62 poze   231 vizite

C Pentru HARTUITOAREA asta care tot continua sa se i-a de mine

colaboratori: AntCopyPaste inolovesasu
colaboratori: inolovesasu LaraCrowft

Okay am observat ca a mai făcut un album despre mine HOASCA ASTA .VAD ca nu te lasi din a fi mai proasta decat esti .


Si țin sa precizez ca dacă tu crezi ca eu iti sunt subiect de discuție o sa ma țin și de promisiunea mea făcută. 

Ti-am spus scorpie care esti ,sa incetezi si sa iti vezi de mucii tai... înca de la început urma cu 2 ani (2018 ),Din clipa aia in care eu ti-am lasat un comm si tu ai inceput sa te iei la harta ,TOT nu ai încetat sa iti tot faci subiecte despre mine pentru atenție. 

Ba faci descrieri ,ba ma barfesti ,ba zici ca eu ma i-au de tine ,ba tot zici ca te urmaresc si te barfesc ,ba tot zici ca eu sunt mincinoasa ,falsa ,și ca vorbesc prostii,ba tot zici cate copiez, ba tot zici ca am conturi false. DAR PANA CÂND PIZDA MA- TII SA te suport sa îmi tot PATEZI imaginea ,sa te iei de mine, sa îmi iei tu mie prin ScreenShoot contul de pw fb .și sa ii faci reclama cu rea intentie .Încerci sa umbli cu din astea si crede-ma ca oameni dinastia chiar am uns 1000 pe paine. PRAMATII CA TINE .MAI ALES CA AI FĂCUT TOATE ACESTEA fără permisiunea mea ,și neintrebata ,și neaprobată .SI încă mai zici ca ai dovada .Nesimtita dracului carr esti .Asta e dovada? Cu ce PULA mea m-ai prins tu pe mine e ca sa îmi spui tu ca ai dovezi .

Am furat ?AM spart bănci? Am făcut crime, am bătut pe cineva ? Am furat din casele oamenilor ceva ?CA încă spui tu ca ai dovezi. Fututi morții tai de curvă lipsita de viata care esti .Tu ai tupeul sa faci rau conturilor mele ?ai tupeul sa îmi iei mie infotmatiile pe care eu le-am pus la mie pe pagina ca sa ți le pui tu la tine pe pagina ca sa spui ca ce? Ca ai tu dovezi ca mint? În ce sens mai exact am mințit? Ca am zis adevarul? Ca tu ești o copiatoare care face pe altul in fel si chip ,iar altul când ti-o întoarce spui ca minte ?scorpia dracului care esti .Crezi ca s-a găsit hotul cu prostul ?sau minti poporul cu televizorul .CUIE în primul rand vrei sa demonstrezi ceva ?pe cine mai exact vrei sa impresionezi? Pe mine ,pe altii ,sau pe tine ?mai FUFO mai ca nici ție nu iti vine sa crezi ceea ce spui .Probabil ca stai acolo intr-o groapa și nu mai știi cum sa socializezi cu lumea .Tarfa care esti !EU sunt tu ?si nu stiam ?Eu nu sunt tu !EU sunt Eu !Și poți sa spui tu ca nu am originalitate. Ca spre deosebire de tine chiar am .SI stiu sa inventez lucrur și multele altele .SI aici pe Sun.NU esti tu cineva ca sa interzici oamenilor ce sa faca .NU esti șefa nimănui. Asta sa iti intre bine in cap .


Okay sa începem. Vrei sa te fac de rusine ? 
O sa te fac de cea mai mare rușine pe care ai avut-o vreodată 
-

Si acum sa revenim !!
-

Si asta nu poți spune ca nu te-am avertizat ... și la primul album care l-ai făcut despre mine ,si la a-l doilea și + ca vad ca te agati de viata mea personala și te bagi unde nu iti fierbe oala + ca vad ca mai nou, te agati de conturile mele ,de prietenii mei ,de cate conturi am și pe cate conturi eu imi vorbesc sau cate linkuri eu mi-am pus ...ca sa vezi cat de proasta esti :))) ✔

-

1.Tu ai facut acum ca ai tu "dovezi " în legătură cu mine .Și ca cum tu ai pus ca eu imi vorbesc singura de pe mai multe conturi și ca vai Doamne am mai multe conturi pe care tu zici ca le-ai descoperit și parca eu nu mi-as fi dat asta oricum în public și parca cei ce m-au vizitat nu ar fi știut asta de la început. DE LA MINE .. . Dar ce gluma buna ai facut ...din momentul în care eu m-am prezentat și mi-am prezentat linkurile ca sa ținem legătura cu cei ce ma înțeleg bine .Dar ce gluma buna spune Curva asta patetica .Cică are ea" dovezi".După ce ca imi umbli în toate conturile si imi verifici viata mea personala pe care eu apropo mi-am lasat-o mai ai tupeul sa zici ca ai dovezi? Asta ar însemna și suna ca și cum eu m-as fi ferit de cea și mi-as fi ascuns lucrurile astea de care apropo tot de faci tu la anii tai sa iti fie rusine de ceea ce incerci sa faci ...mi-e mi-ar fi și jena și as intra în mormânt de rușine de tot ceea ce incerci sa faci .ITI dai seama cat de patetic este asta .


Mai inainte spuneai ca eu am ceva cu tine ,ca eu tot te urmaresc ,ca tot comentez despre tine si ca vai Doamne eu imi manipulez prietenii =))))))) si acum mai nou ti-ai gasit prin surprinderea ta sa descoperi ca am mai multe conturi .Okay MA REPET .CE TE FUTE PE TINE GRIJA CATE CONTURI AM EU ?CE TE FUTE PE TINE GRIJA CE COMENTARII IMI LAS EU ?CE TE FUTE PE TINE GRIJA CE CONT DE FB.AM ? CE TE FUTE PE TINE GRIJA CE VORBESC EU CU ALTCINEVA ? CE TE FUTE PE TINE GRIJA CAND VORBESC ȘI CU CINE VORBESC SAU CUM IMI DAU COMMURI LA CONTURILE MELE SAU CUM VORBESC DE PE MAI MULTE CONTURI CU MAI MULTE PERSOANE ?SAU CE TE FUTE PE TINE GRIJA DE CE GRUPURI AM ?CE TE FUTE PE TINE GRIJA CUM VORBESC? CE TE FUTE PE TINE GRIJA CA CONTUL LARA CROWFT AVEM ACELASI VORBE ?CE TE FUTE PE TINE GRIJA CA AM MAI MULTE CONTURI DECAT TINE SI MAI MULTA OROGINALITATE SI AM DESPRE CE FACE CU FIECARE CONT DESPRE CEVA?CE TE FUTE PE TINE GRIJA DE CONTURILE MELE CARE AU UN SUCCES IMENS ? CE TE FUTE PE TINE GRIJA CA CONTURILE MELE ARE PERSONALITATE SI ALE TALE NU ? 

PUNE SCREEN-SHOTURI ÎN CONTINOARE CA NU FACI DECÂT SA TE FACI DE RAS .

CE AI PUTEA TU SA ARATI MAI MULTE DECAT CEEA CE AM PUS EU ÎN PUBLIC LINKURILE MELE .CA ALTCEVA TU NU AI PUS .CEEA CE INCERCI TU SA FACI COPIATOAREO CARE ESTI ,INVIDIOASO CARE ESTI .NU ESTI DECAT O HARTUITOARE CARE HARTUIESTE LUMEA.SI TI-AM ZIS DE MULT TIMP SA INCETEZI .DAR DACĂ NU AI CREIER ȘI ESTI DUSA CU PLUTA EU CHIAR NU AM CE ITI FACE .NU IMI DAI DE ALES .


SI CE DACA AI PUS SCREENSHOTURI CA CUM CA EU VORBESC PE MAI MULTE CONTURI ?SI CE DACA MI-AI PUS CÂTEVA CONTURI PE CARE TU LE-AI DECOPERT DE LA MINE DOAR PENTRU CA MI-AM LASAT INFORMATII DESPRE MINE ?SI CE DACA MI-AI LUAT DESCRIERILE MELE SI AI SPUS CA VAI DOAMNE CA EU VORBESC ÎN ACELASI CUVINTE? SI CE DACA MI-AI PUS CONTUL MEU DE FB ? Ce e cu asta ?Esti handicapata ? Ce dovada e asta ?ce e asa grav ce am facut tu hoarda care esti ? Tu crezi ca numai eu sunt singura de pe aici care are mai multe conturi?NU. 
Tu ști macar despre ce este vorba în fiecare cont?sau iti place sa te bagi ca o gaza în curul calului și nu stii cum o sa faci .Conturile mele nu au nici o legatura cu tine ,de asemenea Contul meu de fb .Nici pe atat .Si ce te fute atat pe tine, ca vai ai descoperit ca ma cheamă Vio și ca sunt născută în 1993 .Si ce e cu asta ?NU E ca si cum nu mi-am făcut descriere despre mine ...sau nu e ca si cum eu nu m-am prezentat cum ma cheamă... sau nu e ca si cum nu mi-am prezentat linkurile mele, la cei ce vor avea plăcerea sa mi le viziteze .Asta ceea ce ai făcut tu ,practic esti un căcat în ploaie ...care astea practic sunt facute ,sa facă faima de pe urma oamenilor nevinovați. Tu daca vezi un Cont mai ieșit din comun la tine totul e FAKE, toate au ceva cu tine ,Toate sunt despre tine ,toate subiectele sunt despre tine etc .Numai tu te invartesti in jurul pamantului .De parca numai tu existi și nu mai are lumea ce discuta decât despre tine .

Dar cine pula mea te crezi hoasco? Regina pulii ,ca sa iti dau eu ție raportul cate conturi am ,ce cont de fb .am ,de pe care conturi eu imi las comentarii sau ce grupuri am și las comentarii sau care este numele meu sau dacă am același nume ,același vorbe despre care m-am plictisit sa tot le repet. 
La o curva ca tine care umbla se bage in seama .TU ✔
FAA curvo care esti! Tu de când ești aici cu tot cu kkt-ul ala al tău de cont pe care susții ca te-a copiat cu tare și cu tare. 

Tu le ai pe amândouă de prin 2018 .Unul de pe 12 septembrie si altul de pe 1 ianuarie 2018 .Deci tu când ti-ai făcut aceste conturi fututerin în cur , și tot de prin 2018 te-ai luat la cearta cu mine ,care a fost din cauza unui simplu com,ca mi-am lasat o parere innocenta ,EU ȚIN SA TE INFORMEZ CA CONTURILE MELE PE CARE LE ZICI TU , LE-AM FĂCUT DEDINANTEA TA .EU CAND ERAM AICI ,TU NICI FLOCII DE LA PIZDA NU AI PUTUT SA ȚI LE NUMERI. TOATE CONTURILE PE CARE LE VEZI SUNT FACUTE DESPRE ANUMITE LUCRURI. TU NU SII CUM MERGE TREABA CA NU AI DE UNDE SA STII ASTA.DECI ÎNAINTE CA TU SA TE BAGI PE FIR ,ÎNTÂI INFORMEAZĂ-TE BINE ,BINE ȘI APOI FA TU RECLAMA LA CONTURILE MELE SI LA CONTUL MEU DE FB .ASA CA CASTI TU A PL.

