606 poze   12260 vizite

JEF VAN WANROY 29147GB 08D

(Nergul meu)
Alois Stichelbout: incepe in anul 1922 cu doi porumbei de la Alfons Derumeaux. In 1927 introduce doi porumbei de la Vincent Marien, porumbei care proveneau de la Karel Wegge. A mai introdus porumbei de la Alfons Van de Welde (care proveneau de la Theo din Oudenburg). Ulterior mai introduce porumbei de la Van Hee, Cattrysse, Legase Blondeel, Declerq

In 15 ani de cariera Jef van Wanroy a obtinut nu mai putin de 182 de clasari si premii din 242 de angajari la concursurile nationale O poveste de succes incredibila. Sunt prea multe locuri de top 10 pentru a le numara pe degetele de la doua maini. Porumbeii van Wanroy sunt preponderent de culoare inchisa (negri si guti). Penajul este moale, osatura puternica, muschii supli, ochii deosebiti de frumosi iar caracterul puternic. Ajung mai tarziu la maturizare dar rezista ani multi la concursuri. Acestea sunt caracteristicile reale ale familiei de porumbei Wanroy care o fac unică. Un alt lucru prin care s-au distins de-a lungul anilor este tenacitatea şi puterea de lupta in special la concursurile grele. Caldura mare si vantul din fata au fost intotdeauna aliatii acestor porumbei. In 1970 Jef van Wanroy, castiga locul 1 National St. Vincent, in 1989 J.B. Hendriks castiga St. Vincent şi Perpignan, iar ultrerior Ben Hendriks in 1992 cu locul 21 National Perpignan, in 1995 locul 1 Dax, 1 Barcelona. La toate aceste concursuri vremea a fost sufocanta si cu vant din fata.Porumbeii Wanroy sunt foarte consangvini. De fapt constituie un adevarat tezaur pentru reproducţie. Pentru cursele de doua zile incrucisarea cu alte linii de maraton a avut rezultate super. Totodata incrucisarea cu linii de fond de o zi au dat rezultate remarcabile. Chiar daca pare greu de crezut incrucisarile cu porumbei de viteza au dat porumbei deosebit de iuti. Astfel a procedat Siegward Schubring. Crescatori de top din Belgia castiga inca cu aceasta nobila linie: Jos Thone, Yves van de Poel, Thomas Peeters, Cr. Vanoppen, Chr. Nowens, A. Jorissen. Doua mari statiuni de crestere din vestul Europei, `Natural` si `Ponderosa`, au investit doi ani la rand pentru a-si lua Wanroy-ii direct de la sursa. Pe tot globul acest nume a devenit sinonim cu succesul.
#sursa#colectie-porumbei-voiajori .net
Poze mai clare (acelasi )
Poze mai clare (acelasi )
Prințul meu ...viitorul golumbofil
Prințul meu ...viitorul golumbofil
evolutie frumoasa
evolutie frumoasa

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.