322 poze   186 vizite
Albume
wasted w o r d s on devilish tongue

membru din 23 martie 2020

wasted w o r d s on devilish tongue

        Sunphoto • Production


      → I̶s̶t̶o̶r̶i̶a̶     o̶r̶a̶ș̶u̶l̶u̶i̶     K̶r̶o̶m̶o̶n̶t̶ ←

   Orașul și-a pus bazele în 1775, atunci când mai multe familii, fiecare membrul al uneia dintre cele 13   colonii, au ales sa fugă departe de haosul din perioada Revoluției Americane; acestor familii fiindu-le   frică de eventualele repercursiuni cauzate de dezertarea lor și abandonarea co-naționalilor au decis   ca atunci când vor găsi un pământ proprice pentru viețuire, vor arunca asupra acestuia o vrajă pentru a   sta departe ochilor curioși din exterior – vrajă care se manifesta sub forma unui scut energetic transpus   într-o pădure care înconjura orașul de jur-împrejur, lăsându-le celor din exterior la iveală nimic mai mult   decât o pădure de uscături în care niciun om sănătos psihic nu s-ar fi aventurat.

   În prezent Kromont este un oraș cât se poate de modern, nu foarte mare, dar industrializat, oamenii din   interiorul acestuia conviețuind într-o liniște deplindă de însemnate veacuri. 13 familii, numite acum   „Familiile Străbune” și de altfel și fondatorii orașului, stau acum la baza puterii economice și sunt singurii   care dețin secretul vital al orașului, dar oare pentru cât timp?

   Jamima Sanchez, stră-stră-stră…bunica lui Zachary și Evangeline Sanchez este cea care s-a ocupat de   ridicarea câmpului impenetrabil din jurul orașului, iar odată cu moartea ei a predat ritualul de păstrare   primei născute din familie, ritual care la fiecare 10 ani trebuia reînnoit pentru ca oamenii să nu afle de   închisoarea în care de fapt se aflau, dar nici cei din exterior să nu poată pătrunde în al lor sanctuar. Însă,   deși ritualul fusese respectat lucrurile aveau să se schimbe, când pe data de 21 iunie 2010 Katia      Montogomery, fiica unuia dintre fondatori, dar si iubita lui Zachary a fugit printr-o crăpătură în scut și de   atunci nu a mai fost văzută, iar părinții acesteia pentru a-i mușamaliza fuga au declarat că au găsit-o   decedată în lacul din apropierea casei lor – fapt în urma căruia Zachary a suferit o traumă majoră și nu   și-a mai revenit de atunci.

   21 iunie 2020 – Katiei îi este permis din nou accesul în oraș atunci când ritualul este refăcut, dar cum   revenirea acesteia din morți nu ar fi putut reprezenta o explicație logică și credibilă în fața locuitorilor   orașului, părinții ei aleg să spună că este nepoata lor rămasă orfană în urma decesului părinților săi în   tr-un tragic accident de mașină. Asemănarea dintre acum numita Katherine și răposata Katia este tul   burătoate pentru cei mai mulți dintre locuitori, dar în special pentru Zachary și prietenii lor apropiați.

    ﹉ ﹉ ﹉     【Main plot】     ﹉ ﹉ ﹉

  Scenariul are atenția focusată pe un grup de tineri, fiecare dintre ei făcând parte dintr-o familie fondatoare,   nu poate fi nimic descris ca fiind aparte/special la aceștia în afară de bogăția în care se desfătau spre     deosebire de ceilalți din oraș care nu puteau fi privilegiați printr-un statut pe care părinții lor îl dețineau.   Petrec, se ceartă, intră în probleme, se formează și destramă idile între ei, tipicele întâmplări din viața     oricărui tânăr, până într-un moment când adevărul legat de locul lor natal începe să iasă ușor-ușor la iveală,   iar viația li se schimbă radical.

         Choose // your// character 


  Evangeline - Eve - Sanchez // playedby EsterExposito [19 yo] - busy af
  Zachary - Zac - Sanchez // playedby EvanPeters [21 yo] - busy af
  Katia//Katherine Montogomery // playedby LiliReinhart [21 yo] - busy af
  Julian Blackwoods // playedby AronPiper [20 yo] - busy af
  Jordan Williams // playedby NoahCentineo [19 yo] - busy af
  Alexander - Alex - Williams // played by ChrisWood [21 yo] - busy af
  Natalie Williams // played by BenedettaPorcaroli [20 yo] - busy af
  Eleanor - Elle - Bennett // playedby AlexaDemie [19 yo] - busy af
  Amelie Morgan // playedby NinaDobrev [20 yo] - busy af
  Selene Morgan // playedby Danna Paola [21 yo] - busy af
  Nathan Henderson // played by no one [20 yo]
  Jonathan Rivera // playedby IanSomerhalder [21 yo] - busy af
  Angela Torres // playedby MinaelHammani [21 yo] - busy af
  Diana Robinson // playedby ZendayaColeman [19 yo] - busy af 
  Jacob Robinson // played by no one [21 yo]
  Erica Collins // playedby KatrinaKaif [22 yo] - busy af
  Damon Collins // playedby ZaynMalik [21 yo] - busy af
  Klaus Collins // playedby JaimeLorente [20 yo] - busy af
  Anastasia Hayes // played by MaríaPedraza [22 yo] - busy af
  Caleb Hughes // playedby HeroFiennesTiffin[22 yo] - busy afAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.