APOI CAND MI-AM MAI CREAT CONTURI TOT ASA .NU AU FOST CREATE PENTRU TINE. CI PENTRU MINE. CA SA ÎMI PUN CEEA CE IMI PLACE .CEEA CE ESTE IMPORTANT DE REȚINUT. PE TINE NU TE FUTE GRIJA ,CATE CONTURI AM SAU CE CONT DE FB .AM, SAU SA IMI FACI TU RECLAMA LA NUMELE MEU .CA NU TI-AM CERUT ASTA .DAR DACĂ TOTUȘI VREI SA ITI FAC RECLAMA, ITI FAC RECLAMA DAR CHIAR PE DOVEZI CONCRETE. ASA CUM AI INCEPUT TOTUL .DACA INSISTI.SI N O SA MAI FAC DE PE CONTUL ASTA CA M-AM SATURAT SA TOT IMI UMPLU ALBUMURILE CU KKT.URILE TALE .✔

AM ZIS CA TOT NU FAC ALBUME DAR CHIAR AICI MA VAD NEVOITA CA SA NU ITI MAI DAI TU AERE .DAR CHIAR ASTA ESTE ULTIMUL .DE ACUM ÎNCOLO SCHIMB EU FOAIA CA SA TE ÎNVĂȚ EU MINTE SA TE IEI DE OAMENI NEVINOVAȚI SI SA TE FUTE PE TINE GRIJA MUNCA ALTORA,VIATA ALTORA .✔


NU TI-AM CERUT SA IMI FACI RECLAMA LA NIMIC PENTRU CA EU NU AM NEVOIE DE ATENTIA TA ȘI SA ITI DAU ȚIE EXPLICATII MUCOASO CARE ESTI. SI CAT DESPRE CONTURILE MELE. EU DEJA MI-AM LASAT INFORMATIILE PE CARE TU SUSTII CU ABERAȚIILE TALE DE DOI BANI. CA CUM EU "MI-AS FI ASCUNS "CEVA .DAR TU CE PULA MEA SA STII CURVO DESPRE MINE .DECAT NIMIC .TU ȘTII DESPRE MINE PENTRU CA EU MI-AM LASAT LINK-URILE LA CONTURI , SI CATE CEVA DESPRE MINE .CA SA ȚIN LEGATURA CU OAMENII CU CARE MA ÎNȚELEG. SI TU DE ACOLO AI TOT LUAT CA O PARAȘUTA SI AI MERS PE CÂTEVA IDEI CREZAND CA O SA ITI IASĂ CEVA .TU ESTI DUSA CU PLUTA .ESTI O COPIATOARE FUFO SI NU MAI ÎNCERCA SĂ ZICI CA NU ESTI O COPIATOARE.CA ESTI . CA TU M-AI COPIAT IN TOT A CEEA CE AM ZIS EU .SI CU POZELE DIN NOU ZIC ȘI CU COPIATUL. MAI FUTE- ȚI TU O PALMA PESTE FATA ȘI APOI ZIS TU CA SUNT POZELE TALE ,CARE SUNT DE PE NET LUATE ȘI COPIATE. LA FEL SI EU AM FACUT .AM LUAT DE PE NET .SI CAT DESPRE INVITAȚIE ....PE CARE TU LE SUSTII CA EU TE-AM INVITAT LA GRUPURI .MAI FUTE-TI VREO DOUĂZECI DE PALME CA SA NU MAI VISEZI CA EU TI-AM DAT CERERE LA GRUPURI CA SA TE INVIT CURVA CARE ESTI .

Si ce dacă ai facut toate astea. NU ESTI DECAT O PROASTA CARE UMBLA DUPĂ DISPERARE ȘI VREA SA OBȚINĂ CEVA .DAR CE FOLOS .AI EXPIRAT DEJA .DACA VROIAM SA NU STIE NIMENI CINEVA DESPRE MINE ASA CUM ZICI TU ,CREZI CA EU MAI IMI LASAM LINKURI DE LA CONTURILE MELE CA SA AIBĂ ACCES LUMEA LA ELE? SI CREZI CA MAI SPUNEAM CINE SUNT SI SA MA PREZINT ȘI SA SPUN SA MA VIZITEZE LUMEA SAU CINE VREA? MA FUFO MAI GÂNDEȘTE ÎNAINTE SA TE ARUNCI CU FATA DE ASFALT. CA DOARE. LA FEL CA PROSTIA . PE CARE O AI ÎN CAPUL TĂU FUFO .

WHAT THE FUCK .DESPRE CE VORBIM AICI ✔


AAAA AA si ca sa te lamuresc o chestie .Daca te vorbeam de rau este ca te vorbeam fiindca tu te-ai agățat de mine și ai inceput cu descrieri peste descrieri sa le tot spui ca o proasta în mod repetat și nelimitat .De aia .Si am și dreptul... asa ca nu te mira ca imi descarc furia pe tine și ca iti spun adevărul pentru ca tu minti în mod repetat cu același vorbe .Dar stai eu știu de ce acum sustii ca contul Lara Crowft e fake .Este pentru ca eu cu mult timp în urma te-am acuzat ca tu și biscuite sunteți aceeași persoana dar stai ca am mai descoperit ceva .
● Ti-ai trimis avocati la mine ca sa vorbească în Numele tău.Asta chiar a fost ieri .Și numai bine a terminat ea ,ai venit din nou tu pe fir .Asa cum am avutilizator dreptate. Ca urmaresti expert asta ca sa iti faci faima . Și nu e mare lucru ca tu sa fii tot ea .Si dupa aia s-a încetat cu toate acestea ... iar după ce s-a încetat ai pus tu " Dovada " adică prostia .


La fel cum am avut dreptate canu m-am pronuntat ca tu faci anumit chestia asta .

PS:PENTRU CA TU TE-AI LUAT DE CONTUL MEU ȘI AI INCERCAT SA MI LE DEFAIMEZI TU CU PROSTIILE TALE ASTA NU SE TRECE CU VEDEREA. ✔✔✔✔

PENTRU CA CONTUL DE PE FB.UNDE MI-AM LASAT LINK-UL .L-AM LASAT DOAR , CA SA INTRE DOAR OAMENII CU CARE MA ÎNȚELEG BINE CU EI .NU SI TU .SI PENTRU ASTA CA ESTI PATETICA, O SA PLATESTI ✔

ASA CA TOT CEEA CE AI FĂCUT TU PANA ACUM NU O SA ITI MAI PERMIT. 

NU O SA ITI MAI PERMIT SA IMI UMPLI CU KKT-URILE sa faci subiecte despre mine ,barfe ,acuzari mincinoase ,sa îmi PATEZI imaginea ,sa te frece pe tine munca mea ,ce fac,cum ma cheamă, unde sunt născută, pe ce data ,cu cine vorbesc ,sau cum vorbesc despre mai multe conturi ,despre cum tot sustii ca nu ma copiezi dar o faci în mod intenționat doar pentru ce arat, atentie, faima pe spatele meu .Nah din astea ca sa te bagi in seama ca vizitele cum ti-ai face .

Dacă nu ai nimic interesant ce sa faci ,ce sa pui .Practic ai doua conturi pe care nu te descurai. Acum ce ai făcut. Hai sa ma iau de inolovesasu ca asta are vizite multe, vechime ,un cont superb .Conturi superbe și multe idei minunate .Hai te-ai gândit tu sa faci un pic de circ ca și asa nu iti place sa stai printre oameni ,ce te-ai gândit. Tu ca pshioloaga care susții ca ești, te-ai gândit sa o dai în mintea copiilor .La anii tai mi-aR fi și rușine sa fac asemenea lucruri .Esti de toată jena .Esti patetica .Ridicola. 
-

Aaaa și apropo din nou cu ticurile tale verbale vezi ca tu te împiedici prin astea de dai în gropi .Asta ti-am mai zis odată ...adica de mai multe ori lucrurile acesta .Asa ca încetează sa te mai iei de oameni nevinovați sa vezi tu ce ticuri are .Daca e sa vorbim de Tic .TU si biscuitel la fel și EnvyBunny aveți ticuri la fel .La faptul ca toate ați spus "ALSO "
La faptul ca spuneți cam toate aceeași propoziții în mod constant .

Deci vezi ca iti bag în veriga în bot înainte sa mai câști tu unele chestii prin botul ala neinstiintata si neintrebata .

Aaa si apropo poza aia care ai bazut-o la Lara Crowft de care tot zici ca e al ei și ca ai vazut tu poza mea de la avatar de pe contul Inoofficial. Si-a pus-o ca și un exemplu nu a specificat ca era al ei .Poza aia blonda cu ochii albaștrii e luata de pe Net asa cum am luat-o și eu .+ ca putem sa avem poze la fel ca eu nu ma supăr. Tu lasa ce am eu și Lara Crowft deoparte și vorbește dracului cu ce te-am copiat noi pe tine curvo .

Si mai lasă tu convorbirile noastre la o parte și din zic arata despre tine curvo. Ca zici ca te-a copiat ma-ta și tactu .CA spui ca conturile mele sunt FAKE. HAI SA MORI TU .SI ALE TALE CE DRACU SUNT ?ADEVĂRATE? INVIATE? DRACE VEZI CA CU MINE VORBESTI NU CU ALTCINEVA .


PS.DACA TOTUȘI MI-AI ENUMERAȚ CÂTEVA CONTURI PE CARE LE-AM SPECIFICAT CA SUNT EU .HAI ZI CA NU SUNT FRUMOASE :))))) CE CURVA .DUPA CE CA FURI CURENT MAI IMI SI COPII DIN CONTURI SI SPUI CA EU MINTE? :)))))))IN CE SENS TARFA :)))))

DOAMNE SFINTE .:)))))

CAT DE PATETICA ESTI .
-
Si da ii susțin în continuare ca tu ești o copiatoare si nu esti dEcaterina un FAKE. Si ma copiezi intr-una la vorbe ,la descrieri și încerci sa fii disperata sa demonstrezi cuiva ceva .PE cat eu nu vreau sa demonstrez nimănui nimic .CI ca iti raspund când ma ataci ,e o diferență mare .

Nu eu sunt cea care a început cu asta 
NU eu sunt cea care a aruncat prima cu noroi și ca m-am agățat de conturile oamenilor .

Nu eu sunt cea care spune ca Vai Doamne ...ti-am trimis invitația pe grupuri .


Nu eu sunt cea care se simta in pericol 

Nu eu sunt cea care șterge comentariile doar pentru a avea avantaj penaruko public 

Diferenta dintre mine și tine este ca eu nu o fac pentru public .

Tot ceea ce am spus am spus aici .
Tot ceea ce am discutat despre tine anumite fost cu tu ma barfeai ,îmi faceai descrieri despre mine ca eu sunt nu știu cum. ASA CA DOVADA. UITE CUM O FACI ACUM .
Apoi nu eu sunt cea care modifica propia descriere .SAU o dau pe engleza ,ba în romana ,facand referire peste referire , totul despre mine .Si cand tot iti copiat comentariile ai crăpat de ciuda .Ca nu te-am lasat sa faci ceea ce vrei tu .

-

Aaa apropo iti place unghiile mele si hăinuțele mele ?ca vad ca tot le-ai pronuntat și vad ca și conturile mele iti place de pe fb .SI țin sa iti multumesc ca ma pupi atat de mult în fund .SE vede ca sunt importanta pentru tine.De aia sustii ca eu sunt ca tine .Dar eu nu sunt ca tine .TOT ceea ce am spus am spus în fata. Ca nu imi amintesc sa fi fost spus ceva în legătură cu asta sau ca nu as recunoaște ce conturi am .Și poate unele conturi nu vreau sa mi le faci publice .Asa ca vezi cum iti umbla gura ca iti tai una de nu te vezi .


Si bad the way !TU TOT spui ca ti-am copiat pora aia cu atât la gura și ai zis asa:"Se pare ca a mai sters ceva de aici " .Pai sa iti spun ceva! Nu are cum sa șterg nimic din momentul în care eu am luat-o de pe internet nu de pe sunphoto .CA de pe sunphoto nu se pot lua pozele.Dar în schimb am văzut ca ai luat ți ceva de la mine si o sa iti arat drept dovada. ORICUM ITI ARATI ADEVĂRATA FATA MUMIE. NUMAI CA SA TE INCRUCRSTI DE PROPIILE VORBE DE CARE VAD CA TE CONTRAZICI SA LE SPUI. 
-

Aaa si încă o chestie .Persoana asta de cate zici tu ca "nu te lasa in pace "din 2018 ,Este ca iti răspunde la descrierile pe care le faci tu din 2018 și tot cauti sa ma HARTUIESI mereu arțăgoaso care esti tu .
SI persoana de care zici tu ca te acuza ca minti și nu spui adevărul, este ca asa e .NU spui adevărul și minti de îngheață apele .

