEONTOLOGIC

CODUL ETIC :

Codul Etic si Deontologic stabileste normele de conduita morala, principiile si regulile ce trebuie respectate de expertul poligraf.

Normele reglementate de prezentul Cod fac referire atat la viata privata cat si la activitatea profesionala, respectarea lor constituind un criteriu pentru evaluarea eficientei si calitatii activitatii expertului poligraf.

Regulile si principiile generale ce se refera la conduita morala se aplica retroactiv la nivel general (personal), iar cele specifice ocupatiei (profesionale) se aplica din momentul dobandirii dreptului de libera practica in ocupatia de expert poligraf.

Prezentul Cod Etic se aplica tuturor Expertilor Poligraf din Romania (acreditati de catre institutii recunoscute national si/sau international).Odata cu aderarea la cod, expertii poligraf vor participa la punerea lui in practica si vor lua masuri pentru a descuraja, preveni, semnala si corecta eventualele comportamente lipsite de etica.

Codul Etic are rolul de a identifica valorile fundamentale morale din viata privata cat si din viata profesionala a expertului poligraf.

More Info:
www.poligraf-romania.ro/index.php?module=codul-etic-deontologic-expert-poligrafAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.