182 poze   2179 vizite

- N - Vizite

• În felul următor : voi adăuga conturile respective atât în colaborare cât și screenshot ca să vă mulțumesc că voi ați fost pe conturile respective și le-ați vizitat și nu le-ați uitat .Vă mulțumesc practic pentru susținere, loialitate, respect și că mi-ați sprijinit totul ,prietenii,prieteniile,pe mine în tot și în toate .

Când ajung la un anumit număr, eu tot vă mulțumesc la fiecare cont și fiecare cont .
• Aici e o mică reculegere •
▪︎

Când o să crească mai mult o să vă mulțumesc la celălalt album doar prin poze și vi le dedic vouă. Pozele respective. Atunci în clipa aia aveți dreptul la o dorință să îmi cereți cam ce poză specială veți vrea de la mine .Mulțumesc !
1.SasuLoveIno : Mulțumesc pentru o mie de vizite !
1.SasuLoveIno : Mulțumesc pentru o mie de vizite !

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.