1.Cand ti-am dat primul comm tu ai ai început-o cu de ale tale .
2.+ AI venit tu în grupul meu InoOfficial și te-ai bagat intr-o conversatie unde nu iti aparținea și ai crezut exact tot asa ca este vorba despre tine .DESI când e vorba despre tine eu specific 
3.SA nu mai zic ca ai mers în grupul lui CHERRYCAT și te-ai bagat din nou în conversatiile noastre și tu ai bagat'o pe ea în discuția noastră aiurea .Si de atunci mie chiar mi-a sărit muștarul. Asa cum o faci si acum și continui tot sa o faci .
3.SA nu mai zic ca când ai văzut ca nu reușești sa o duci pana la capăt ca ai vazut ca te faci DE rușine, ai sters comentariile mele si ai lasat ce ai vrut tu .Dupa m-ai și blocat ca sa nu iti raspund la care eu am venit de pe mai multe conturi ca sa iti raspund și tu tot mi le stergeai ca sa nu vadă nimeni deși eu nu aveam treaba cu nimeni eu doar iți răspundeam ca ma-i provocat asa cum ai facuto și acum. 
5.SI după care eu am luat toate comentariile ca am stiut ca se va intampla asta și le-am pus exact asa cum au fost pe pagina la mine .Ti-am dat replici peste replici .Te-am pus PE LISTA NEAGRA .Din cauza nesimțirii tale eu ti-am interzis sa îmi calciei pe pagina .
Aaa încă ceva important la care bad the way a participat și biscuitel care tot coincidea cu tine .CA ea era tare curioasa cine sunt eu. Barfe peste barfe .La care eu tot le luam și le puneam pe pagina mea și tot răspundeam. La care tu ai urmărit tot .SI ai facut descrieri și tot asa mai departe .Și după un timp ai sters. CA TI-A FOST CIUDA CA EU TOT ITI RĂSPUNDEAM CAND VEDEAI CA TOT ITI LUAM COMENTARIILE .ȘI DESCRIERILE PE CARE TIE ITI PLĂCEA SA LE ÎNTORLOCI. CA ȘI CUM O FACI SI ACUM .LA CARE TU AI INCEPUT IARA DIN NOU ÎN 2020 .Joi era amiaza și eu imi scriam poezii .La care eu mi-am vizitat conturile neștiind ce faci tu .AM descoperit ca SUPRIZA. Ti-Ai permis tu sa faci descrieri despre mine .La care ti-am dat și eu replica bineînțeles. La care ai comentat și tu pe pagina ta normal ca nu te puteai abține. La care din nou eu ti'am răspuns la doua comentarii de ale tale .La care a venit după tine și DOAMNA BISCUITE .CARE IMI ÎNCERCA SĂ SPUNĂ CĂ TU NU ESTI ACEEAȘI PERSOANA. SI TU ASA La fel ai spus. Ca la o bucata despre asta era subiectul picant .SI dupa aia cand ai vazut ca nu ma intereseaza, ce ti-ai zis i-a sa ma i-au și de viata lui inolovesasu dar de cea persoana la. LA CARE contul Lara Crowft a fost creat .AM mers pe pagina ei. Ne-am vorbit .La care tu ai urmărit. Iara ai bagat speculatii .CA vai Doamne si ca mai are cineva un cont ca "al tau" și ca sa nu te confunde funde lumea sa intre acolo .DESI aveai un link legat de cont .De mai înainte. 
De asta zic ca ești o prefăcute. 
La care din nou Lara Crowft ti-a răspuns. 
La care din nou după câtva timp ai facut iara descriere despre mine si ai inceput cu toate astea. LA CARE APROPO DESCRIEREAPATETICA AIA UNDE AI FĂCUT TOATE ACESTEA cu acazări. SUPRIZA! !! Ai sters și ai modificat descrierea. Dar eu ti-am luat-o înainte honey .La care ti-am raspuns după ce ai făcut acel album despre mine si ea ,amândouă ti-am raspuns și nu mai ai ce zice .Acum din nou ai venit cu acest album patetic și sa mai spui încă pe deasupra ca ai dovezi :))))) 

Dar e dovezi :))))niște conturi pe care eu mi le-am lasat la vedere și ea spune ca are dovezi. Sau ca am făcut descrieri despre mine si am pus si reguli și ea zice ca are dobezi. Sau ca m-am prezentat frumos cine sunt și cum ma cheamă și mi-am prezentat conturile pe care le am și ea spune ca are dovezi :)))))) sau ca vorbeam și ma descarcam pe ea pentru ca ea ma barfea și ea spune ca are dovezi :)))))sau ca mi-am lasat contul meu de fb pe un cont de al meu ,și ea spune ca are dovezi. Sau ca mi-am pus poze cu mine pentru ca nu imi este rusine și îmi place asa cum sunt si pe baza asta încă mai are tupeul sa îmi facă contul meu public ca cica are dovezi ca cica tot sunt eu .În pizda ma-tii de panarama care esti tu .:)))))
-
Si încă mai spune ca suna ciudat fufa :)))) 
(Ca cum eu am multe conturi și ca vorbesc singura ) 
Auzi apropo ce inseamna cont fake pentru tine ? Ca din cate știu eu un cont fake inseama sa furi Nunele cuiva și sa te dai Lara Croft și sa spui ca tu ești originala ceea ce nu este adevărat ca deja exista o Lara Croft și anume sters cea care a facut acel film și care sunt create multe jocuri cu Lara Croft pe care tu l-ai furat și spui ca sunt de tine facut plagiato care esti .SI pentru asta chiar iți dau dovada .CA nu esti tu Lara Croft ci o plagiata cate face gat degeaba pe munca altora si nu stii macar sa iti crezi un NUME cat de act acolo acătării. ✔
-

AAA si apropo sa imi arati tu mie unde te-am copiat în tot ceea ce crezi tu da ?ca sunt curioasa :))) răspândită virusata care esti tu .✔
Si pe viitor o sa iti sufli în pumn pentru ca iti place sarada și sa faci circ și iti place sa fii circari nu ai tu grija :)))) si cat despre confundat .Vezi sa nu te scufunzi în mocirla de proasta ce esti .CA de confundat nu te confunda nimeni .Asta ar trebui sa știi ca lumea când viziteaza un cont intra pe acel link dacă tu mai vrei sa lași, il lasi dacă nu,nu are cum sa tragă cineva o concluzie ca ai fi tot tu .Dar numai o disperata gândește asa de prost cum ești tu .

Asa ca hai sa iti spun o chestie .

Sa iti iei albumele 1,2 și 3 pe care le-ai făcut pentru mine și sa ți le bagi in cur și sa le mănânci cu clatite .CA tot cea ce spui macar doare fix în pl de tine .MA doare in plus de invidia ta ,ca ma urmaresti ca o obsedata .SI ca cauti informații despre mine acolo unde eu mi l-am lasat .Aaa si ma doare in pl.De tine ca crezi ca Lara Crowft vorbim același ticuri .EU sunt foarte mandra ca gândim la fel ca despre asta e vorba .Sa găsesc persoane cu care sa ma înțeleg nu puzderie ca tine .Si din nou zic ce conturi am fie ca e de aici sau de pe fb .NU e treaba ta.Dute drq și ai grija de viata ta .Dute drq .și ai grija de conturile tale si nu avea tu grija de de face altul .
-

✔✔✔✔✔✔✔✔✔

58 comentarii...
Aici când a venit ieri cu cearta.Și a zis tot asa ca ma i-au de oameni nevinovați la 27 de ani
Aici când a venit ieri cu cearta.Și a zis tot asa ca ma i-au de oameni nevinovați la 27 de ani
Același vorbe concrete !Ticuri 
Același vorbe concrete !Ticuri 

Comentarii album • 19
AntCopyPaste 7 mai 2020  
Comentarii album • 66
Raportează
AntCopyPaste 5 mai 2020  
Aici mi-am pus descrierea mea ,facuta pentru ea fiindca ea a facut prima despre mine (ca deobicei), si eu i-am raspuns .

La contul inolovesasu


Darr


Acum le-am mutat aici


Dar oricum le am salvate asa ca peace.
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________Voi pune al 3 album
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
Cimentarii
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
ZekaUchiha acum 12 ore  

Ok!!!
1 la mana, wow, drama, aduceti popcorn
2 la mana, te cheama Vio? Ai 27 de ani???? Te cunosc de atatia ani si astea sunt noutati pt mn

Răspunde 

inolovesasu acum 11 ore  

Dap ,ma cheama vio si am 27 de ani .Yep .Si da nu e o noutate am facut descriere despre mine dar nu mai conteaza asta .


Si ce sa zic despre drame ....prin asta traim din pacate yep fara dor si poate 

Dar in cazul meu ,sa intamplat ceva mai mult deci relaxati-va si nu va faceti griji ca aici a fost o descarcare de a mea :D


Da cand sunt provocata scriu mult recunosc :D 

Dar mnah nu ma justific in fata nimanui ca fiecare ne aparam cand suntem provocate ,nu ? 


Hi hi :D

Răspunde 

ZekaUchiha acum 11 ore  

Da da, dar sti cum e vorba
" hi hi hi si ha ha ha, pana iti bagi p**a in ea"
E bn pt psihicul tau sa-ti descarci emotiile si sa mai explodezi din cand in cand

Răspunde 

inolovesasu acum 11 ore  

Da bla bla bla .Hai pa ca sunt satula de tine nu mai vorbi .Poti sa iti bagi p.l, daca vrei .Dar eu nu imi bag p.l in munca mea ,in mod sigur .Caci despre asta e vorba 


Take a new life si pa

Răspunde 

ZekaUchiha acum 11 ore  

Nu ma refeream la munca ta, ma refeream la persoana care te enerveaza

Răspunde 

inolovesasu acum 11 ore  

Okay bine

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
SweetBloodVampire 4 mai 2020  

terminati cu tigania asta pe sunphoto!aveti totusi o varsta,ar trebui sa va duca capul sa nu folositi asemenea limbaj pe un site de socializare si sa nu va certati!ma asteptam la altceva de la niste oameni maturi

Răspunde 

inolovesasu 4 mai 2020  

Eheee.Nici nu ai idee .

Dar lasa drq .,asa cum e .Nu vezi ca nu intelege ? Cum drq ., sa poata gandi ,cand ea continua sa se i-a de munca mea .Ce sa vorbesti sa mai termine daca nu intelege ?


Maturitatea acum a expirat pentru unii degeaba au o varsta si se tin cocosi .Daca continua prina fi pro.sti.S.f.s.u.c.i.s.b.d.c.c.e.c.d.f.d.l.e.s.c.n.l.m.Ti-am zis .Invidiosii isi macina mirosul.Dar nu e nimic .Am antidot .

Si daca te referi la mine ,scuze ca iti spun .Sa iti pui pofta in cui .

Nu ma las eu calcata in picioare de catre o jegodie care vine ca o obsedata de doi ani de cand e aici ,vine si se agata de mine .


Nu mai continua aici .Ca oricum mut pe altul.Ca nu am de gand sa imi patez contul cu toate kktt-uri .Inca ceva .Urasc oaemnii cu doua fete . 


Ca ti-am zis cum sta treaba .Ca deja sunohoto e patat cu muult timp in urma , eu stiu mai bine cum merge lucrurile .Se gaseste cate un fraier sa vina sa iti strice contul pe care il construiesti .Asa merge treaba .Sunt invidiosi care se baga unde nu isi fierbe oala si atat .Aici nu exista lapte si miere .


