172 poze   2834 vizite
Albume
all of us want a just bit of attentionS0xE01 need to bury a few friends

membru din 5 mai 2019

S0xE01 need to bury a few friends

▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
━ Această duminică se dovedise a-i fi prielnică lui Romee, deoarece acesteia îi fusese; cu putință să se relaxeze în urma unei săptămâni încărcate la muncă care-i adusese nenumărate nevroze și cumplite migrene. Reușise totuși de a se debarasa de aceste stări prepon-
━ Această duminică se dovedise a-i fi prielnică lui Romee, deoarece acesteia îi fusese
━ derent negative și de-a dreptul toxice cu o zi petrecută la cumpărături (acest lucru; întâmplându-se în tardivele ore ale dimineții) doar ca apoi perfecta zi să îi fie încheiata cu un masaj facial și corporal la spa-ul din centru. Înconjurata de diverse pungi pe care erau inscripți-
━ derent negative și de-a dreptul toxice cu o zi petrecută la cumpărături (acest lucru
━ onate numele a diverse brand-uri, Romee se afla acum poziționata într-un mod cât mai; relaxat posibil, pe bancheta din spate a unui Uber conversând într-un mod amical cu șoferul care nu la foarte mult timp după o și anunță că ajunsesera la destintația cerută de blondină.
━ onate numele a diverse brand-uri, Romee se afla acum poziționata într-un mod cât mai
━ Cu o mulțumire tipică și un la revedere rostit din complezență, aceasta înșfacă mâne-; rele plaselor sale coborând în cele din urmă de la bordul mașinii doar pentru a purcede cu pași grăbiți către intrarea în casă.
━ Cu o mulțumire tipică și un la revedere rostit din complezență, aceasta înșfacă mâne-
━ După minute în care se strofocase să găsească cheile casei în haosul din poșeta sa; Romee reușește într-un final a pătrunde în interiorul acesteia. Refuză a se lepăda de încălțările sale sport pentru a se deplasa direct până în livingul aflat la capătul antreului.
━ După minute în care se strofocase să găsească cheile casei în haosul din poșeta sa
━ Pătrunsă în permiterul salonului se debarasează de nenumăratele pungi, lăsându-le; pe suprafața uneia dintre canapele doar pentru a-și focusa apoi privirea pe împrejurimi cât să poată vedea dacă cineva se afla prin preajmă sau nu, fiind puțin dezamăgită când se vede singură.
━ Pătrunsă în permiterul salonului se debarasează de nenumăratele pungi, lăsându-le
— Ziua de duminică fusese una la fel de banală ca și celelalte zile. Vizionasem seriale,citisem; dormisem...activități pe care orice om cu o viață ”palpitantă” le face, așa că după ce plictiseala începuse să-și facă simțită prezența decid să cobor în bucătărie pentru a-mi lua o sticlă de apă
— Ziua de duminică fusese una la fel de banală ca și celelalte zile. Vizionasem seriale,citisem
— Așa că mă dau jos din pat și ies din cameră îndreptându-mă către scările ce duceau în direcția; bucătăriei. Odată ajuns, mă îndrept către frigider de unde îmi iau o sticlă de apă apoi decid să mă duc în living unde sunt plăcut surprins să constat că nu eram singur ”Bună!”
— Așa că mă dau jos din pat și ies din cameră îndreptându-mă către scările ce duceau în direcția
— Rostesc către aceasta ridicând și mâna în semn de salut apoi îmi mut privirea către pungile; ce erau puse pe canapea și adaug ”Hmm,zi productivă să înțeleg?” râd ușor și mă îndrept către un fotoliu pe care mă așez făcându-mă comod.
— Rostesc către aceasta ridicând și mâna în semn de salut apoi îmi mut privirea către pungile

Comentarii album • 9
CharmingLiars 7 mai 2019  
brb -romee
Raportează
CharmingLiars 7 mai 2019  
tyttt
Raportează
CharmingLiars 6 mai 2019  
Brbb, merg și eu la masă. - Olivia
Raportează
CharmingLiars 6 mai 2019  
tyt și poftă bună! -Romee
Raportează
CharmingLiars 5 mai 2019  
Ce subtilă ai fost cu cuba libre-urile alea ... :) =))) - Maria
Raportează
CharmingLiars 5 mai 2019  
mă iubești =))))))))))
Raportează
CharmingLiars 5 mai 2019  
ofc .. :))
Raportează
CharmingLiars 5 mai 2019  
Mă duc să-mi fac duș, revin în 20-30 de min dacă mai ești :D -Brad.
Raportează
CharmingLiars 5 mai 2019  
Ok, take your time! :3 -Romee
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.