23 poze   823 vizite

Now I have no idea who u are - E01

Bun, acțiunea se va desfășura într-un orășel mic numit Chesapeake Shores. Fiecare poate să aibă propria casă, sau poate alege să stea cu cineva, rămâne să hotărâți voi. Personajele pot avea afacerile lor: pot deține fie un bar, fie o pensiune, ori ar putea fi chelneri/barmani, ori au făcut o facultate într-un oraș mare, apoi se întorc să profeseze în Chesapeake Shores.

Ca idée, Miranda va conduce o pensiune, deci unii dintre voi ați putea sta acolo. Dacă asta fi se pare o idee pe placul vostru, scrieți numele personajelor mai jos:
-
-
-
-
-

Orice idee aveți, sunteți liberi să o scrieți fie aici, fie în comentarii :)
━ Astăzi era una dintre cele mai aglomerate zile ale mele. Bucătarul a demisionat fix; când aveam cea mai mare nevoie de el și acum trebuia să mă ocup singură de toate. Mă agitasem destul de mult să pregătesc micul dejun și speram să nu otrăvesc pe nimeni. După ce alergasem;
━ Astăzi era una dintre cele mai aglomerate zile ale mele. Bucătarul a demisionat fix
━ toată dimineața din bucătărie până la mesele oamenilor și înapoi, terminasem în sfârșit; de finalizat comenzile, iar acum mă plimbam cu ceafeaua printre mese pentru a-i servi pe cei care doreau.
━ toată dimineața din bucătărie până la mesele oamenilor și înapoi, terminasem în sfârșit
━ ❝Bună seara, draga mea! Cu ce te pot ajuta?❞ intrând în localul zgomotos și cu un aer plăcut; de iasomie
━ ❝Bună seara, draga mea! Cu ce te pot ajuta?❞ intrând în localul zgomotos și cu un aer plăcut
━  „A venit seara la tine??” chicotesc când o văd pe Mădălina intrând în încăpere. După; ce torn și ultima cafea, mă întorc spre bufet de unde mai iau o cană și îi torn și ei una, dându-i-o apoi. „Dacă veneai mai devreme te puneam la treabă, dar așa ai scăpat :(”
━ „A venit seara la tine??” chicotesc când o văd pe Mădălina intrând în încăpere. După
━ ❝Hmm, când mă gândeam că o să am o seară productivă :o3, apropo faci o cafea minunată.❞   
━ ❝Hmm, când mă gândeam că o să am o seară productivă :o3, apropo faci o cafea minunată.❞  
━ „Hm, serios? Ce planuri ai pentru seara asta, atunci?” zâmbesc și îmi torn apoi și; mie o ceașcă de cafea, îndemnând-o să se îndrepte spre singura masă liberă, acolo unde ne așezâm în cele din urmă. „Mulțumesc, draga mea :3”
━ „Hm, serios? Ce planuri ai pentru seara asta, atunci?” zâmbesc și îmi torn apoi și
━ ❝În seara aceasta vreau să petrecem. Ce zici de rochia aceasta? E potrivită??❞ ; Așezându-se la masă cu o oarecare speranță că prietena sa va spune "da" acestei nebunii
━ ❝În seara aceasta vreau să petrecem. Ce zici de rochia aceasta? E potrivită??❞ 
━ Iau o gură din cafeaua mea, analizându-i rochia în același timp. „Hm, e perfectă. Cred; că vei atrage toate privirile. O petrecere ne-ar prinde bine, doar că ar cam trebui să vorbim și cu ceilalți până nu-și fac alte planuri, nu-i așa? :))”
━ Iau o gură din cafeaua mea, analizându-i rochia în același timp. „Hm, e perfectă. Cred
━ ❝Cu siguranță! Dar privirile o să fie asupra ta pentru că tu ești mereu în centrul atenției.; Și neapărat trebuie să îți găsim un partener:))❞ 
━ ❝Cu siguranță! Dar privirile o să fie asupra ta pentru că tu ești mereu în centrul atenției.
━ „Da, sunt. Dar știi de ce? Pentru că alerg de colo până colo cât e noaptea de lungă; și vorbesc mai mult decât este cazul :)))” râd scurt. „Partener? Neah, cred că m-am obișnuit singură ...”
━ „Da, sunt. Dar știi de ce? Pentru că alerg de colo până colo cât e noaptea de lungă
━ ❝Eu zic că nu ți-ar strica și sunt sigură că poți găsi cu ușurință unul potrivit; Sa te asculte și mai apoi cine știe:)) Așa că hai să mergem!❞ 
━ ❝Eu zic că nu ți-ar strica și sunt sigură că poți găsi cu ușurință unul potrivit
━ „Da, doar să tacă din gură când îi spun :)) atâta vreau ...” pufnesc în râs și mă ridic; de la masă. „Bine, gata, mergem unde vrei tu .. :))) ai câștigat.”
━ „Da, doar să tacă din gură când îi spun :)) atâta vreau ...” pufnesc în râs și mă ridic

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.