Ca tin eu asta sa nu fie e altceva .Dar cu toate acestea eu imi iubesc munca si tot ceea ce am facut eu ,fata de altii .Care vine si isi emana prostia doar pentru a-mi vedea mie contul distrus .

Si nu e o simpa cearta .Aici e vorba ca sa luat de mine si ma atacat !!!!!!Ai inteles ? Si aici nu se tiganeste nimeni .Cei care se tiganesc si se comporta imatur si nu ii duce capul sunt exact persoanele care au furat curent .Mi-a luat prin screenshoot-uri conturile mele si le-a facut in mod fortat reclama cu rea intentie .Sa nu mai zic ca continua sa se tot bage in discutiile altora .


Si multe altele.


M.m.f.s.t.l.c.

Răspunde 

SweetBloodVampire 5 mai 2020  

foarte dubios ce se petrece aici..

Răspunde 

inolovesasu 5 mai 2020  

Mdahhh ....din pacate ....dar asta nu inseamna ca nu poti sa iti pui ceea ce iti place .Oricum albumele astea o sa mi le mut .Ca nu merita .Vreau ca contului meu sa ii ofer tot ce este mai bun ,nu ce este mai rau .Mai ales din cauza cui .....

A unor persoane lipsite de viata care nu fac decat sa ma urmareasca ce fac si sa puna ceea ce am eu .

Mai precis cum putea unii sa isi faca faima daca nu aducea subiecte despre mine .

Răspunde 

SweetBloodVampire acum 20 ore  

foarte bine

Răspunde 

inolovesasu acum 11 ore  

Dap

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
inolovesasu 1 mai 2020  

Si inca tot ceea ce am scris ramane valabil .Ca asta faci fufa la maxim .Drept dovada

Răspunde 

LaraCrowft 23 aprilie 2020  

Ce maa ??ce se intampla aici ??lipsesc și eu câteva ore și curvele se suie in cap ? Maa panaramelor, continuați sa va arătați prostia ?

Iar Asta care se crede Lara Croft și ca e copiata încă mai insinuează același lucruri?


FA aaaa parasutoooo ce dacă ai venit aici sa iti arati talentul crezi ca te simți în stare sa darmite pe cineva la pământ? Hai ma ca te fac praf vino și certa-te cu mine și spune ca suntem aceeași persoana ca te i-au de par ala de te tărnui. 

Ce acuzari faci tu despre mine parasutooooo? Ca eu am același tactici ca și inolovesasu? Ei și? De asta nu mai poti dormi la noapte ca avem același lucruri în comun ca ne-am regăsit și ne-am creat o legatura puternica și acum crezi ca tu faci pe toată lumea ?Panarama care esti vino incoa aici unde staun te învăț minte cum se vorbește pe aici .

Tu nu te uiți ce lucruri mârșave spui ?și iti mai chemi și catelele după tine ca sa te țina de coada ? Crezand ca intimidezi pe cineva ? Ms panaramo mai bine i-a și puna-te în genunchi și roaga-te ca Pamantul plânge de atata prostie și tu încă continui sa tot iti sustii prostia pe care o spui ? 

Ia vino încoace la mine sa vezi si tu ce diferite suntem .SI sa vedem noi dacă mai ai tupeu sa zici ca tu ești Printesa pe aici. 

Sa vedem noi dacă te mai iei de persoane asa aiurea și sa iti mai permiti sa dai cu părerea. 

Se pare ca ai tu o problema cu poza mea pe care am puso la mine din cate vad Loreto .Țîn sa te informez ca poza aia de care zici tu ca i-am pus-o caracterului meu nu e poza a personajului .CI o poza luata de pe internet ,care a avut-o și o are Inoofficial .Adică inolovesasu. 

Si mai exact ce problema ai tu ca noi avem poze la fel ?Foarte bine facem .Pentru asta sunt prietenii sa ne ajutam .

Aici e vorba de tine și vorbește în Numele tău unele lucruri și nu mai spune tu multe porcarii în privința asta și a cate conturi are inolovesasu sau ce face. 

Nu te freacă pe tine ce face altul .


Vezi sa iti strângi tu catrafusele și sa mai le impanezi un pic .Și sa nu iti mai emani prostia ca vezi tu cu cine te pui și cine e singur sau nu .Vezi ce inseamna sa te pui cu prietenii. Panarama care esti !

Răspunde 

inolovesasu 24 aprilie 2020  

Ha ha ha =))))))) Ce bine ai spus-o 


Pai ele cred ca fac multe dar ce folos ca cu mine nu le merge =))))))))))

Răspunde 

LaraCrowft 24 aprilie 2020  

Auzi nu ți se pare ciudat ceva ?Din momentul în care a venit fufele astea pe aici, erau 3 persoane nu? Okay.... și când a încetat asta cu pricina , nu ți se pare ca COIENCID prea mult ?adică pana acuma le vedeai pe toate în bat dar dintr'o data toate au încetat în același timp :))))


Adică wtf :))))))

Răspunde 

inolovesasu 25 aprilie 2020  

Da știu de aia și am zis .

Oricum nu mai îmi pasa .PE acest cont o sa fie ultima data ca de creez despre cearta pentru un kkt de al ei .DE acum încolo ii dau special. Înca am pregătit acum și chiar o sa o fac de cacao .CA face abuz pe mine în primul rand și în primul rand îmi fura conturile si mi le face screenshoot-uri și le pune cu rea intenție și fără permisiunea mea în public .Și pentru asta o sa plătească oricum .Numai eu am dreptul sa îmi public ceva pentru ca normal e viata mea nu a ei .


Gandeste-te ca te urmareste ptactic un paparazzi și te fotografiaza în mod intenționat adică face abuz ,și le pune public doar pentru a-și face faima .

Asa și aici .


Ca conturile mele nu sunt de vina ca ea e dibila la cap .

Răspunde 

LaraCrowft 26 aprilie 2020  

Pai da și totul este numai pentru ca e obsedata .Nici macar nu știe în ce s-a băgat. Ea nici nu stie ca ceea ce a făcut asta de fapt este o încălcare a dreptului a omului. Facand abuz printr-un mod forțat în care a expus tot prin mod forțat și innresponsabil ceva ce nu ii aparține Ei.

La anii ei nu gândește ce spune și ce face .Poate ca ar trebui sa te doara in pl. De ea .Având în vedere ca sufera se prostie deși, ea face asta din cauza contului meu =)))))) Dar nu o sa ii reuseasca. Ca o i-au de floci și o învârtesc toată =)))))))))

Răspunde 

inolovesasu 26 aprilie 2020  

Da invidia ce sa faci .Dacă ne urmaresc iti dai seama cat suntem de importante pentru Ea în mod special .NU vezi ?Si-a facut și faima fata ce sa faci pe tema asta :)))))))


MA bucur ca sunt o inspirație atat de mare pentru ea :))))))

Răspunde 

LaraCrowft 26 aprilie 2020  

Soro sa mai colaboram și cu pozele ca sa o ofticam pe panarama asta ca și asa merge pe baza asta și își da aere =)))))asa sa ne punem și același nume și date de nașterii ca sa crape în draci =))))))))))asa și sa mai vii și de pe ceilalți conturi sa vorbesti ca sa se oftice drq sa o i-a =))))ca imi vine sa vomit pe ea =))))))))))))


Face pshiologie dar nu prea se vede ca scârțâie de prostie în cap =)))))mai ales ca o pshioloaga cum pretinde ea ca e nu ar reactiona asa in nici un caz :)))))

Răspunde 

inolovesasu 27 aprilie 2020  

Ca bindiferent zici :)))))ca și asa ...asta e misiunea ei sa urmareasca pe fiecare împarte da vadă ce face altul =)))))))

Răspunde 

LaraCrowft 27 aprilie 2020  

Ca și asa vad ca tot se lauda ca si-a pus câteva poze înaintea noastră. 


Mai nou sustine în continoare prostia:)))))


Aaaa apropo !sa iti semnezi și data ca de aia tot susține:))))


Panarama asta se da de gol .Asta demonstreaza macar cine a început cearta :)))))))))))


Si ca noi?doar am repostat =)))))


O FUFA care nu judeca ,nu gândește :)))))

Ce sa faci :))))))

Răspunde 

inolovesasu 30 aprilie 2020  

Ea tot pune pozr asa aiurea dar lasa ca vada ea .Toate la momentulnpotrivit

Răspunde 

inolovesasu 30 aprilie 2020  

Poze*

Răspunde 

inolovesasu 30 aprilie 2020  

Toate la momentul potrivit

Răspunde 

LaraCrowft 30 aprilie 2020  

Pai cine o cere ala are .Simplu .


Aaaa sa vezi cum se contrazice la ultima poza .Ca si cum spune "ca ea la luat de pe internet " nu de la tine .Si ca daca pune data gata sunt ale ei .Ca adica ea are cateva poze pe care ea le avea dedinainte .Dar asta nici macar nu are nici o legatura .Pentru ca ea de fiecare data cand punea ceva contra noastra evident ca ea incepea prima .Asta nu consuma faptul cu ceea ce sustine ea de fapt .Adica vezi ,cat de ironic e viata asta .Cand cineva vrea sa demonstreze ceva dar se intorc impotriva .


Si ea tocmai sa dat de gol .Ca asta demonstreaza cine a inceput .Cine a provocat cearta .Tu cand ai facut album despre ea a fost intocmai pentru ca ea sa agatat de tine .La fel cum o face si cu mine . Prin asta zic ca prostia duhcneste .


Aaa si inca ceva .Mai stii contul asta uite cu care a venit cu tupeu pe pagina asta de aici pe care o ai tu ? Mai nou .Daca te duci la ea pe pagina o sa vezi cum si-a sters prima descriere pe care a facut-o despre Lara ei .Ca ea zicea in descrierea ei ca Lara ei nu umbla dupa feti frumosi .Asta a spus cu referire la Lara mea .Acuma si-a sters-o ca sa vezi ce logica are ea .


Si +ca se ia tot dupa tine cand modifica ceva sa nu mai zic faptul ca mi-a copiat ceva din descriere si a pus-o la ea .Si inca mai are tupeul sa faca zarva .

Pai lasa ca ii facem zarva daca asta vrea :)))

Răspunde Raportează

inolovesasu 1 mai 2020  

Inca ceva nou !Ai observat ca si-a mai sters din drscriere si a pastrat numai cateva la albumul "Dovezi"? :))))))))DACA AI VEDEA-O CAT DE PATETICA EEE :))))))CUM INCEARCA SA SE C*CE PE EA :)))))))))))

Răspunde 

LaraCrowft 1 mai 2020  

Da si modifica incontinu crede ca nu isi da nimeni seama de ce vrea sa faca ea :)))))

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
LaraCroft 23 aprilie 2020  

Wow, logica la tine e ceva optional? Tu zici ca eu sunt Bunny pentru ca am zis ambele ca ai 27 de ani? Ti-ai pus peste tot ca esti nascuta in '93. Toata lumea poate sa calculeze. Sau si pe tine te surprinde ce varsta ai? Mai ziceai ca eu sunt si biscuitel ,pentru ea ca mi-a luat partea cand m-ai atacat fara motiv. Mi-a luat partea pentru ca asta fac prietenii, dar continua, te rog! Oricum sunt oameni aici care ne cunosc pe fiecare in parte. Nu ai cum sa minti ca suntem aceeasi persoana. Spre deosebire de tine eu am adus dovezi concrete si toti au vazut adevarul.

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Vai Doamne te-ai gândit sa vii pe aici ?cat curaj ti-a trebuit sa vii pe aici ca sa iti mai demonstrezi prostia pe care ai emanta-o deja .Tocmai ce vorbeam despre dovezi concrete. CUM POȚI SPUNE TU TARATURA CA AI DOVEZI CONCRETE DIN MOMENT CE TU TOCMAI MI-AI LUAT FARA APROBAREA MEA TOT CEEA CE AM SPECIFICAT EU ? DIMPOTRIVĂ TU NU AI CEVA CONCRET TIE ITI PLACE DOAR SA ATACI SI SA O FACI PE VICTIMA SI STAI LINISTITA CA MA C*AC PE "PRIETENII TAI CA STIU CUM SA REZOLV ORICE SITUAȚIE CARE IMI F*UTE PE AICI PĂDUCHII. DA ? Tu spui ca nu are loorica ceea ce am spus eu? DAR LA TINE E ARE LOGICA CU CEEA CE AI SPUS ?CUM poți sa iti permiti în primul rand de să spui unele chestii pe care nu le gândești. Prima oara te-ai agățat de comm-ul meu care niciacarieni săracu comm nu avea nici o vina pe care eu ti le-am lăsat. Care apropo tu ai perceput ceea ce ai vrut si ai inceput sa arunci cu noroi în stânga și în dreapta .Acum mai ai tupeul sa vii aici după ce ai făcut descrierile alea de kkt despre mine ?EU ti-am răspuns după fapta si rasplata și tu deja aberam acolo ca te barfesc și ca am ceva cu tine .Pai normal ca am ceva cu tine din moment ce tu te iei de ce este al meu .Si stai tu linistita ca nu ma surprinde pe mine anii .CA din ferăcire încă mai știu ca am 26 dr ani ci nu 27 .27 Trebuie sa ii împlinesc. DACA ASTA ESTE PROBLEMA TA CĂ-ȚI ANI AM DE FAPT EU ATUNCI INSEAMNA CA DEJA UN NIVEL SCĂZUT. CA UIȚI CA TU AI MAI MULT DECAT MINE .:)))


SI DE CE NU AS MERGE CA TU SI BISCUITE ESTI ACEEASI PERSOANA SAU CA TU SI PI..A ASTA DE BUNNY PE CARE TOT ZICI CARE APROPO VAD A ITI PALCE SA TE DAI IN SPECTACOL ȘI AI PRINS CURAJ CA VEZI CA VAI DOAMNE "SUNT CU TINE "DE CE NU AR FI ACELAȘI LUCRU 

DIN MOMENT CES-A SPUS C ACELASI LUCRURI PE CARE VOI LE REPETĂRI ÎN MOD CONSTANT .


SI STII CARE ESTE CEA MAI DE CACACO FAZA ?PE FAPTUL CA TU SUSTII CA ESTI CINEVA ȘI CA VII CU O SUTA DE CONTURI SI SUSTII CA ESTI CINEVA ÎN MOD ASCUNS ȘI NU O RECUNOSTI ASTA E TOATA PROBLEMA LA TINE. 

DAR LA MI E ÎN SCHIMB NICIODATA NU MI-AM RENEGAT CONTURILE .DESPRE CE DRQ VA. AICI B*TCH .


Si din moment ce tu ai zis-o cu gura ta ca eu am zis ca esti născută în 93 .Atunci care este faza cu tine? Nu e ca si cum mi-as fi ascuns asta .SI chiar nu am de de sa o ascund .CA am experienta, vechime ,amintiri și asa mai departe .

Si stai tu chill ca dacă îmi chem prietenii mei te i-a în draci pe tine și pe mumiile care l-ai adus tu cu tine aici crezand ca dacă vii aici cu ele ti-o sa ma faci tu și cu ele .Dar va-ți găsit nasul .CA NU o sa se întâmple. Plec asta niciodată. DOAR POȚI SA RAMAI CU VISELE ȘI ATAT. 


DAR INSA EU SPRE DEOSEBIRE DE TINE NU IMI MANJESC PRIETENII CU HOASTE ASA CA TINE .


TU SPUI CA M-AM LUAT DE TINE FARA MOTIV? 
NERUSINATA CARE ESTI !

CUMVA M-AI VĂZUT PE MIE SA ÎNCEP CU DESCRIERI DE KKT PE CARE LE FACI TU SI SA ACUZATII PE CINEVA CA E ÎN FEL ȘI CHIP,ASA CUM AI FĂCUT TU ?

CUMVA EU M-AM LUAT LA HARTA PENTRU UN COMM CA NU TI-A CONVENIT TIE CA AM ZIS CA MULTI ÎȘI FAC PROSTIA DE A-ȘI STERGE CONTURILE CELE VECHI ȘI CA E PACAT SA RENUNTE LA ELE.

MAI FRAIERICA I-A CARATE TU PE PAGINA TA UȘOR. CA EU CAND AM FOST PE A TA .TU NU AI FĂCUT DECAT SA IMI STERGI COMENTARIILE ȘI SA LE LASI DOAR PE CELE CARE L-AI VRUT SI AI FĂCUT ȘI DESCRIERILE ÎN CONTINOARE CU NONȘALANȚĂ DESPRE MINE IN CONTINOARRE. DACA SUSTII CA AI DREPTATE. DE CE ITI TOT MODIFICAl DESCRIERILE ALE DE KKT ?SI ÎNCĂ O MAI FACI ÎN CONTINOARE. 

SI ITI SUSTII PROSTIA PANA LA CAPĂT ÎNCĂ PE DEASUPRA .

Si stai acolo în banca ta ca pe nimeni nu intereseaza ceea de faci decât da .Uite fufele ca tine. Si iti mai spun un lucru. Tu ceea ce ai făcut acum aici despre mine nu se trece cu vederea .Poate nu realizezi .Dar esti intr-o mare încurcătură. 

Pana acum ti-am permis sa scrii ce vrei ti'am lasat descrierile tale de kkt .


Dar tu pentru ca te agati de munca mea ,de tot ce este al meu ,de prietenii mei ,tu practic te-ai ars .


Tu cucoana sustii ca le stii cam pe toate și ca cunoști pe fiecare împarte și știi totul despre persoane și faci speculatii de tot kkt-ul crezand ca impresionezi pe cineva .Dar te înșeli amarnic .TU acum te-ai făcut de tot rasul. Si ti-ai arătat prostia mai mult decat ai facut-o deja .


Asa ca care e logica ta pana la urma ?Care este disperarea ta de abureștinformare lumea în asa hal :))))sau mai bine zis ca vrei sa ma aburești în asa hal =)))))) 


TU ești chiar atât de stupida ?PE cine e drq intereseaza pararea ta ,ce faci tu ,ce ai tu,cine te cunoaște cu adevărat sau meu știu ce PLM f*uti.


Spre deosebire de tine eu nu incerc sa demonstrez nimănui nimic .

Ce am avut de spus cam am spus și dacă sunt în continoare atacata iti promit eu ca pe acest cont nu o sa iti mai zic nimic DAR îmi creez altul și te f*tu în draci. Ai auzit? Ca eu nu am chef sa imi umplu toate albumele mele despre kkt-urile tale .


Dispari in m.o.r.t.I. I m.a.t. I. I de pe pagina mea .FUFO din moment ce nu îmi păstrezi comentariile mele pe pagina ta tu vii la mine cu tupeul asta sa iti arati prostia ?ca ai prins curaj ca ti-ai chemat avocati si le-ai PUS și pe ele ca sa intre pe acest subiect și sa le manjesc doar pentru a te pazi pe tine ?FUFO dispari nerușinato de aici .

Grijania m-tii de pierduta care esti

Răspunde 

LaraCroft 23 aprilie 2020  

:)) Din curiozitate, tu recitesti vreodata ce ai scris? Ar trebui.
And nice try, dar dovezile mele sunt foarte clare. Acolo esti tu vorbind cu tine. Injura-ma, baga tantrumuri, dar istericalele tale nu o sa ascunda adevarul.

Răspunde 

ILoveAsiaILoveJaponiaAndKorea 27 aprilie 2020  

Ce adevar c.R. v.a. care esti adică ca sunt tot pe contul asta și ca iti f.u.t una în gura ?asta era vre-un secret ?și iti spun sa o termini cu asta ca practic intr-o săptămână te storc ca pe un suc fresh C.u.r.v.o te rog sunt cu mult peste nivelul tău. Capra bătrână sa dai în mintea copiilor cu chestii din astea mi-ar fi și rușine panarama .

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Vezi? Asta este prostia ta ca tu tot incerci sa bagi altele subiecte .SI a-mi te întrebi ce are toți cu tine .


Daa ma ce dovezi ai ma de parca eu nu ma știam ca sunt acolo frate esti loca???măcar gândește frate ce pui acolo .

Tot ce ti-am zis asa cum specifici tu, a fost fiindca tu faceai măgării cu mine asa cum o faci si acum .

Asa ca hai dute tu și fa cu altcineva asta și fa vrăjeli cu altcineva.

Răspunde 

LaraCroft 23 aprilie 2020  

Mama ei de gramatica! Esti in stare sa scrii macar un mesaj corect? Intoarce-te la scoala!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Doamne Sfinte și tu ești cu gramatica ??

MAAA.EU înțeleg cand, da ...mai greșesc ca sunt pe telefon .Dar gramatica ?mai fato ma I-a si pune mana pe o carte și fa diferenta dintre gramatica și în a greși o litera, doua . Dar nah ....asa e chiar șmecheria :))))))

Doamne chiar mi-ai dat o doza de ras :))))))))))


Dar uite vezi ce fata fina sunt ?nu iti sterg comentariile asa cum o faci tu .

Sau sa fac descrieri în plus :D

Ce mandra sunt de mine ca nu sunt asa o aroganta asa ca tine =)))))))))))))))


Hai ma sa mai vorbești ca stiu ca ti-a fost dor ma sa ai o conversatie cu mine =))))))))))))))))))))))

Hai ca nu musc =))))))))))

Răspunde 

LaraCroft 23 aprilie 2020  

Ia (legat) si pune mana pe o carte!* -Cu placere!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

La legat este când te duci tu la magazin si 
bei ceva ... dar" l-a "dezlegat este când mergi și fumezi prea multa școală. 

Mai învață și apoi vorbim .

CA iti dau și dictare .

-Cu placere !
Este când faci o conversatie cu cineva .Și tu nu esti cineva .Esti nimeni .✔
-

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Altceva ? Mai vrei sa știi și ce culoare de par am pe picioare? 

Doamna Învățătoare :))))

Răspunde 

LaraCroft 23 aprilie 2020  

Deci asa ai facut. Ai baut si ai fumat la scoala. Se vede. :))
Nu, mersi! Nu-mi arata parul de pe picioare! E de ajuns coronavirus. Nu doresc sa mai fie si altceva care sa depopuleze planeta.

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Ma dacă recunosti pe fata ca ai băut și ai fumat foarte bine .NU e treaba mea .Măcar eu știu ca nu am făcut asta .Și sunt foarte fericita ca știu ca nu am făcut asta:)


Dute tu poate îmi arunci coroana virus pe aici ca iti dau spray în ochi :)))Nu mai veni și mai emana prostia pe care e difuzata peste tot globul de oameni spălați pe creier =))))))))))))))))))))))

Răspunde 

LaraCroft 23 aprilie 2020  

La halul in care scrii, pari beata tot timpul. In fine, eu te las, iar cand ti se face dor de cearta, cearta-te singura de pe alea 20-30 de conturi ale tale.
Bye!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

La halul în care scrii tu mai bine spus, tu chiar ești beata .NU, numai! Cred ca ai tras ceva pe nas .CA de asta cat ai scris aici ai venit în tupeuri si ați fost în curaj .De asta toate taraturilor ați venit aici .


Spune-ți mersi ca încă v-am lăsat dreptul la o replica .SI ca v-am lasat sa va comentati .EU nu am fost ca tine .SA ajung sa sterg comentariile din disperarea 
Care ai avut-o. Asa ca tine sa te comentezi aiurea si unde iti place iti lasi ce iti convine .
Sa zici mersi ca am fost o fata finuța cu tine si încă nu te-am dat unde trebuie. Adica la drq .


Când nu ai cu cine discuta se vede ca faci subiecte despre mine ca sa poți sa vorbești și mai mult .Iar cand te plictisesti te duci înapoi în bârlog sa dormi .


Iar despre conturile mele nu iti bate tu capul de ele .Și ai face bine sa mi le lași în pace ...asta dacă nu vrei sa ma i-au eu de conturile tale de kkt .AI inteles?TU din momentul asta dacă te-am mai prins ca te iei de ce este al meu și iti place sa bagi subiecte despre mine pe pagina ta, eu iti zic ca tu din clipa asta o incasezi .SCURT PE DOI .

Nu stiu dacă știi cu cine vorbești dar vezi tu când o sa schimb foaia .Numai ia-te tu mult de ce este al meu ca sa nu spui ca nu te-am avertizat. 


Ti-am permis multe sa faci ,te-am lăsat sa vad unde te duce capul dar acum nu o sa iti mai permit.


Si zi mersi ca încă mai te afli aici sa vorbesti pe pagina mea .După tot ceea ce ai făcut. 

Sa zici mersi! 

Hai sa nu te mai aprinzi în pene și sa mai lași tu vrăjelile okay?CA nu tine .

Nu ca nu știu ce pe din coace ca vezi tu .

Dupa ce ca ai făcut toate astea mai ai tupeuri sa zici asta .De ce nu te iei de mana cu prietenasa ta sa te certi cu ea și sa va faceți descrieri la una la alta .CA e mai ok asa :))))))

IN. ...I 

Hai pa și LAREVEDERE! SI nu iti mai da atatea aere ca te pierzi în cuvinte fraierica :))))))))

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
EvilBuNNyKawaii 23 aprilie 2020  

m.facebook.com/story.php?story_fbid=797067630646026&id=655932058092918&extid=ZYVGwFQ4Y922Zzz1&d=null&vh=e

Răspunde Raportează

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Asta ce ar trebui sa însemne? Ca ma afecteaza sau ca e vorba despre mine ?pentru ca nu ma simt :))))ba mai mult îmi este drag cățelușul ala ca e mai deștept decât voi toți la un loc :))))

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
xMayaXD 23 aprilie 2020  

Știu că o să regret faptul că mă cobor la nivelul tău și îmi pare rău pentru această stare degradantă în care ai ajuns, dar tot ceea ce faci este să te pună pe tine într-o lumină proastă, dacă ții atât de mult la așa-zisul tău status. Ești, într-adevăr, o detractoare și calomnierea pe care o aduci acestor persoane, în ciuda faptului că spun adevărul, este insuportabilă atât vizual, cât și social. Vocabular obscen, ok..? I can deal with it, deși mi-a luat cam o oră jumătate să îți citesc părerile cu privire la toată această tevatură. Tot ce am putut să observ e ca bați tu singură apa în piuă. Este un comportament rușinos pentru cineva ajuns la vârsta ta. Înțeleg că te simți singură și nevorbită și cauți cumva atenție și dramă, dar să faci așa ceva pe un site de socializare, unde sunt și copii, e inadmisibil. Poți să mă faci cum îți vine la gură, nu îmi pasă. Văd ca ai o plăcere în a folosi apelative cât mai injurioase când te referi la ceilalți, iar creativitatea ta deja a început să scârțâie. Nu vreau răul nimănui, dar aș vrea, te rog, să încetezi cu această zarvă cât mai ai puțină demnitate în tine și să nu te dea Sunphoto-ul afară. Îți dau un sfat (pe care fie poți să îl urmezi, fie poți să îl ignori): câinii latră, ursul trece!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Auzi stii ceva ?sfaturile astea sa tii le ții pentru tine .Asta numai daca o ceri .Ca eu cam data nu am invitat pe nimeni sa ma planga ,sa imi vorbeasca asa cum zici tu .Dar vezi nu cere ceva ce s-ar putea întoarce. MIE NU IMI PLACE OAMENI DINASTIA CARE VIN SI SE BAG IN SEAMA .NICI MACAR NU STIU DESPRE CE ESTE VORBA ȘI DEJA PRETIND CA STIE TOTUL. PERSOANE DIN ASTEA ASA CUM ATI FOST VOI ,AM UNS PE PÂINE. NU TE GÂNDI CA A FOST CUM A FOST ODATĂ. CA MULTE SAU SCHIMBAT PE AICI . Vezi cum vorbești de datul afara ca s-ar putea sa fii data afara dacă tot o ceri. Ceea ce am facut eu pe sunphoto asta nu o sa facă nimeni stai linistita.

Nici nu trebuie sa te cobori la nivelul meu stai tu linistita. Ca dacă erai tu de nivelul meu ,stăteai frumos în banca ta și nu te băgai. Tu nici măcar nu stii ce a făcut aceasta persoana și ca ea a fost care a început totul și mai ai tupeul sa zici ca eu am un vocabular ?Dar ea când spune ca am probleme mintale și ca imi pune poze ca și cum eu as suferi de chestiile alea de care le are ea și le specifica și multe altele chestii. ..tu mai ai tupeul sa zici ca ajungi sa ai regrete ca te-ai cobora tu la nivelul meu ?Nici măcar nu am făcut o invitație la nimeni sa îmi i-a apărarea. Si nici nu am cautat justificarea cuiva .CI când am fost atacata eu doar am răspuns. 

Dar ție ți se pare normal ceea ce a făcut ea ?mai ai tupeul ca are dreptate? În ce sens are ea dreptate. 

Ca ma urmărit ea în toti acești doi ani pentru ca are ciuda ca i-am lasat un amarat de comm din politete la care ea s-a simțit nu știu cum și a început ea sa arunce cu noroi în mine ?și după ce face după ce ca se satura de comentat și de barfit mai îmi și șterge comentariile si spune ca eu m-am luat degeaba de ea si dupa ce ca face chestiile astea sa nu mai zic ca a mers pe grupul la o prietena de a mea și a băgat subiecte în discutie in care eu și fufa asta ne tot contraziceam ca ea nu înțelegea ca nu am nimic absolut cu ea .La care după ce ca mi-a mânjit prietena a venit în grupul meu InoOfficial FC și sa bagat intr-o discuție la care nu avea nici măcar o treaba .Pentru ca in clipa aia ma certase cu ea din cauza prostiei ei și încă pana sa ma scoată din sărite nu i-am dat nici un comentariul urat pana în momentul în care ea sa bagat mai adânc și a simțit nevoia sa tot scrie despre mine .


Eu nici măcar nu făceam descrieri despre ea ci doar le copiam pe pagina la mineși le puneam ca sa ii răspund ca ea nu imi dădea voie sa ii răspund ca și cum o face e pana acum. 

Și după doi ani ea s-a trezit sa faca albumul ala cu "minciuni hateridicat și clarificare " despre care eu habar nu aveam ca a făcut asta despre mine ca eu scriam poezii și multele altele .La care când am văzut asta normal ca i-am făcut și i-am răspuns. La care ea a mai simțit nevoia sa facă în continoare descrieri peste descrieri și sa zică tot felul despre mine .La care eu ii copiam descrierile și dau un răspuns. LA CARE EA CE SE GÂNDEȘTE ACUM S-A GĂSIT SA SE IA DE CONTURILE MELE SI DE TOT CE ESTE AL MEU .ȘI A ÎNCEPUT SA FACA DOUA ALBUME DESPRE MINE ASA AIUREA .ȘI TU IMI SPUI MIE CINE ARE DREPTATE SAU NU ? 


DIN MOMENTUL IN CARE AM FOST ATACATA AM REPOSTAT INNAPOI LA CARE ASTA E ULTIMA MEA DESCRIERE PE CARE O FAC AICI .CA NU AM DE GAND SA MAI IMI BASTEN ACEST CONT MINUNAT CU KKT.URILE EI SI ALE VOASTRE .

MIE prea puțin îmi pasa de disperarea cuiva sau ca vrea sa încerce sa distrugă imaginea cuiva .CA nu e prima oara când tot se găsește cate un fraierica sa se i-a de munca mea de tot ce este al meu și de persoana mea .

Pot sa am cate conturi vreau eu .NU trebuie sau dau explicatii cuiva ce am facut si ceea ce fac.

Ceea ce fac eu fix treaba mea nu este treaba nimanui.

Nu ca cum spune ea ca eu fix despre ea vorbeste la fiecare cont .Ceea ce am avut de spus ,de ma descarcat.AM facut-o. Am spus ce era de spus și nimic mai mult .


Asa ca nu imi spune tu mie cine pe cine face aici sau cum merge lucrurile .

Si cea care este "drectatoare "probail ai vrut sa zici dictatore...Esti tu okay? 

Eu nu am adus nimănui nimic Okay? Cele care a facut toate acestea este fufa despre care ti-am specificato .

I-a vezi tu cine le cine face calomnii și după aia vorbeste și te baga ca apa în putina OKay? Si cea care bate apa în piua ,este fufa asta , și tu care ii ții hamul fără sa știi macar despre ce este vorba .


Tot ceea ce am spus este adevărat purul adevar pe care ea l-a facut cu buna Știința Okay? Nu iti convine Valea. 
Tu vorbești de vârsta mea ?Poate ai vrea tu sa arati ca mine .TU nu te uiti la fufa asta care e mai capra decât mine ai vorbește numai kkt-uri despre mine ?MIE mi-ar cădea și obrazul sa te timita Aici ca sa ii păzești spatele și sa tii morala pentru ceva ce a fost vina ei .SA pună avocati ca și cum ar fi la judecatorie mi-ar cădea și obrazul de rușine. Ca sa vii cu același vorbe care te-a învățat pe de-a rostul rostite mie mi-ar fi și rușine. 


Recunosc ca când ai scris asa de mult am crezut ca poate aveai tupeul sa iti dai aere .SI am vrut sa te iau tare .Dar având în vedere ca ești pusa de ea sa spui aceste vorbe care practic e de tot kkt-ul chiar mi-ar fi rușine. 


Apropo cat despre vocabularul meu care tot insinuezi sa îl tot specifici. Îl folosesc exact pe cine vine și ma tot pupa undeva .


Știu sa port o conversatie spre deosebire de ea .Si las omul sa își zică opinia ca pentru asta este replica ca sa ai ce spune .Dar nu sa fac cum a făcut ea .A șters ce i-a convenit și după avion Doamne eu sunt mama drq. Ca nu merge lucrurile chiar asa .Capish? Insuportabila esti tu ca vii aici și vorbesti neintrebata .

Pe pagina mea .

Dacă nu iti convine ceva vezi pe pagina mea te poți duce în alta parte acolo undeva unde crezi ca iti priiieste. 


Si țin sa te informez ca acest site despre care spui tu. NU E TOCMAI PENTRU COPII .ACEST site despre care zici tu se numeste sunphoto unde vin oricine sa își facă conturi .

Si ce face oamenii cu conturile?își pun ce vor ei 
Își creeaza ce vor ei .

Am ani ,experienta și de pasiunele mele nu se i-a nimeni. DE munca mea nu se i-a nimeni .Despre asta am mai discutat cu adminul și poate vrei sa se repete dacă tot ești în stare sa ameninți. Ca sunt satula de creature ca voi care vin si inima baga coada și faceți orice numai ca sa vedeți ca cineva se prăbușește la pământ din invidie .

Pentru asta am creat reguli ca sa înțeleagă toată lumea .

Apoi nu am chemat aici vre-un copil ca sa își dea cun părerea toti prietenii mei dacă se întorc pe acest site sunt de aceeași vârstă cu mine .Și dacă faci cunoștința cu ei ai sa vezi tu ce tare duc eu lista de drama și de convorbire asa cumai zici tu .

Daca am nevoie de atât ma descarc automat pe conturile mele si vorbesc cat vrea pl. Mea .CA nu sa găsit aici niște puștoaice sa vie la mine si sa îmi zică ce sa fac pe contul meu ,pe pagina mea .

Deci dacă îți iubești atat de mult contul nu mai ameninta .CA te ameninț indata dacă o cauti. 

Eu crezi ca nu te-am văzut pe pagina lui fufa asta? Crezi ca nu știu cine ești? Din partea mea ridico în Slavi ca nu ma impresionează și nici nu ma interesează. Dar de conturile mele,de munca mea ,de pasiunele mele sa nu se agate nimeni ca praf ii fac .

Nu îmi trebuie nici o prietenie canu vine vorba de tot ce este al meu .

Doi la mana : Asa tine la voi ca de asta va manjește în toată aceasta conversatie care sa propus din cauza ei .


Mai uite ca nu e chiar asa cum spui tu .Știu sa port o conversatie când trebuie .Când sunt provocata nu accept ca idioții sa mi se suie in cap .

Mai bine rămân copil decât o desteapta care pretinde ca stie totul .Cat despre invidia ta ca vad ca te agati de creativitățile mele prea puțin imi pasa .Cea care are ceva scârțâit tu ești aceea și fufa asta în special care se crede marea regina și marea ....pe aici .Okay?


Ma știi ceva ?Multumesc de sfat dar pastreaz-o pentru tine . Mai Zarva Care esti tu care spune ca face altul zarva .


Eu cunosc mai bine ironia asta decat vrei tu sa te dai în fata mea .


Asa ca fa bine și ignora tu ca mai bine faci .


Si mai bine zi-i impieltatei ăleia dacă vrea sa fie liniște si pace sa nu ma provoace .Hai pa și LAREVEDERE!

Răspunde 

xMayaXD 23 aprilie 2020  

Draga mea, îți mulțumesc pentru amenințările călduroase, ca să le numesc așa. Eu ți-am vorbit politicos, nu este în intenția mea să te arat cu degetul sau să te denigrez, dar se pare că o faci singură. Mai mult decât atât, din câte văd, libertatea cuvântului pe aici se încalcă atâta timp cât nu face parte din tam-tam. Țin să te anunț că am înțeles situația citindu-vă amândurora toate postările. Nu vreau să fac pe avocatul diavolului, dar e alegerea ta dacă/ cum vrei să înțelegi rândurile următoare. În primul rând vreau să menționez faptul că mesajul meu anterior a fost corect. Cuvintele pe care le-am folosit se află toate în dicționar (poți să verifici pe DEX online dacă vrei, pentru e că e la liber uz, nu costă bani, doar timp să ai și puțin interes). Pe cuvânt de cercetaș! Înțeleg că este modul tău de a-ți canaliza și elibera furia și frustrările; dar mă rog, ce știu eu? Sunt doar o simplă muscă care se bagă în lapte, nu-i așa? Fie ca tine. În al doilea rând, observ că îți place să cazi în poziția victimei, ceea ce este perfect normal atunci când o persoană se simte amenințată. Spre surprinderea ta, toți facem asta. Depinde fiecare cum valorizează acest lucru. Unii mai subtil, alții mai mult decât trebuie. Totuși, mai grav este când acea persoană ripostează prin injurii și apelative. Este o tactică utilizată doar de oamenii slabi, care vor să se impună prin forță (fie ea fizică sau conversațională). Și dacă ar fi să fac o analiză cantitativă și calitativă a postărilor tale (adunate), aș putea conchide că sunt 90% vorbe de sudalmă. Oricum, îmi dau seama că nu îți păsa și o să îmi spui să plimb ursul, eventual o să îmi spui să mă duc la origini sau mai știu eu unde. Nu îmi pasă. În al treilea rând nimeni nu se ia de munca ta, e super ok că scrii poezie și ești pasionată de fotografie și ai atâtea conturi pe care le administrezi alternativ, sunt niște hobby-uri pe care nu mulți le au. Și dacă nu trebuie să dai explicații, nu da. Măcar pune stop verbiajului și spune ”time-out” pentru că nu e bine nici pentru sănătatea ta, dar nici pentru a celor din jur, care probabil o să îți mai viziteze contul. Doar nu vrei să îți scadă din popularitate, corect?
În fine, din nou, ia-o cum vrei. Interpretează cum îți poftește inima, dar măcar fă tu primul pas să închei toată șarada de față. Deja a căzut în panta penibilului. 
O zi plăcută!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Vezi ma?fine și fata asta cu atâta ironie și îmi spui e mie ca eu imi arat forța și ca prin "injuriile "mele eu practic vin cu forța peste tot și calc oamenii în picioare :))))


Sincera sa fiu chiar te-a învățat bine Domnisoara asta care este cu pricina .SA spui toate aceste lucruri luate din vocabularul ei .Hmm...da îmi este cam greu sa te înțeleg și sa imi dau seama cu ce intenții ai venit. 


Uite domnisoara aici nu te-a amenințat nimeni ,nu te călcat nimeni cu buldozurul ass cum spui tu .NU stii ce ai înțeles tu dar se pare ca nu ai priceput ca tu de fapt ai o problema cu vederea .

Prin ce ti-am zis eu si ce mi-a zis tu acum .AI încercat ptactic sa iti arati mai puțin valoarea pe care o ai .Știu ca ești o fata care nu cauta nod în papura .Dar nu o face totuși. Te rog frumos sa nu te mai bagi în discuțiile altora .Este Okay dacă ai venit aici sa iti lasi părerea chiar nu am nimic impotriva .Dar din momentul în care susții ca ai dreptate si ca fufa aia are dreptate și ca eu tot ceea ce am spus eu ti se pare ca am folosit acele vorbe pe care pe tine te deranjez atunci îmi pare rău. Esti dusa .

Cat despre mine ,reper! Știu sa îmi port singura de grija .Multumesc de îngrijorare dar zic pas .Cu ironiile astea expirate sa vii aici și sa spui ca nu ai nimic cu mine (dar totuși ai)folosești cuvinte care este de îndeajuns sa știu sa fac diferenta ca sunt împotriva mea .Dar nu este nimic .PE mine ma doare in basket nici acolo nu ma doare .


Ceea ce tu nu ai înțeles din ceea ce am vrut eu sa spun ,este ca eu nu ma i-au de persoane aiurea dacă nu sunt atacata .

Si nu mai fii atata tu liga dreptății și incerca sa fii pe din doua părți ca nu iti iese. Zi mai bine ca tot te trimite domnisoara cu care e cu pricina și te-a pus ce sa vorbesti. Sa nu ai propiile tale cuvinte mi se pare de toată jena .SI nu mai incerca tu sa îmi bagi cuvinte pe care eu nu le-am pronuntat ca nu iti merge cu mine .Dacă vroiam sa înjur asa cum spui tu pe toată lumea asa aiurea, îmi făceam conturi peste conturi și nu mai îmi pasa de nimeni .II luam pe toți la rost si gata. Ca nu aveam nimic de pierdut. 

Dar asa fiindca îmi iubesc ceea ce am facut si ca imi apar cu dinții dacă e nevoie de scorpie care vin aici și emana venin eu am antidot pentru asta și gata .


Si asa cum ai spus tu libertatea cuvântului se încalcă mai mult atata timp cat nu face tam tam. Dar oare e asa cum zici tu ?nu. 

Fiindca cuvintele pe care s-a folosit împotriva mea a fost deja printate și lucrate în asa fel cat sa nu fie tam-tam. DAR E TAM TAM .TOCMAI DIN CAUZA ASTA .CA DACA CINEVA ÎȘI VEDEA DE TREABA NU MAI ERA NIMIC PE DISCUȚIA ASTA .

ASA CA hai sa nu mai vorbim de încasări ca aici s-a folosit o gramada pe tema asta .Okay? Eu știu ce se intampla și cum merge treaba ca sunt destul de veche aici ca sa știu despre ce e vorba .Asa ca n mai vorbi unele lucruri dacă nu le știi.


Ma și acum sa te lamuresc și cu mesajul tău anterior. Dacă ai vrut sa fie asa inseamna ca l-ai spus greșit în mod official .întâi informeza-te când spui ceva ,apoi vorbeste. Cat despre Dex ,nu am nevoie .Ca chiar nu e cazul. DAR DACĂ vrei ti-l recomand ție. MULȚUMESC DE LĂMURIRE. 

Si da ai inteles greșit.De fapt nu intelegi deloc. Daca înțelegeai vedeai printre rânduri ca tot ceea ce am spus eu a fost corect. Nu a fost ceva urat mai ales vorbind în cazul tău chiar nu ti-am vorbit urat .Decât da daca te simți amenințată si te supara adevarul, pe mine ma doare undeva. 

Nu caut la nimeni sa ma justific în fata nimănui. Vii aici si imi tii dincursiuni de doi bani si încă mai îmi pierzi și timpul prețios. Macar daca înțelegeai ceva mai ziceam și eu .Dar asa sa repeți intr-una all this bullshit .Chiar e patetic și ma plictisește. 

Ce folos dacă eu iti explic ceva si tu ajungi la concluzia prin a spune altceva .EU din fericire nu am nici o frustrare ...daca aveam asa cum au unii de pe aici practic nu mai aveam viata .

Asa ca cei ce vin aici și încearcă sa facă pe disperații in timp ce replici ei acum urmaresc știrile și tot vin ca muștele și se afla în seama și bat pariu ca după ce se satura mai creeaza ceva despre mine .Si as mai trage eu o concluzie dar ma abțin în legătură tine .

Vrei sa tot spui ceva dar nu iti iese ai inteles? Oricum știu cine ești și cine te-a trimis aici .E păcat ca își bate joc aceasta persoana de prieteni care susține ca ii are. Sa își pună avocati sa vorbească în Numele ei ,este chiar rusinos.NU știu mie mi-ar fi rușine sa îmi tarascumpăr prietenii doar pentru a demonstra ca are dreptate prin disperarea ei .Chiar mi-ar fi rușine. 

Nu stii acum poate ca ești de partea ei ,poate ca nu . (Dar mai multe ca sigur ca da )Chiar nu as vrea eu din respect sa te fac sa te simți un oarecum prost .Dar nu faci decât sa te riști singura pentru ceea ce vrei sa faci .

În cazul meu nu iti face griji ca nu sunt atât de paranoia ca incat sa nu iti înțeleg mesajul la care vrei sa îl tot explicitație. Dar sa folosești cuvinte care pentru mine sunt expirate din cauza ca a fost prea mult repetate ,practic ma obosește. Ai inteles? De aia zic .TU când spui din astea ca vai Doamne ca ceva gen :"Ca postările mele 90 la suta sunt vorbe de sudalme, ca vai Doamne ca aceste cuvinte folosesc oamenii slabi ca sa para mai cocoși, ca este utilizata de oameni care isi apara asta ca sa nu para slabi ca vai Doamne se simt amenințați ...ca vai Doamne folosesc tactici din astea. ..ba ca eu caut sa ma victimizez" și ma folosesc de nu știu ce lucruri .SI bla bla si etc .
Pai sa iti spun o chestie nu iti merge cu din astea cu mine. Dacă te simți nu imi pasa .NU ai decat..Pe mine ma lasa rece. Chiar nu ma regăsesc. Daca te regăsești, poftim esti libera .

Tu mie sa nu imi spui toate astea fiindca eu am fost atacata și am ripostat. E o diferență. Am răspuns .NU am scos vrăjeli ca alții. AI dreptate nu imi pasa ceea ce ai spus .

Dar nu te îngrijora ca nu te duce nimeni în nu stii ce origini spui tu .Știu sa port o conversatie nu ca alții. 

De asta stiu sa vorbesc civilizat când trebuie și unde trebuie. 

Dar dacă te simti eu nu sunt de vina .

Îmi pare rău. 

Dar aici despre faza ca nimeni nu se i-a de munca ea aici ai cam greșit. Tocmai ce a făcut albume despre mine, descrieri și chiar e și în momentul de fatât lăsate acolo .Ca dacă nu se agata de munca mea ,atunci acest album nu mai exista .Dar nah s-o găsit sa nu umble după naiba .

Si ti-am mai zis! nu permit la nimeni sa se i-a de ce este al meu .Pentru familia mea ,pentrupa prietenii mei ,pentru tot ceea ce imi este drag uit de toți și de toate .EU nu suport nesimțirea și falsii,mincinosii care susțin propia lor idee făcută în cap din invidie .EU ti-am zis !


Nu trebuie sa ma justific nimănui ce fac și ce am .NU am nevoie sa fiu pupata de altii ca nu am nevoie .De popularitate de asemenea .ASTA e ultimul lucru la care ma gândesc. Eu tot ceea cea creat aici nu a fost pentru concurs, sau concurenta sau ceva de genul acesta .TOT ceea ce am facut a fost pentru ca imi este drag și iubesc foarte mult ceea ce fac .Și de aceea nu suport sa vina altul cu tupeuri si sa spuna niște lucruri care sunt mincinoase și neadevărate. 


Si Toata Sarada asta de care tot spui ca e ,am spus același lucru persoanei de fata .Dar ea tot se găsește si le întoarce. 

Da nu îmi pasa de popularitate .După cum vezi oamenii vin la mine si fara sa ii chem eu .Pentru ca cei ce ma știu ,știe cum sunt cu adevărat. NU AM NEVOIE DE INVIDIOSII SA IMI CALCE TOTUL CEEA CE AM CREAT EU .

CAT drespre ceea ce ai spus de hobby-urile mele ,Multumesc! 


Sa ai o zi buna

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
EvilBuNNyKawaii 23 aprilie 2020  

Atât zici ca nu iti place sa rascoleati rahatul dar îl mănânci in fiecare zi cu asa poftă jur =)) Noi aparent ne.am dat bătute cu tine ca nu te poti pune cu prostia cronica, da tu ai capul de piatră man 
Ce am scris noi acolo are sens si avem foarte mare dreptate. Orice om sănătos la cap ne.ar da dreptate noua. Pentru ca te iei aiurea de oameni :/
As fi curioasă sa aflu cate clase ai =))) can you tell me pls?

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Ce ai bunny te-ai răhatit pe tine și te-ai umplut la c*R cu rahat? Ca cam te-ai blocat și nu ai cam ramas cu rahatul în gura .Acum ti-ai gasit o noua replica? CINE VORBESTE !
CELE CARE ÎȘI RAHATESTE PROPIUL RAHAT ÎN GURA :)))) MAI ALES CAND FACEȚI SUBIECTE DE ASTEA DE DOI BANI .CRED MANACI CACAT MULT .TU CU FUFILICA ASTA PE CARE O PUPI ÎN C*R .

MAA NU STIU CUM SA ITI SPUN .


NU STIU CUM DRQ. VA-TI "DAT BĂTUTE "DAR DIN MOMENT CE SE CONTRAZICE ȚINUT PROSTIA ASTA ASA CRONICA CUM O SPUI TU ,ATUNCI SORRY CRED CA AI CU CAPUL. NU STIU CARE SE LASA BĂTUT PE AICI DIN MOMENT CE DA-ȚI DIN PAPAGAL. SI MAI COLAC PESTE PUPAZA MAI AVUT "PLACEREA "CA CINEVA MA PUPA PRAMATII MULT ÎN C*R SI NU MAI POATE DE CE FAC EU ȘI CU VIATA MEA PERSOANALA .TU MACAR STII DESPRE CE ESTE VORBA?DE LA CE SA INCEPUT? SAU ITI PLACE SA TE CA.CI PE TINE ÎN MOD INSTANTANEU ! 

MAA ASTA RECUNOSTI CA AM CAPUL DE PIATRA STII DE CE? CA DACA AVEAM CAPUL DE SILCON SE SPĂRGEA DRQ DE PROSTIE .

AUZI ÎN MOD CONSTANT TU ÎNCĂ MAI SPUI "CE AM SCRIS NOI ACOLO AVEM DREPTATE " :))))))

PAi cum drq sa fii atat de paranoica și sa spui tu ca orice om sănătos la cap ti'ar da ție dreptate. Cum PLM mea sa ai dreptate în prostiile pe care va împiedicați. Se pare ca când scrieți nici macar nu le citiți ca dacă le citeati nu mai era asa de patetic .CUM ma se poate sa faci tu o persoana în fel și chip ma doar pentru ca" voi" ma credeți ca se invarteste lumea în jurul vostru ma .A drq pitipoance .Dute mai drace la primul meu albumplutura sa vezi ce discut cu lumea după aia vorbeste în mo---i tai de fufa .Cea care nu judeca prima pe lista e fufa cate va tarat pana aici sa va manjiti Pentru ea. A doua esti tu pentru ca manaci bullshit .O gramada .A treia pentru ca fufele ca tine pretinde ca are dreptate dar nu face decât sa se facă de tot kkt-ul. Maa sa fiu sincera ca eu iti dau clasa cu sau fără. Dar din păcate pentru tine am muuuuuult mai multa minte decât tine si decât ai avut tu vreodată. 

Mi-e cel puțin mi-ar fi și rușine sa mai apar pe aici mai ales ca tu te-ai luat la ceartaîn urma cu multi ani în grup care era vorba despre yaoi .SI ii interziceți tu la toată lumea sa nu le placa Yahoo dar cine PLM mea esti tu si cu fufa asta de se invarteste pământul in jurul vostru ha ?mai FUFO te duci în c.hi..a m..ii cu figurile din fata mea ca nu iti merge magarito .

Răspunde 

EvilBuNNyKawaii 23 aprilie 2020  

Ba da de ce ne răspunzi asa vulgar? Esti bețivanca sau ce? 
Noi am scris foarte frumos.

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Ma știi de ce ?ca tocmai ca ești bețivanca ma .Si la astea nu vreau sa răspund frumos când vad ca nici ele nu o fac .

Hai mai rămas fără glas ?sau iti mai trebuie un sprits ca sa capete fata curaj ca i-a murit graiul și trebuie sa îl învie nițel macar asa puțin =))))))))))))))

Sau te-am supărat ca ti-am adus aminte ca faceai pe smiorcaita .

Mai încearcă totuși. Poate .Dar poate voi mai înduioșătoare cu voi .

Sa vedem .

Răspunde 

EvilBuNNyKawaii 23 aprilie 2020  

O sa fac screenshot-uri si o sa le trimit la toate rudele tale de pe fb :)) sa vedem ce o sa zica sora ta cand o sa vada cum vorbesti u v u

Răspunde 

inolovesasu 1 mai 2020  

Fa-mi un screenshoot si la p...a sa vezi ce culoare are :))))

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Sa le pupi în c*R pe rude fa panarama drq care esti. Iar sora mea ma știe exact asa cum sunt panarama drq care esti .

Vezi sa nu iti trimit eu una chiar și sa vedem atunci ce spui .


TARATURA drq .

Ma oare de ce drq nu ai minte când vorbești în m---ii tai de panarama .

Si fii atenta! DACA TE MAI AGATI DE FAMILIA MEA MANACI CACAT ÎN GURA TA DE C U R V A .AI grija ca încă nu ti-am bagat rudele în discuție dacă ți le bag precis nu esti una de a lor probabil te-a dus barza pe partea aia greșită ca ești asa proasta topor .

:)))))))))))))Nebuna drq care esti =))))))))Nu judeci .

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Zi ma mai bine ca vrei sa zbori =))))))))))ca iti fac vânt =))))))

Răspunde 

EvilBuNNyKawaii 23 aprilie 2020  

mental illness check :)) 
Ok hai ca ma duc la sora-ta pe fb 
Goodbye

Răspunde 

LaraCrowft 23 aprilie 2020  

Dute în morții ma-tii ca eu sunt sora ei .Hai arata cu.r.v.a care esti! 
Vrei f.ut în kit kur? Ce cauți aici panarama și te bagi in discuție fără sa știi! !!te'n morții tai și morții ma-tii și agata-te de ma-ta nu de noi .

Hai arata ce ai de aratat .De te mai iei odată de ea praf te fac .Praf te fac !!!Morții ma-tii cu curca ta de prietena vagaboanta care te-a adus aici ca sa iti arati talentul .În pi.da ma-tii ca te-as injura non stop la cat de panarama esti. 
Vezi tu cu cine te pui .SA vezi tu cine suntem noi .Panarama !

Vrei sa faci cunoștință cu Tiffany?ca iti fac dacă asta vrei. 
Marsh de aici catea și latră la altcineva nu la inolovesasu. Maaaars !CA nu are nimeni nevoie de voi .De panarame ca voi .Ca ne descurcam și fără voi !!!Maaars!!

FA pasi !!!!

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Pai mentala dusa cu pluta Go!and put your fucking stupid ther=)))))))

O sa fii injurata de ea la maxim =)))))) Hai dute și pune=)))))))))))))))


You fucking shit 


IA zi cum mai sta treaba cu Yaoii tot ai tai sunt ?=))))))))))))))

You fucking shit=)))))))


SE vede ca ai probleme mintale =)))))course ce sa ceri de la o satanista =)))))))

Răspunde 

LaraCrowft 23 aprilie 2020  

Da-o drq.Ca vad ca si-a facut de cap Divele .Baga-ma în colaborare cu tine te rog , ca sa intru mai ușor. Vezi praf le fac .

De ce nu mi-ai zis ?????stai ca deabia e începutul =)))))

Răspunde 

inolovesasu 24 aprilie 2020  

O MY God =))))))Mi-Ai adus aminte de Tiff=))))))))))) 

Da bine zici =)))deja le-am dat drq .NU mai îmi consum o zi asa frumoasa pe niste parasute.
Mai ales ziua asta chiar e o zi superba afara de stat nu sa stau la bârfitoarele astea de doi bani =)))))

Răspunde 
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
__________________________________________________________________________________
Raportează
AntCopyPaste 7 mai 2020  
inolovesasu 23 aprilie 2020  

www.sunphoto.ro/wlqsdnd/DoveziSI iată dovezile ei stupide pe care susține ea ca le are .De parca eu nu îmi știam conturile în pana mea sau ceea ce am spus .

Răspunde Raportează

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Asta dacă nu ar modifica .Dar sa modifice ca eu am salvat totul

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Și am sa o bag în colaborare pe Lara Crowft ca sa nu își mai consume albumele cu tine C...o și EU la fel 
DE acum încolo când vrei ceara iti creezi unul pentru cearta te învăț minte ca sa te mai iei de oameni.

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Stau ca dau și toate comentariile morții tai sa vedem atunci ce spui .CA alea nu sunt modificate după bunul tău plac

Răspunde 

inolovesasu 23 aprilie 2020  

Asa ca FUFO înainte sa mai vii tu sa dai lecții mai bine abtinet-te de la niște comentarii care seamănă izbititor .


Nu eu care am lasat adresele mele de conturi și sa spui tu mie ca am același ticuri Pai normal ca le am din moment ce sunt ale mele și eu mi le-am făcut. NU sa îmi spui tu mie ca ai dovezi .ktt-uri .


Ca aici da se observa ca sunteți aceeași persoana și ai mai mult de 3 conturi și pot sa și le pun aici. Care sunt banuielile mele le voi pune ca coincid prea mult cu ceea ce ai vrut tu sa faci .NU sa sustii ca nu esti aceea și persoana dar SUPRIZA aveți aca-și ticuri .SI pe deasupra ai tupeu sa ma faci copiatoare după ce ca mi-ai copiat cuvintele propiile și spui încă ca e coincidenta .Nesimtit-o! !!!!!

Răspunde 
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.